reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam
U mnie też zimno, ale do pracy trzeba było się jakoś wybrać, przed samą 7 szukałam butów cieplejszych... jak się okazało niepotrzebnie wszystkie chowałam;)

Sempe samych słonecznych i szczęśliwych dni na reszte wspólnego życia, tak jak dziewczyny piszą pewnie Twój pierworodny w końcu zrozumie...

Mewa kciuki zaciśnięte ;)

Witam,
my dziś też nie wychodzimy bo wiatrzysko zimne wieje, a Zosi kurtka cieplejsza się jeszcze suszy a poza tym mamy same cienkie czapki bo reszte już wyniosłam, no i chyba ja mam alergie bo oko cały czas łzawi i nos zapchany a przy takim wietrze to nie bede widziała gdzie wózek pchać :-D

Mewa trzymam kciuki za meża!

Sempe dzielna z Ciebie babka! Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, oby wszystko szybko się poukładało! No i buziaki dla malutkiej!

Ostatnia edycja:
Bry :)
U nas też zimno dzis okropnie :baffled: i wietrznie do tego, więc nie ma co szlaeć, spacerek sobie darujemy.. :dry:
Tomek zalicza swoja 1wszą drzemkę, a ja w tym czasie troche ogarnęłam, bo nie wiadomo, czy będę miała jeszcze okazje; ostatnimi czasy tylko w południe pada, a potem to juz po kąpieli wieczornej :szok: lece jeszcze na szybcika poczytać co na innych wątkach, i za obiad sie biore eh..
Miłego dzionka wszystkim :-)

oo... i zdaje sie juz po spaniu... :dry:

My juz po wizycie, mam przepis jak usypiac małą żeby się nie budziła w nocy i szła do naszego łóżka i będę wprowadzać w życie. Juz dzisiaj mi się nawet przypadkiem udało ją samą uśpić! Poszłam wieszać pranie a ona sama padła!
Wzrost mamy mały ale za to proporcjonalny do reszty ciała a waga coraz lepiej juz prawie 9 kg.
Mewa trzymam kciuki za męża.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry