reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja tez juz sie pożegnam,moja juz dawno śpi,ale popłakuje prze sen bardzo,wiec niewiem jaka nocka mnie czeka
może jeszcze w swoich papierkach troszke podłubię,bo dzisiaj tylko do 4 miesiąca doszłam czyli jeszcze połowa przede mną

Dobranoc

reklama
Kasiu gratki dla Kubusia wiedziałam, ze zda :-)
Iwonko gratki dla córeczki :-)

Ja dziś znów na łowach sukienki i chyba znalazłam. Koszt 300, ale chyba nic tańszego nie znajdę :-(.
Mała mi ostatnio szaleje. Przez to całe wstawanie, raczkowanie, siadanie jest tak zakręcona, że zapomina o spaniu, a potem darcie się jakby ją ze skóry obdzierali :-(. Powtórka z kilku miesięcy wcześniej, wtedy też był ten sam problem. Co przegapi moment to ma problem z zaśnięciem :-(.

Oprócz zakupków miałam mega sprzątanie :-). Okna, podłogi itd.

Mykam na filmik i ide spać, bo jutro znów mnie czeka ciężki dzień.

Oleńka ja nie wiem? Ale może w końcu....kiedyś?
Ja się tylko zastanawiam co dziś w domu będziemy robić? Bo raczej nie wyjdziemy na taki ziąb. Macie jakieś pomysły?

My tez w domu... :-( A na spedzenie czasu rowniez nie mam pomyslu... U nas jutro otwieraja wesole miasteczko i chcialam wyjsc z malym pochodzic ale jak bedzie tak zimno to nie bede go ciagla na taki dlugi spacer bo zeby caly park zwiedzic potrzeba caly dzien:-/ Ja nie chce siedziec w domu buuuu

witam ,ja dopiero teraz bo od rana miałam dziecko więcej,niestety
dalej kłopoty wiec przygarnęłam siostrzenice rano
u nas też zimno,rano było zero stopni,czarne chmury i słonko czasami gdzieś wyglądnie,ale ze spacerku nici
ja w planach oprócz gotowania i sprzątania mam zamiar kończyć album,bo juz w planach mam kolejny z chrztu,a tego nie skończyłam jeszcze
i jeszcze bede szukała czegoś nad morzem bo nadal nic nie mamy

Iwonka może za przykładem i ja zrobię coś pożytecznego? Bo już tylko sprzątanie mi zostało. A ostatnio odkryłam że można za 100zł 500zdjęć wywołać i się przymierzam żeby w końcu jakiś album zrobić Gabrysi:sorry2:

reklama
witam,
nie wiem co u Was i nie wiem czy nadrobie:no: problemy ze Starszym przycmiewają mi radość zycia, normalnie juz nie mogę na niego patrzeć ani słuchać itp nie mam juz sił do tego człowieka doszło do tego ze NIENAWIDZE WŁASNEGO DZIECKA!!!!! jestem załamana:no::no:

maż wyszedł ze szpitala i od razu do pracy wrócił musi brak leki i kontrolować tętnice dzis mamy rocznice ślubu a ja nie wiem czy dam rade cos zrobić.

Alicja od tygodnia śpi raz dziennie:szok::szok::szok: jestem wykonczona, Mała wstaje o 7.30, potem śpi od 11 do 13tej i koniec!! o 19.30 zasypia, porusza się po pokoju na dupce:-D:-D zębów nadal brak a dzis 8miesięcy konczy moja malutka!!

Rafał po śwince od poniedziałku nadrabia zaległosci, tez mu idzie jak po grudzie, Angelinke oduczam picia mleka w nocy:no:

to tyle moje Kochane Sierpniówki, żal mi ze mnie tu nie ma, dzięki za wysłuchanie.
pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry