reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hello
my się jednak wywietrzyłyśmy dziś, ale skończyło się na tym że do koleżanki poszłam się grzać, bo strasznie zmarzłam!
Obiad jadłam o 19! Tu Kasiu choćbym chciała nie dam rady nie jeść po 18, ale trzymam kciuki za ciebie bardzo mocno zaciśnięte! Ja niedługo znowu spróbuję się dietować. Na razie musi mi mania mleka w proszku minąć.
Mewa jak mąż?
Sempe już ci lepiej? Może jakiś kubeł zimnej wody mu na głowę wylać (albo elektrowstrząsy?)
A wam dziewczyny pisania pracy licencjackiej współczuję. Już zapomniałam jak to u mnie było (i w tym momencie poczułam się jak jakaś staruszka:( )
Miranda choć nie mam problemów z Gabrysią to aż mnie korci co tam Anglicy wymyślili w tej kwestii? Może koleżance podpowiem. Jej syn z dokładnością się budzi co 45minut. Normalnie na jej miejscu bym padła po drugiej nocy.
Iwonko pochwal się jak skończysz koniecznie!

Basia!Ja znalazłam 15km od domu więc nawet za przesyłkę nie zapłacę;)

reklama
ja tak zawsze wywołuje- mam sprawdzonego na allegro i z raz w roku ponad 500 idzie:)
Baska,ja bym poprosila chetnie o namiary,skoro mowisz ze sprawdzony....bo tez ostatnio szukalam.....ale nie moge sie zdecydowac:baffled:

Witajcie....
Sempe-wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu!!!
Mam nadzieje ze uda wam sie milo spedzic wieczor....a problemow z synem wspolczuje,nie wiem co ci poradzic....
Kasia,trzymam za ciebie kciukasy z ta dieta,ja ostatnio tez staram sie nie jesc po 18-stej,czasem Karola mi nie daje :sorry2:,ale staram sie...hi,hi....ciekawe jak dlugo:baffled:,bo ze slodyczy to jakos ciezko mi zrezygnowac,mam dni ze nie jem wcale,ale sa i takie ze zjadam za troje:szok:
Bylam dzis u gina,wszystko ok,wracam do swoich dawnych tabletek....a nadwagi mam sprzed ciazy 3 kg:baffled:....ale chcialabym zgubic wiecej....he,he :-D
Dzieciaki mi sie rozlozyly,Gosia juz jakby lepiej,ale Karola zaczela kaszlec,a jak spala weczorkiem,to tak kaszel ja zlapal,ze az zwymiotowala mi....:-(....no i nosek zatyka,juz tak nie chca glutki leciec,wiec sie zastanawiem czy nie pojsc do lekarza jutro,bo jak na wekend mi sie rozlozy,to co ja zrobie...ale temperatury nie ma , no i sama nie wiem co mam robic......apetytu tez nie ba za bardzo,a jeszcze cala zupe zwymiotowala....ehhhh....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry