reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć Sierpniówki :-)

Najlepsze życzonka Iza ;-) ciut się zagapiłam :-/

byłam wczoraj z Monią na wystawie psów - póki nie zaczęły się nią 3 miniaturki opiekować to nie zwracała na psy uwagi ale potem jak tylko zobaczyła że się jakieś psy wygłupiają to się śmiała jak dzika ;-)
ale głaskać piesków nie chciała :-( jak Jasiek :-(

ja sobie opaliłam...część dłoni...od pchania wózka mam opalone tylko śródręcze :-D jak wyprostuję dłonie to wyglądam jak debil - paluchy blade, nadgarstki blade a reszta...:-)

noi to na tyle...spadsa robię bo Monia śpi a o tej porze nie trwa to długo :-(

buźka

reklama
Hej:-)
Ja po ciezkiej nocy Mati przepłakał wiekszośc nocy a rano wstał jakby nigdy nic z humorem:eek::eek:Nie wiem o co kamam. W efekcie czego Miłoszek wylądował u mnie w łozku bo sie przebudził od płaczu Mateusza i spał smacznie dalej pomimo płaczów brata:sorry2:
Pogoda dzis przepiekna niedługo długi spacer:-)
Dzis moze sie dowiem kiedy w koncu maz wyjedzie do pracy, nerwy i stres mnie zjedza:-(:-(
W piatek Kuba ma pierwsza spowiedz a ksiadz nawet im nie uswiadomił co to grzech

hej dziewczyny :-)

ja Kasia tez sie nie wyspalam dzis, nawet nie to ze Adas sie budzi czesto tylko zasypiam jak go karmie - potem wstaje polamana i go do lozeczka daje co mnie rozbudza i przez to praktycznie noc urywana mam

Efe- ty smoczka oduczasz a ja bym chciala nauczyc bo Adas albo na spacerku albo przy piersi zasypia, ale on mysli ze smoczek to zabawka do gryzienia

Rubi- ja tez tak mam rece opalone :tak:

wpadlam poki Adas zalicza swoja poranna drzemke,
pogoda piekna wiec spacerek do lasu musi byc
Kasia- ja tez czekam na wiadomosci co do pracy meza wiec i za Twojego trzymam kciuki!

rubi ja też mam tak ręce opalone - tyle, że palce też ciemne (wygląda to faktycznie dość komicznie)

moja mała na psy reaguje tak samo jak na ptaki, tzn. rwie się z wózka do nich i robi takie swoje "yyyyyyyy" pokazując na nie palcem

Witam

IZA I ODEMNIE PRZYJMIJ SPOZNIONE ALE SZCZERE ZYCZENIA URODZINOWE!!!:happy:

Kasia,Mewa i Meggie,trzymam kciukasy za waszych mezastych!!!:tak:;-)
Miranda,gratki dla Jagody za przespana nocke...moja ostatnio tez cos dlugo spi,bo budzi sie dopiero ok 5-6 na butle...no i czase jeszcze zasnie,a czasem juz niestety nie:no::baffled:
Katar dalej meczy Karole....mam nadzieje ze nic zlego sie z tego nie wykluje:baffled:
Od pol godziny mecze sie ,bo chce zgrac fotki na fotosik i nie moge...wrr...wyskakuje mi cos :blad przesylania....no cholercia,zawsze mi sie super wgrywalo,a teraz juz sama zgluplam....:crazy:...chcialam pokazac wam zdjecia strojow jakie uszylam....(takie srednie wyszly,ale beda i takie),wstawie w zalaczniku...no kurza twarz tez cos nie moge wstawic zadnej fotki....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej dziewczyny :-)

ja Kasia tez sie nie wyspalam dzis, nawet nie to ze Adas sie budzi czesto tylko zasypiam jak go karmie - potem wstaje polamana i go do lozeczka daje co mnie rozbudza i przez to praktycznie noc urywana mam

Efe- ty smoczka oduczasz a ja bym chciala nauczyc bo Adas albo na spacerku albo przy piersi zasypia, ale on mysli ze smoczek to zabawka do gryzienia

Rubi- ja tez tak mam rece opalone :tak:

wpadlam poki Adas zalicza swoja poranna drzemke,
pogoda piekna wiec spacerek do lasu musi byc
Kasia- ja tez czekam na wiadomosci co do pracy meza wiec i za Twojego trzymam kciuki!

moja tez smoczek ma tylko do zabway i tez lubi przy piersi zasypiać,ale mi to jakoś nieprzeszkadza

my po kawce u koleżanki i teraz idziemy na dłuższy spacerek,bo musze córe z wycieczki odebrac a niewiem kiedy dokładnie wrócą

reklama
moja tez smoczek ma tylko do zabway i tez lubi przy piersi zasypiać,ale mi to jakoś nieprzeszkadza

my po kawce u koleżanki i teraz idziemy na dłuższy spacerek,bo musze córe z wycieczki odebrac a niewiem kiedy dokładnie wrócą

Dokładnie u mnie tak samo Miłosz traktuje smoczek jak zabawke do gryzienia:sorry2:Chyba sie z tym pogodziłam
I jeszcze nic nie wiem co z praca zła az jestem:baffled:

gratki dla Mayki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry