reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam,
dzięki za zyczenia i słowa otuchy, to juz ponad rok jak mój syn po porostu zabija mnie od wewnątrz, zabija moje uczucie do niego:-( brak słow nie wierze juz w jego przemiane, z domu nie wyrzuce bo mam obowiązek do 18tego roku zycia o niego dbac, sam odlicza miesiace do 18tki i mówi ze potem pójdzie w świat i bedzie robił to na co ma ochote, tylko ciekawe za co i gdzie bedzie sobie urzędował!!!

dostałam piękne czerwone róże ale sam wieczów był drętwy, mąż nie miał nastroju nawet na rozmowe, po raz kolejnyodrzucili nam wniosek o pozwolenie na budowe!!! po raz trzeci wzywają do usunięcia braków a tych braków za kazdym razem jest wiecej!!
Mąż przeciez jest inzynierem budownictwa i teraz juz na 100% wie ze komus bradzo zalezy w urzedzie by w tym mijscu nie stanął dom.

Głowa mnie boli, Alutka marudzi, jak długo ja to jeszcze wytrzymam!!!!

trzymam kciuki Kasiu i Miranda za dietkowanie, wiem po sobie ze to niełatwa sprawa a za Tomusia modle się w duchu by szybko wrócił do zdrowia.

pa

reklama
witam,
dzięki za zyczenia i słowa otuchy, to juz ponad rok jak mój syn po porostu zabija mnie od wewnątrz, zabija moje uczucie do niego:-( brak słow nie wierze juz w jego przemiane, z domu nie wyrzuce bo mam obowiązek do 18tego roku zycia o niego dbac, sam odlicza miesiace do 18tki i mówi ze potem pójdzie w świat i bedzie robił to na co ma ochote, tylko ciekawe za co i gdzie bedzie sobie urzędował!!!

dostałam piękne czerwone róże ale sam wieczów był drętwy, mąż nie miał nastroju nawet na rozmowe, po raz kolejnyodrzucili nam wniosek o pozwolenie na budowe!!! po raz trzeci wzywają do usunięcia braków a tych braków za kazdym razem jest wiecej!!
Mąż przeciez jest inzynierem budownictwa i teraz juz na 100% wie ze komus bradzo zalezy w urzedzie by w tym mijscu nie stanął dom.

Głowa mnie boli, Alutka marudzi, jak długo ja to jeszcze wytrzymam!!!!

trzymam kciuki Kasiu i Miranda za dietkowanie, wiem po sobie ze to niełatwa sprawa a za Tomusia modle się w duchu by szybko wrócił do zdrowia.

pa

Sempe bardzo mi przykro, ale do końca życia podswiadomie bedziesz sie martwic o syna taka rola nas matek. Syn niech idzie zobaczy ze nie tak łatwo o kawałek chleba o dach nad głowa i wróci z podkulonym ogonem
Działki sa cholernie drogie ale moze pomyslcie o zmianie lokalizacji?

Miranda kciuki zaciskam. Jak będziesz miała jakiś dół to pisz! Kasia ty też.
Mi koleżanka wczoraj kupiła w końcu skrobię kukurydzianą więc mogę znowu do mojej diety wrócić, bo jak na razie zrobiłam sobie przerwe. Dzięki Bogu kilogramy nie wracają. Ale musli mi się skończyło więc otrębów nie jem i pewnie waga skoczy. Ale czuje się paskudnie ciężko. Jakbym @ miała dostać. Pewnie organizm znów wodę gromadzi.

Ta lekarka u Malinki to jakiś głąb:wściekła/y: Nawet ja wiem że odkrztuśne leki to podstawa. I pamiętam jak ja się męczyłam przy oskrzelach! Biedny Tomuś:-(

Sempe ty jesteś twarda babka! Twój syn kiedyś to doceni. A co do pozwolenia to my też czekamy. Pamiętaj zawsze nad urzędem jest jeszcze jeden urząd! Jak po 3 razach się nie opamiętają to walcie wyżej. Skarga za skargą za niefrasobliwość urzędnika i przeciąganie sprawy.A jak to nie pomoże to postrasz że do Uwagi napiszecie i zaraz się ruszą. U nas to działa jak płachta na byka.

Reksio wszystkiego naj, naj, naj!

Mi właśnie jakaś paskuda dziecko obudziła domofonem a że mam słuchawkę popsutą to nawet nie mam jak ochrzanić:wściekła/y:

my po jednym spacerku,wpadłyśmy do domku tylko na zupkę i zaraz znowu na spacerek idziemy
a wogóle to chyba dostane pierwszą @,bo zaczęłam plamic,a tak fajnie bez niej było,szkoda ze tak szybko,ale co zrobić
i wiem czemu mała (.)dziwnie jadla,bo zmienił sie skład mleczka ,przy @ jest inny i czasami dziecko może mniej mleczka jesć

Piwonia witaj w klubie. Ja też dostałam właśnie @. Kurcze,ale ja sie cieszę choć czuję się kiepsko. Znów moge zaplanować dzidziusia:):). Ciekawe czy pójdzie tak łatwo jak z Nati:)??

ojej mam nadzieje że Tomuś sobie szybko z tym poradzi!!!
Anet - chyba lepiej pójść nawet z katarem i osłuchac bo takie te choroby podstępne teraz....
a zdjęcia robie tu 500 zdjęć 10x15 KODAK SUPRA ENDURA 22 gr/szt SS (978131394) - Aukcje internetowe Allegro
ma i po 20 gr- to zalezy od papieru ilości itd
Dzieki Baska, serdrczne za namiary....:tak:;-);-)

Witam
U nas tez dzis sloneczko,ale zimno nadal....:baffled:
U lekarza z Karolina nie bylam,bo mezasty stwierdzil ze nie ma z czym isc:sorry2:
Wiec zadzwonilam do pediatry,co moge sama podac,wiec mam dawac WLASNIE COS WYKSZTUSNEGO Pecto Drill 2 razy po 2,5 ml(cholercia swoja droga,maz powinien teraz pojsc i opierniczyc ta lekarke Malinki!!!),no i jeszcze Eurespal 3 razy po 2,5 ml....oczywiscie kropelki do nosa i czesto glutki wyciagac....wiec mam nadzieje ze przez wekend przetrwamy,bo temperatury nadal niema,wiec i antybiotyku lekarka by tez nie dala

REKSIO,a teraz cos dla ciebie:
W tym dzisiejszym dniu radości,
życzę 100 lat pomyślności.
Niech Ci życie w szczęściu płynie,
niech Cię radość nie ominie!
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci
i w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki, troski,
by nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
są dla Ciebie przeznaczone...

Piwonia witaj w klubie. Ja też dostałam właśnie @. Kurcze,ale ja sie cieszę choć czuję się kiepsko. Znów moge zaplanować dzidziusia:):). Ciekawe czy pójdzie tak łatwo jak z Nati:)??

Natt, oby oby - bo mi to się tak @ "uregulowała" że co 2 miesiące sie pojawia:baffled:
Składam spóźnione ale zasłuzone gratulacje za zdolne dzieci:-)
My tez dzis do lekarzki idziemy jescze raz bo Małej charczeć zaczeło, a niby takie nic ostatnio było- tylko kaszelek, ale po tej Flegaminie (za radą Kasi) jest jakby mniej charczenia

Mju, Miranda i Kasia - trzymiem kciukasy za dietke i ćwiczenia - kurcze ja jakaś słaba jestem ostatnio w dietach:wściekła/y:Mju, jesli masz jakies naukowe informacje dlaczego nie wolno jesc słodyczy duzo jak sie karmi -to przytocz je prosze - moze to mnei opamięta:-pbo pisałas - ze nie jadłaś bo karmiłas...

Sempe - dasz rade, mysle że żadna z nas wiary w Ciebie nie zmieni:tak::tak::tak:
Mewa - mam nadz. że mężowi dobrze poszło i będziecie mieli co świetowac;-)
A Malinki i Tomaszka mi szkoda strasznie:-(

Witajcie ;-)
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA REKSIA :-D:-D:-D

DZIEWCZYNOM NA DIECIE POWODZENIA ZYCZE, TEŻ BY MI SIE PRZYDAŁO, ALE OSTATNIO NIE MAM NA NIC SIŁ...:-(potrzebuje zastrzyk energi, która chetna???

byłysmy dziś na spacerku, ale zimnooooo, słonko nie grzeje :happy:
Sempe, masz wspaniałą rodzinke, męża, wszystko sie ułozy zobaczysz, byleby miec wsparcie drugiej strony....:tak:
Dla Tomusia zdrówka duzo.... echh Ci nasi specjaliści od siedmiu boleści....:happy::baffled:

reklama
no my po długim spacerku
dziecko mi 2 godziny na dworzu spało, więc lekki szok przeżyłam
teraz też padła właśnie więc mam chwilkę
idę zaraz gofry smażyć bo pożyczyłam od mamy maszynuuu
ja do diety się psychicznie nastawiam
trzymam kciuki za nasze laski:)

aaa i nie bijcie ale znowu udało mi się coś znaleźć w lumpkach
w oryginalnym pudełku nawet plomba z tyłu nie była zdjęta
VTECH Edukacyjny Telefon (1006536708) - Aukcje internetowe Allegro
za 16zł:laugh2:
ja normalnie powinnam z właścicielką pogadać, że jakaś karta stałego klienta mi się należy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry