reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam:)
Ale się zasiedziałam przy bb :-)
Uff dobrze że już piątek, chociaż dla mnie to tylko tyle oznacza że mi gotowanie obiadu jutro odpadnie, bo idę do mamy. Ale mąż do pracy idzie i jutro i w niedzielę (a do południa w niedzielę jeszcze muszę do szkoły jechać...)...a ze teraz pracuje 14-22 to mam urwanie głowy wieczorami i często zasypiam już z dzieciakami :-)
Dużo siedzimy na dworze, dzis wróciliśmy o 20.30 (bo musiałam jeszcze zaliczyć łapanie Julki w Biedronce z Jaśkiem na rękach - jakby taką dyscyplinę zorganizowali na olimpiadzie do miałabym złoto :-D), jeszcze w piecu musiałam napalić, no i wiadomo dzieciaki umyć, nakarmić, bajki poopowiadać na dobranoc...Jest roboty, jest ;-)

Reksio
sto latek i całusy dla Zosi :*
Malinka dużo zdrowia!! Niestety wiem co znaczy szpital z dzieckiem i jestem z Wami myślami i w modlitwie. całusy dla Ciebie i Tomeczka!! oby szybko wyzdrowiał :*
Ach Maggie czekam na relację jak chłopaki sobie poradziły, bo mnie czeka to samo za dwa tygodnie...już się boję zwłaszcza że Jaś jest cycusiowy, teraz staram się ograniczyć liczbe karmień chociaż w dzień, ja jadę w teren i na dobra sprawę nawet nie będę miała jak odciągnąć pokarm ;/

Ostatnia edycja:
reklama
Mam do przekazania wazna informacje cytuje

Witajcie, ruszył portal AktywneMamy.pl

Zapraszamy was do logowania się.

By to zrobić najpierw należy wyczyścić cookies ( pomoc znajdziecie tutaj : Czyszczenie pamięci podręcznej i usuwanie plików cookie : Pliki cookie - Konta Google - Pomoc )

a następnie

1) zalogować się i wejść w panel kontrolny waszego konta na babyboom.pl ( znajduje się na ciemnozielonym pasku na górze strony)
2) Wejść w Moje ustawienia > Edytuj swój profil
3) W profilu na samym dole strony zaznaczyć TAK obok hasła "AktywneMamy.pl" i kliknąć "zapisz zmiany"
4) Wejść na stronę Aktywnemamy.pl i zalogować się tym samym loginem i hasłem , które jest przez was używane na babyboom.pl

ja już :-)

a tak w ogóle to dzień dobry :-)

my dziś się wybieramy na wystawę psów ;-) jutro tysz :-) so więc miłego, słonecznego, udanego, wspaniałego weekendu :)

Mju, Miranda i Kasia - trzymiem kciukasy za dietke i ćwiczenia - kurcze ja jakaś słaba jestem ostatnio w dietach:wściekła/y:Mju, jesli masz jakies naukowe informacje dlaczego nie wolno jesc słodyczy duzo jak sie karmi -to przytocz je prosze - moze to mnei opamięta:-pbo pisałas - ze nie jadłaś bo karmiłas...

No niestety nic naukowego - Antek po prostu po czekoladzie dostawał "szorstkości nóg"

U nas wczoraj były urodziny męża - Antek dał popis - siedział u dziadka na kolanach przy stole i się wygłupiał i tylko się rozglądał czy wszyscy na niego patrzą i jak reagują na udawany kaszel, krótki krzyk, buczenie, robienie indianina itd... a śmiał się przy tym w głos

Witam na szybko
nie mam za wiele czasu bo sprzątanie a potem zakupy przedwyjazdowe i pakowanie :(więc z góry przerpraszam że nie czytałam wszystkich postów :/
MAlinka, kochana! trzymajcie się i zdrówka dla Tomusia, oby szybko wszystko wróciło do normy :* myślę o Was.
Magda, opowiem opowiem ;-)MArcel na cycusiu jeszcze tylko o 4:30 i nad ranem ok 7 więc też nie wiem jak to będzie, ale moj miał przeszkolenie i w sumie Marcel wypił o tej 4 z kubeczka jakoś więc myślę że dadzą radę.

Teraz się tylko boję bo MArcellos jakiegoś katara złapał i ma lekką gorączkę :/
kurcze mam nadzieję że mu szybko przejdzie nim wyjadę :-( a w poniedziałek o 7 mam wyjazd i już się boję

Kasia, ucałuj ośmiomiesięczniaka słodkiego od ciotki :*

uciekam!

Ostatnia edycja:
hej,hej
widze, ze jak pogoda lepsza to i humor dopisuje. u nas tez ladnie sloneczko swieci.

Miloszek gratulacje z okazji 8 mca.
Mju wszystkiego naj dla mezusia.

Malinka,kochana zyczymy Wam duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo zdrowka i szybkiego powrotu do domku.

witam,
ja tez zalapałam jakiegos doła, denerwuje mnie kazdy kto się do mnie odewzwie a największą niechęć dzis czuje do męża!!!! normalnie patrzec na niego nie mogę a juz o rozmowie można pomarzyc!

a dzis wieczorem mamy wyjscie, w koncu nam się udało i razem wychodzimy "na miasto" , Alicja będzie z moją mamą a Angeline zaraz tata zawiezie do babci, Starszy ma weekend u babci swojej a Rafał pisze zaległe lekcje po chorobie. dobrze ze mamy 3 babcie na stanie;-)
Mam nadzieje ze mni przejdzie do wieczora bo inaczej sobie nie wyobrazam siedziec gdzies w pubie z mężem na przeciwko!

pozdrawiam i zycze słonecznego weekendu

reklama
Mam do przekazania wazna informacje cytuje

Witajcie, ruszył portal AktywneMamy.pl

Zapraszamy was do logowania się.

By to zrobić najpierw należy wyczyścić cookies ( pomoc znajdziecie tutaj : Czyszczenie pamięci podręcznej i usuwanie plików cookie : Pliki cookie - Konta Google - Pomoc )

a następnie

1) zalogować się i wejść w panel kontrolny waszego konta na babyboom.pl ( znajduje się na ciemnozielonym pasku na górze strony)
2) Wejść w Moje ustawienia > Edytuj swój profil
3) W profilu na samym dole strony zaznaczyć TAK obok hasła "AktywneMamy.pl" i kliknąć "zapisz zmiany"
4) Wejść na stronę Aktywnemamy.pl i zalogować się tym samym loginem i hasłem , które jest przez was używane na babyboom.pl
Ja juz wczoraj sie zalogowalam....

Hej:-)
Stukneło na dzis 8 miechów:-D
A ja dalej cwicze, cwicze i sie dietuje:-):-)
Pogoda do bani:angry::angry:
Pozdrawiamy i miłego weekendu

Gratki na 8 miechow,my jutro :laugh2:

wrocilam niedawno ze spotkania mam Lubelanek,fajnie bylo:tak:;-)...to juz 2 spotkanie,ale na pierwszym mnie nie bylo,bo dzieciaczki chore byly....
a teraz zabieram sie za szycie tych nieszczesnych strojow....juz mi sie nie chce a jeszcze nie zaczelam:sorry2:
Milego wekendu!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry