reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mewa gratulacje dla meża
ja tez Efe tu nadal siedze,a miałam na spacer isc
tyle ze teraz mi sie nie opłaca,bo Ala zaraz głodna bedzie
a wogóle ma dzisiaj dzień płaczka,o wszytsko ryczy
ale ciesze sie,bo wystawiłam kilka rzeczy na allegro moze wpadnie jakis grosz

mam pytanko kto mieszka w Gorzowie Wlkp.??bo mam pytanko

Ostatnia edycja:
reklama
hEJ Dziewczynki.

Pisze po raz drugi,bo rano juz pisałam posta ale mi skasowało...wrrrrrrr...

Kurcze. Natka mi daje popalić od dwóch dni. Toczy sie po domu ( bo nie raczkuje i nie chodzi!!) z prędkościa swiatla,wszystko zbiera co jej wpadnie w łapki,otwiera szuflady ,któe są w zasiegu jej sprytnych rączek , a hitem jest ciagniecie nogi od stołka, tak,ze ten o mało się na nia nie przewalił. Normalnie nie mam chwili oddechu,bo śpi mało,a jak nie śpi to oczy dookoła głowy muszę mieć.
A! a dzisiaj złapała Megi(to nasza sunia) za kite i nie chciala puscić ( wyrwałą jej część włosów!!! a Megi nic,nawet nie warknęła..)i w ogóle dziś jest dzień po d tytułem " Polowanie na Megi"- a śwmiechu przy tym jest! Tylko Megi chyba nie do smiechu!

hejki :)
Dziewczyny gratuluję chudnięcia :D
Kasiu głosiki oddane :)
u nas po staremu... dom praca dom itd.
Zosia już śpi.. a my każde przed swoim kompem...
może w końcu ponadrabiam zaległości :)
buzki!!!!

Ja wpadłam powiedzieć dobranoc.
Nie byliśmy dziś na dworzu bo ciągle pada ale mieliśmy gości, więc nie było tak źle.
Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej!

Kasiu Mateusz czy Miłosz? Głosy oddane;-)

Miłego wieczora!

Cześc witam sie z wieczora moja jeszcze nie śpi a czorcica z niej jak nie wiem .Raczkuje i to na dobre ,staje sama przy meblach i nawet w kibelku spokoju człowiek nie ma .Ledwo oko otwieram i już musze na odkurzaczu jeździc bo kudłów pełno od psa i kota .A miska z woda dla zwierząt kilka azy dziennie jest wywalona ,kuchnia zalana i młoda do przebrania.Zabawki ją nie interesują tylko to co nie może dzis zjadła obrazem Matki Boskiej jak obiad dokańczałam.Wszystkie kwaity co stały na podłodze są wyjete z ziemi i tylko partiami wyrzucam.Kot wychodzi dopiero póxnym wieczorem a pies jak sie tylko do niego zbliża robi błagalna minę.Dieta nie potrzebna tyle ruchu mam ,ze hej.Efe widze na suwaczku ,że powoli zmierzasz do celu super gratki.

Ja wpadłam powiedzieć dobranoc.
Nie byliśmy dziś na dworzu bo ciągle pada ale mieliśmy gości, więc nie było tak źle.
Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej!

Kasiu Mateusz czy Miłosz? Głosy oddane;-)

Miłego wieczora!
Efe na jednym Kuba na drugim Mati. Z Miłoszkiem strach było dac taka tabaska sie zrobiłam. dzieki za głosy. Klece zaproszenia na komunie az dwa, duze to ono nie bedzie no sorki trzy bo jeszcze babcia z dziadkiem.
Chogata szkodnik mały ci rosnie, ale jaki kochany.
Dobrej nocy wszystkim

reklama
dziewczyny jak by wam sie chciało to kiedys wziełam udział w konkursie na puszke w Bobovita,ale deczko sobie o nim zapomniałam i dzisiaj sie znalałam na 805 stronie,dzieki deli jestem juz na 90 stronie ,ale mam dopiero jeden głosik,mam prośbe moze oddacie głosiki na nic Piwonia(z góry mówie na początku bedzie trzeba szukac,bo jestem szaraczkiem na końcu)BoboVitaa tam juz po 90 punktów maja z góry dziekuje i spadam do wyrka,bo moja glizda tez mi dzisiaj niezłą jazde urządziła

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry