reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam się wieczornie :-)
Ja dziś znów maraton już o 9 wyszłam z Oliwią. Złapał nas śnieg wrrrrr,a le i tak pochodziłyśmy w sumie 2 godziny.
Wieczorkiem zostawiłam moich samych i wyszłam na zakupki i solar :-). Dziękuje ślicznie za kciuki SUKIENKA kupiona :-).
Jutro z Oliwią jedziemy do cioci i koleżanki z BB :-) więc znó mnei nei będzie, ale wieczorkiem postaram sie wpaść.

Kasiu trzymam kciuki za dietkę.
Mewa czuje, ze mąż dostanie tą prace :-). Trzymam kciuki.
Sempe 100 następnych rocznic. Wszystkiego dobrego :-) Co do syna niestety ....
Baśka podaj namiar na tego z allegro tez by się przydało Oliwii album zrobić, bo wszystko jak na razie wirtualnie ma łącznie z "pamiętnikiem tygodniowym"
Miranda i ja poproszę przepis, bo moja ostatnio wstaje w nocy ok 4, a już się cieszyłam ostatnio że przesypia ciągiem 12 h z powrotem, a teraz znów się budzi.

reklama
Kochane uciekam spać bo znów jutro rano bede miała spuchnięte oko jak dziś :-( i się nie bede mogła obudzić. Choć Łukasz ma wrócić już w nocy ale też pewnie zmęczony.

Zajełam się pracą i zapomniałam napisać, że idzie nam lewa dwójka:szok: już widać białą kreseczkę! w ogóle się nie spodziewałam, myślałam, że teraz to górne jedynki jej wyjdą i tam szukałam a tu dziś niespodzianka:-D

DOBRANOC, KOLOROWYCH SNÓW!!!

witam
Zdrówka dla Tomeczka, to ma teraz Malinka kłopot, współczuję. Przepis zamieszczony na odpowiednia wątku, ale obawiam się że nie dotyczy wszystkich maluszków i każdego rodzaju pobudek nocnych.
Miłego dnia.

Hello z rana
my dziś wyjątkowo od 6 na nogach
dziecko tatuś wyjął bo się przez noc stęsknił i już karmniki trzeba było szykować:-D
wita nas piękna pogoda, więc na bank pójdziemy na długi spacer:laugh2:
Gabi mi się panoszy po całym łóżeczku. Jęczy i stęka ale nie reaguje, bo się skubana nie nauczy :dry:
Sempe jak tam rocznica?
Kasiu jak postanowienie?
Malinka coś pisała więcej? Martwie się od wczoraj o nich. W końcu chodziła z nim do lekarza, więc nie powinno dojść do takiej sytuacji:wściekła/y:
Mewa jak tam mąż?
Deli miłych odwiedzin:tak:

witam weekendowo juz,jak ja lubie piątki
u nas tez juz piekne slonko,obiadek juz mam
tylko coś ogarnę i niedługo zmykamy na spacer musze kilka spraw załawtic na mieście
Deli udanych odwiedzin!
Malina zdróweczka dla Tomeczka!

REKSIO-Ola
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Ostatnia edycja:
Hello z rana
my dziś wyjątkowo od 6 na nogach
dziecko tatuś wyjął bo się przez noc stęsknił i już karmniki trzeba było szykować:-D
wita nas piękna pogoda, więc na bank pójdziemy na długi spacer:laugh2:
Gabi mi się panoszy po całym łóżeczku. Jęczy i stęka ale nie reaguje, bo się skubana nie nauczy :dry:
Sempe jak tam rocznica?
Kasiu jak postanowienie?
Malinka coś pisała więcej? Martwie się od wczoraj o nich. W końcu chodziła z nim do lekarza, więc nie powinno dojść do takiej sytuacji:wściekła/y:
Mewa jak tam mąż?
Deli miłych odwiedzin:tak:

Hej.

Dzwoniłam wczoraj do Malinki. Efe dla mnie to niezrozumiale jest ze lekarka przepisala im na zapalenie slabszy antybiotyk a nie kazała dawac nic wykrztusnego. Stan sie nie poprawiał poszla znow dostali silniejszy ale ponownie znow nic wykrztusnego, nie wiem jak nigdy zapalenia oskrzeli bez lekow wykrztusnych nie leczylam, moim zdaniem to moglo doprowadzic do zapalenia płuc.
Podpieli go wczoraj do welfronu bo biedactwo nic jesc nie chce i dali wziewy oby szybko wyzdrowiał.

A ja dalej w silnym postanowieniu diety i cwicze, cwicze.
Miłoszka strasznie te dziasełka draznia ciagle je biedny trze. Mogłyby juz mu w koncu wyjsc
Deli a pochwalisz sie sukienka??
U nas pogoda dzis bartdziej spacerowa wiec wyskoczymy dzis w koncu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry