reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam wieczornie:-)
U nas po burzy, lało jak z cebra. Ja na chwilkę poczytać co u Was. Pisać ostatnio nie mam sił. Zarwane noce i praca jednak wykańczają, ale jakoś daję radę. Na weekend się wkurzyłam, bo myślałam że odpocznę, taka ładna pogoda była, a mnie jakieś problemy żołądkowe złąpały i dwa dni ledwo chodziłam:-(. Mam nadzieję, że ten następny, dłuższy majowy już będzie ok.
Nie wiecie jak tam Malinka i Tomuś? Dużo zdrówka życzę.
I spóźnione życzenia urodzinowe dla Ciebie Iza:-)

A u nas w porządku. Ostatnio mała miała lekki katar ale już przechodzi. Zębów nadal brak.I śmiga po całym mieszkaniu na brzuchu. Zaczyna podnosić pupę, ale jeszcze nie raczkuje.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczornie:-)
U nas po burzy, lało jak z cebra. Ja na chwilkę poczytać co u Was. Pisać ostatnio nie mam sił. Zarwane noce i praca jednak wykańczają, ale jakoś daję radę. Na weekend się wkurzyłam, bo myślałam że odpocznę, taka ładna pogoda była, a mnie jakieś problemy żołądkowe złąpały i dwa dni ledwo chodziłam:-(. Mam nadzieję, że ten następny, dłuższy majowy już będzie ok.
Nie wiecie jak tam Malinka i Tomuś? Dużo zdrówka życzę.
I spóźnione życzenia urodzinowe dla Ciebie Iza:-)

Jest duzo lepiej Enka Tomus czuje sie juz lepiej
Duzo zdrówka i siły ci życze

Witam. Jestem siostrą Malinki od Tomusia :tak: kazała mi przekazać że z Tomkiem o wiele lepiej, w tygodniu już wychodzi. Musieli dać mu welfron w główkę bo mu żyłki pękały :no: ale jest dobrze i to najważniejsze :tak: jest na coś uczulony ale jeszcze nie wiedzą na co :sorry2: tacy to lekarze są ale mam nadzieję że dojdą co i jak :tak: pozdrowienia od nich :-D

Witam. Jestem siostrą Malinki od Tomusia :tak: kazała mi przekazać że z Tomkiem o wiele lepiej, w tygodniu już wychodzi. Musieli dać mu welfron w główkę bo mu żyłki pękały :no: ale jest dobrze i to najważniejsze :tak: jest na coś uczulony ale jeszcze nie wiedzą na co :sorry2: tacy to lekarze są ale mam nadzieję że dojdą co i jak :tak: pozdrowienia od nich :-D
Dziekujemy Beatko pozdrów od na Malinke i ucałuj Tomusia w biedna głowke

Hej
dobrze że z Tomeczkiem już lepiej:-D Dzięki Beatko za nowiny. Czekałyśmy na nie;-)

Ja już powiem dobranoc
Za długo dziś na słońcu byłam i znowu mnie swędzą ręce (hihi tez od pchania wózka mam opalone w taki dziwny sposób) ale tez i oczy pieką więc pójde już spać.
Do jutra

cześć dziewczyny :-)
dziękuję za wczorajsze i dzisiejsze życzenia :tak::-) nie miałam siły już wczoraj pisać ;-)
idę nadrabiać zaległości, bo nic nie czytałam ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam wtorkowo,ja wczoraj tez sił wieczorkiem juz nie miałam i padłam
pogoda na razie ładna,tylko mam kłopot z młodszą bo miała katar a od rana strasznie mi sie dusi,robię jej na szybko inhalacje,żeby nie było gorzej choć czuję,że zeszło jej juz deczko niżej
Alusia tez ma dziwnie w nosku sucho,ale na razie nie jest źle

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry