reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dziewczyny jak by wam sie chciało to kiedys wziełam udział w konkursie na puszke w Bobovita,ale deczko sobie o nim zapomniałam i dzisiaj sie znalałam na 805 stronie,dzieki deli jestem juz na 90 stronie ,ale mam dopiero jeden głosik,mam prośbe moze oddacie głosiki na nic Piwonia(z góry mówie na początku bedzie trzeba szukac,bo jestem szaraczkiem na końcu)BoboVitaa tam juz po 90 punktów maja z góry dziekuje i spadam do wyrka,bo moja glizda tez mi dzisiaj niezłą jazde urządziła
O matko znalazlam zagłosowałam i chyba tym samym przeniosłam cie o jakies 20 stron do przodu
dla zainteresowanych Iwonka w tej chwili z 2 głosami jest na stronie 43

Ostatnia edycja:
witam się porannie :-)
projekt oddany więc mogę z rańca poczytać co u Was i napisać co nieco do Was :-D
ale zaraz się i tak i tak zacznie sajgon.. na razie jestem sama w firmie ale pewnie lada moment zaczną się schodzić.
Zosia dziś się budziła 2 razy w nocy - dawno tak nie robiła... ostatnio jest max 1 pobudka.. nie wiem co jej się stało :eek: chyba spróbujemy dziś dać jej kaszkę na noc i zobaczymy... chcemy tak spróbować bo oboje chodzimy jak zombi. niewyspani ma maxa :eek: i jak tu się skupić przed kompem jak oczy opadają....?:sorry:
oki idę szukać Piwoni w konkursie :-D
miłego dnia i udanych spacerków ;-)

Hello
Piwonia jest teraz na 31 stronie
leciałam od osiemset którejś zanim przeczytałam post Kasi
Iwonko daj linka do sygnatury i pisz błagam na której stronie bo oczopląsu można dostać
no i ty chyba dwa obrazki miałaś? czy ja już sklerozę mam?

Mój suwaczek z wagą stoi. Tyle udało mi się schudnąć na dukanie w dwa tygodnie i na szczęście (tfu, tfu) waga nie wraca. Wczoraj koleżanka przywiozła mi skrobię kukurydzianą to jak zrobię zakupy (chudy twaróg, serki itp) to zaczynam znowu. W sierpniu moja kuzynka wychodzi za mąż i muszę jakoś wyglądać:/

Ostatnia edycja:
Witam :-)

ja tylko na chwilke bo w oczach mam piach :-( Monia budzi się w nocy co 1-2 godz :-(

zaraz idziemy na rehabilitację :-)

Piwonia jest już na str. 30 :-)

buźka

Hello
Piwonia jest teraz na 31 stronie
leciałam od osiemset którejś zanim przeczytałam post Kasi
Iwonko daj linka do sygnatury i pisz błagam na której stronie bo oczopląsu można dostać
no i ty chyba dwa obrazki miałaś? czy ja już sklerozę mam?

nie da sie dac linka w sygnaturke co najwyzej ogólny do galeri,a szukać niestety trzeba bo innego sposobu nie ma,ja wczoraj pół wieczorku siedziałam,żeby odnaleść sie i znalazłąm tylko tą jedną ,przy drugiej sie poddałam,czym wiecej bedzie punktów tym mniej szukania,a sama głosu na siebie nie moge oddac wiec moge tylko sobie kukac
najlepiej sortowac wg głosów juz,bo jak jakies sa to juz deczko prosciej

a wogóle witam z rana,pogoda taka średnia bo chmurki sa,owszem ciepło,ale brak słoneczka ,ale moze jeszcze sie wypogodzi
dzisiaj musze wyjsc niestety z domku bo mi sie jedzenie dla Ali skończyło

juz na 26 stronie,bo mam 6 głosików za które juz bardzo dziekuję:*

Ostatnia edycja:
Witam.
No i na całego pożarłam się z mężem, uff, mam juz dość.
Piwonia jak wejść na 26 stronę? Bo z linka jest 800 tna. Trzeba przesuwać?
O już znalazłam linka w sygnaturze.:tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry