reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej
moje dziecko dziś w nocy przeszła samą siebie. Przekręcała się na brzuch we śnie i raczkowała! Jak ona teraz tak reaguje to co dopiero będzie jak zacznie chodzić?! Już się boję...
Iwonko mam nadzieję że jednak nie zeszło niżej i inhalacjami wygonisz.

reklama
Hej.
Ja od rana z dobrym humorem:-)Waga wskazuje 3,5 kg mniej!!!:-D:-DSzok ze tak ładnie leci.
Tylko pogoda do bani pad wiec nie pospaceruje dla wspolnej korzysci dzieci dla zdrowia, ja dla schudniecia:sorry2::sorry2:
Iwonka moje obydwa z katarami ze hej:-(:-(A wez tu Matiemu dotknij nos uwaga gryzie:angry:

Witam.
Kasia gratulacje! Trzymam kciuki. Muszę się pochwalić że i u mnie 2,5kg. mniej!
No i Efe też świetnie widzę że spadają kilogramy.
Piwoniu życzę zdrówka dla dziewczynek i dużo siły dla Ciebie kochana.
Matko jak czytam co Tomuś od Malinki sie nacierpiał to chce mi sie płakać i Bogu dziękuję że moje dziecię jest zdrowe jak ryba.
Beatko przekaz całuski dla Tomcia.

Ostatnia edycja:
Witam ja dzis jakos wczesniej...hi,hi....:-D
Gosia odstawiona do szkoly,sniadanie zjedzine(tylko Karola cos grymasila:baffled:)...teraz czas na kawke,zaraz sobie zrobie....
Na obiad tez nie wiem co zrobic,ja mam ochote na zapiekanke z mieskiem i ziemniaczkami,ale moj M znow tego nie jada:sorry2:,wiec cos i jemu musze wymyslec...a co wy dzis robicie?
Swietnie ze z Tomeczkiem juz lepiej,niech szybko zdrowieje,bidulek nasz!
Iwonko,oby corci przeszlo,ja ze swoja nadal sie mecze,katar dalej i troche kaszle,ale jakby ciut mniej juz....jesli nie przejdzie ,to w piatek pojde do lekarza niech oslucha,czy w oskrzelach czysto
Efe,to ci Gabi wedrowniczka,hi,hi...nawet w nocy ci lazi:laugh2:
Kasiu,pogody brzydkiej nie zazdroszcze,u nas nad ranem deszczyk popadal,a teraz piekne sloneczko swieci i nawet wiaterku nie ma,bo wczoraj to znow wialo,ze nie malo glowe urwalo:szok:
Lece robic kawusie...bo Karola wlasnie zasnela:happy:

Edit. apropos Kasia gratki wielkie za kilogramy!!!!!!!
Ja dalej bez wagi w domu,wiec nie wiem czy stoi,czy spada ta moja waga..hi,hi...

Ostatnia edycja:
Ja tam dzis chyba palne zupe jarzynowa. Mąz pozno wraca to sobie odgrzeje w nocy
Miranda super ze i u ciebie waga ładnie leci jak sie chce to mozna a jakiego powera sie dostaje jak widac efekty
Anet mam nadzieje ze jednak wykurujesz dzieciaki bez lekarza i nastepnego antybiotyku, Miłosz odpukac narazie jeszcze ani razu nie brał odpukac 100 razy

Kasia,to fajnie ze Milosz bez antybiotykowy...moja Karola juz niesterty miala raz i zastrzyki tez :-(,no ale jak trzeba bylo,to trzeba....traz mysle ze sie obejdzie,bo nie goraczkuje,a wtedy to miala temperature
Gosi juz przeszlo,w szkole jest:tak:;-)
A co do wagi,to zebys wiedziala,ze nabiera sie mega motywacji jak waga spada:laugh2:

No Kasia gratuluje! Idź dalej jak burza!

Anet ja dziś karkówkę odmrażam i kotlety zrobię, z młodymi ziemniakami (promocja w Karaluchu była) i mizerię z jogurtem i szczypiorkiem z działki od mamy;)
A co do pogody to się nie wypowiadam:( Masakra! Nawet kawa mnie nie pchnęła do ruszenia tyłka sprzed kompa:(

hej dziewczyny :-)
Kasia, Miranda, Efe- ciesze sie ze kilogramow coraz mniej
ja dzis weszlam na wage bo bylam ciekawa jak po 3 tygodniach tuczenia u mamy to wyglada ale 55 kilo jest wiec nie jest zle, chyba te spacerki dlugie swoje robia

zakatarzonym dzieciaczkom duzo zdrowia
a ze Tomus w szpitalu ciagle to sie serce kraje, taka piekna pogoda- pochodzila by sobie Malinka na spacerki
no u mnie jeszcze ladnie za oknem ale jak mowice ze brzydka pogoda od was idzie to sie rusze na spacer bo Adas przy cycuszku nie usnal i probuje kopniakami kojec w tej chwili

Deli- Twoje przeczucia sie sprawdzaja - moj dostal prace w Krakowie :-) :-) bardzo dziekuje dziewczyny za trzymanie kciukow

reklama
Mewa gratulejszyn dla męża! Powoli wszystko się wam ułoży, zobaczysz! Tobie Kasiu też!

Ja oczywiście sobie kopa dałam i poszłam sprzątać. Oczywiście obudziłam dziecko i teraz buszuje w łóżeczku, bo zostawiłam jej zabawki. Ech...że też się nigdy nie nauczę.

Dobra kop numer dwa.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry