reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Piwonia juz na 25 stronce jest :-)
witam dziewczyny,
bardzo sie ciesze ze moj ma prace - kamnien z serca mi spadl
Kasiu- tym bardziej trzymam za Twojego meza kciuki
teraz mieszkania szukamy i mozemy sie sprowadzac do Krakowa
ile wynosza oplaty ( tzw media) w 2 pokojowym mieszkaniu, z jednym dzieckiem? orientacyjnie

u nas pogoda ladna wiec sie pewnie wybierzemy na spacer
Adas wstal jak codzien o 6ej i rozrabia- zaraz go biore do cycuszka - moze usnie

reklama
Witam sie,u nas dzis pogoda do kitu:-(,szaro,buro i wieje strasznie:crazy:
Iwonka,glosik oddany,juz masz 8,a strona chyba 23,juz nie pamietam....:laugh2:
Kasia,a na ciebie moge dopiero wieczorkiem glos oddac,bo wczoraj tak glosowalam:happy:...za meza dalej trzymam kciuki:tak:;-)
Mewa,gratuluje mezowi szczescia w znalezieniu pracy
Moja panna wczoraj taka maruda byla,ze juz nie wytrzymywalam:baffled:,ale jak przczytalam posta Chogaty,to stwierdzilam ze nie mam az tak zle jeszcze :laugh2::laugh2::laugh2:...dopiero wszystko przedemna:sorry:
Ja juz po kawusi,obiad mam z wczoraj,wiec jak panna wstanie to za porzadki sie wezme(zeby nie obudzic Karoli jak Efe wczoraj swoja panne:-D)

Witam się,
ja już targ zaliczyłam, ale nic ciekawego nie kupiłam oprócz rzeczy na obiad.
Zosia zaraz idzie do babci i na spacer z nią bo ja bede prace pisać

a opis Chogaty mnie rozwalił. Zośka raczkuje na całego i staje przy meblach ale naszczęście nie psoci :-)

Ostatnia edycja:
Witam sie moja tyle co padła to mam chwile ale jeszcze nic nie zrobiłam wokół siebie tylko coś tam wszamałam bo mi ręce sie trzęsą ,kawusia by sie przydała.
Ach dziewczyny dziś rano poleciałam do wychowawczyni starszaka (wiem ,ze to nie to forum ale co tam musze sie pochwalić) bo ma szkołę zieloną za 2 tyg. a jeszcze nic nie wiadomo a wyjeżdżamy na długie weekend więc tydzień go w budzie nie będzie.Pani pokazała mi ten test 3 klasisty i co otrzymał komplet punktów ale jestem dumna jak paw albo nawet jak żyrafa a co (Dominik mówił mi ,że z kolegą napisał najlepeij w klasie ale mu nie wierzyłam teraz musze jakąś nagrodę wymyślec).
A młoda już mi zdąrzyła w łazience proszek wysypać (był w kartonie ale dla niej to pestka tylko odkurzacz pomógł)wylała herbate na świezo wyprany dywan i za kare poszła do łóżeczka wyć...

U mnie pogoda super już od 8 rano chyba ze 12 stopni było.Zaraz jak wstanie to sie ubieram i lece na dwór dobrze ,ze choć w wózku chce siedzieć póki co ale jak zobaczy huśtawki to akrobacje wyczynia żeby tylko sie zatrzymac

Witam sie moja tyle co padła to mam chwile ale jeszcze nic nie zrobiłam wokół siebie tylko coś tam wszamałam bo mi ręce sie trzęsą ,kawusia by sie przydała.
Ach dziewczyny dziś rano poleciałam do wychowawczyni starszaka (wiem ,ze to nie to forum ale co tam musze sie pochwalić) bo ma szkołę zieloną za 2 tyg. a jeszcze nic nie wiadomo a wyjeżdżamy na długie weekend więc tydzień go w budzie nie będzie.Pani pokazała mi ten test 3 klasisty i co otrzymał komplet punktów ale jestem dumna jak paw albo nawet jak żyrafa a co (Dominik mówił mi ,że z kolegą napisał najlepeij w klasie ale mu nie wierzyłam teraz musze jakąś nagrodę wymyślec).
A młoda już mi zdąrzyła w łazience proszek wysypać (był w kartonie ale dla niej to pestka tylko odkurzacz pomógł)wylała herbate na świezo wyprany dywan i za kare poszła do łóżeczka wyć...

U mnie pogoda super już od 8 rano chyba ze 12 stopni było.Zaraz jak wstanie to sie ubieram i lece na dwór dobrze ,ze choć w wózku chce siedzieć póki co ale jak zobaczy huśtawki to akrobacje wyczynia żeby tylko sie zatrzymac

Gratulacje dla syna!!Moja tez ma komplecik:)

Hej
Iwonka strona 17!!Punkty 12

Chogata gratuluje zdolnego syna

Dziekuję za wszystkie głosiki:)
My po spacerku szybkim bo mała pospała 30 minut i wstała,ze wyszłam bez kawy to wróciłyśmy do domku

cześć dziewczyny :-)
u nas zapowiada sie piękna pogoda, więc jak Maja wstanie to idziemy na spacer :tak: na weekend niestety ma już się zepsuć pogoda :wściekła/y: a myślałam, że spędzimy ten czas na dworze :-(
mewa gratuluję mężowi pracy, jeszcze tylko mieszkanko i będziecie na swoim (chyba że na razie wynajem) ;-)
kasiu, jeszcze tylko twój mąż musi dostać pracę ;)
jeszcze miałam coś napisać i skleroza mnie dopadła :sorry::-D
idę czytać :rofl2:

piwonia, chogata gratuluję zdolnych dzieci :D
a jak tam Tomuś malinki, biedaczek jeden?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry