reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Reksio - no to gratulacje dla Zosi z okazji pierwszego zabka :-)
Izabela- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Deli- slicznie dziewczynki na tych hustawkach wyszly, widac ze super zabawa
Maggie- buziaczki dla Marcelka, mam nadzieje ze mu lepiej?
Efe- tak, moga byc angielskie, Adas dwujezyczny jest ;-) caluski dla Gabi kaskaderki, Adas tez dzis zdobyl jednego guza- o noge lawy przyrznal glowa w czasie swojego turlania

jeszcze raz dziekuje za trzymanie kcikow- dam znac co z ta praca, sama jak na szpilkach siedze,
Krakow by nie byl taki zly bo mam tam siostre i brata i serdeczna przyjaciolke oraz kupe znajomych
no zobaczymy
moj dzis pojechal od nas i pusto sie zrobilo
piekna pogoda byla wiec sie razem z Adasiem w wozku nachodzilismy po pieknym parku uzdrowiskowym w Busku Zdroju

reklama
Hello wieczorem
my dziś też cały dzień poza domem...dwa spacery zaliczyliśmy
niestety moja Gabrysia poszła spać z dwoma guzami na czole
tak się skubana rozpędziła z tym raczkowaniem, że nie ma jej jak upilnować
a jej pomysłowość pakowania się wszędzie mnie rozwala
teraz to się zacznie dopiero
już się boję normalnie

Deli dziewczynki mi się na tych huśtawkach mega podobają!
Mewa będę lukać;) I daj znać co z mężastym bo normalnie też czuję stresik!
Reksio gratulujemy pierwszego zębola!
Maggie głowa do góry! Męska solidarność zwycięży i sobie chłopaki na pewno świetnie poradzą. A przede wszystkim pogłębi się więź między nimi.
Iza Sto LAt!

witam połamana,
jakos chyba krzywo usiadłam z Zosia i mi strzyknęło w kręgosłupie i chodze zgieta bo sie wyprostowac nie moge. leki zaaplikowałam, plaster przyklekiłam i mam nadzieje ze bedzie jutro lepiej

IZABELA 100 lat!

MAGGIE trzymam kciuki, żeby Marcello szybciutko wyzdrowiał, no i żeby wyjazd szybko Ci minął!

My dziś cały dzień na dworze - rozpoczęliśmy sezon grillowy (to tak a propos mojej diety :baffled:) Dobranoc Kobietki

Hej,ja postanowilam cos skrobnac z wieczora :-D
Ciezki czas dla mnie nastal,zamiast dla dwoch osob musze gotowac dla 4 :-p:sorry2:
Kupilismy dom ale do gruntownego remontu (w ktorym mam zamiar mieszkac jeszcze przed roczkiem malej) no i przyjechali w piatek bracia mojego Michala remontowac...

Dzisiaj tez bylismy dlugo na dworzu ..piekna pogoda dzisiaj byla,25 stopni na plusie :szok:
a ja sie pieklam w spodniach i adidasach glupia zamiast jakas kiecke wlozyc...ale bo to wiedzialam,ze tak przygrzeje??:baffled: dwa dni temu bylo stopni az 10 ...wiec....kwiecien plecien bo przeplata...:tak:

Spadam do wyra,mala dzisiaj rano o 4 byla wyspana :baffled: pogadala godzine i zasnela jeszcze do 7. Mozliwe,ze znowu taki numer wiwinie...

Dobranoc.

Witam późnym wieczorkiem
Dziewczyny nie zawsze daje rade od razu wrzucać zdjęcia na serwer :-( proszę o cierpliwość
Teraz bawię się w picasie, by móc później szybciej zmieniać kolaże wiec zdjęcia na stronce są niedopracowane Jeszcze bym nie wrzucała, bo nie lubię takiej roboty na chybcika i byle jakiej, ale .... tu się ugryzę w język
Naprawdę zrobienie tego zajmuje chwilkę więc proszę o cierpliwość po przesłaniu fotek

Weekend super. Byle by taka pogoda była już na stałe :-)

Zajrzę jutro i poczytam, bo jestem zmęczona

Hello
witam fajniedziałkowo z kawą w łapce i marudą w łóżeczku
staram się jej smoka ograniczyć ale coś kiepsko to widzę
muzykalne to moje dziecko
póki muzyczka leci jest w miarę ok, ale jak przestanie...no marud

Mju ty mnie tu sezonem grillowym nie kuś, bo normalnie dziś na obiad zarządze
(chyba na balkonie odpalę a co?!)

hej:) Efe a Ty w końcu kupiłaś spacerówkę (tak mi się przypomniało)? moją też oduczam - ale ssania kciuka! poszła już na całego młoda, byle co od razu bach palec do buzi, więc walczymy; wolę odzwyczajać od smoka, szczerze mówiąc;

reklama
witam w poniedziałek
młoda na wycieczce druga w szkole,a z Alusią dzisiaj na kawkę do koleżanki sie wybieramy
no i spacerek zaliczymy napewno też
a wogóle po weekendzie Gabrysia z Alusią mają katarki
Ala buźke opaliła sobie,grilek w sobote zaliczyliśmy,ale j poem miałam boleści brzucha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry