reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam na szybko. czyli jak zwykle ostatnio... :dry:
Mewa, trzymałam kciukasy za Twego mężastego, mam nadzieję że doczeka się telefonu z k-rk :tak:

Marcell jednak chory, a ja jutro mam jechać, chyba sobie w łeb strzelę...:-(
Gorączkował na wieczór i dałam mu paracetamol w czopie w nocy miałam czuwanie przy łóżeczku, biedak się męczył strasznie
Rano dostał drugiego czopa, ale już trochę ma lepszy humor. Strasznie mi ciężko na serduchu że mam jutro jechać a on jest w takim stanie... mam nadzieję jeszcze, że mu przejdzie i jutro rano będzie ok. :/ A może to trzydniówka? ech

reklama
czeeeeesc :)
Dawno a nawet bardzo dawno mnie tu nie było.. Ale wiecie.. Złosliwosc rzeczy martwych.. Komp nam padł i potem moja komorka na ktorej mam wifi.. Teraz na chwile siedze na komorce mężastego.. A w pracy mam taki zap..... że nie mam czasu nawte do wc pojsc :(
Bardzo dziękuję Wam za życzenia;) Zosia także :) jejku.. Ja 27 skonczyłam a Zosia 8miechow.. Kiedy to mineło..?
Poza tym dzis sobie na plaże jedziemy i bierzemy ze sobą moją ciężarowkowa siostrę:) ale jej się już brzusio sliczny robi :)
Zosia nam broi jak nie wiem co :) wstaje przy wszystkim a najfajniej jej sie wstaje przy moich noigach jak np obiad robie :) i łazi już sobie wzdłuż mebli kombinatorka :)
Mam straszne zaległosci i nie dam rady wszystkiego przeczytac. Widziałam tylko że Malinka i Tomus w szpitalu :( DUŻO ZDROWKA DLA WAS KOCHANI! Obyscie szybko do domku wyszli!
Kurcze.. Przez tego komoa nie mam jak zapłacic rachunkow a zapomnialam już jak to jest płacic w okienku np na poczcie hihi :)
Milego dnia dla Wszyskich!
Mam nadzieje ze niedlugo do Was zajze!

Kochane ja tylko na chwilkę :-)

Iza sto lat :)
Spóźnione życzonka dla siedmiomiesięczniaków

Korzystamy ostatnio z pogody i często nas nie ma :-) Pogoda jest super
Dziś musimy zrobić zakupki i mała jest u babci Więc cały dzień spędzi na dworze :-)

Dzięki dziewczyny tez jestem zadowolona że tak szybko mi się udało kupić. Kasiu wyśle Ci fotkę :-).

A tu fotka ze spotkania w piątek. Mam nadzieję, ze Martynka nie będzie miała cioci za złe :-)

Witam:-)
weekend przepiękny więc dużo witaminki D ze słońca zażywaliśmy:-)
Dziś do południa na uczelni, w drodze powrotnej zrobiłam sobie zakupy (sama, bez dzieci, nareszcie!!!!:-):-)), potem obiadek u teściów, kawka u mojej mamy, plac zabaw i teraz jeszcze na lodach byliśmy;-)A teraz Jaś raczkuje sobie na podłodze:-)
Tylko mnie napierniczają nogi strasznie bo cały dzień na obcasach a ja nie przyzwyczajona:sorry2:
I termometr nam wskazuje teraz że na dworze jest 27 stopni:szok:bo centralnie do słońca jest:-D
Maggie współczuje bardzo, mam nadzieje że Marcelek szybko wyzdrowieje. Może faktycznie tylko trzydniówka?? Ja próbowałam z moim zrobić próbę w nocy ale wytrzymałam tylko 2 min płaczu Jasia..
i o Tomusiu tez cały czas myślę, mam cichą nadzieje że już w domku jesteście:blink:

O właśnie mój Jasio wędrowniczek chodzi przy łóżku i poluje na co większe śmietki:szok::-D:-D

Iza
sto latek!!! samych słonecznych dni i pociechy z Majeczki :-)
Efe ucałuj Gabrysię w czółko od ciotki :* My tez niestety zaliczyliśmy już parę siniaczków...:-(

Ostatnia edycja:
reklama
ja na chwilę u rodzicow na ko.pie domiesc że mamy malutką kłująca sliczniutka prawą jedynkę :) jupi jupi nareszcze wyszedł nam zębol :) i druga jedynka tyż się pcha wiąc lada dzien bedzie ;) na to pa!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry