anet15
Mama Malgosi i Karolinki
u nas teraz jest nowy proboszcz i wymyslil ze egzamim bedzie razem z rodzicami,bo rodzicow tez bedzie egzaminowalwow to wielkie gratulacje!!Masz ogromnie zdolna córke.
Wszedzie zaliczaja po kilka pytan a u nas ksiadz porypany zadal w lutym nauczyc sie wszystkiego na dzis i egzamin, Kubus biedny taki zestresowany juz wczoraj spac poszedł o wpol osmej co mu sie nie zdarza, a dzis szedl do szkoly jak na sciecie
...mnie to tez czeka za 2 lata...eh,juz sie ciesze
GRATULACJE!!!Zdał!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
![]()
witam mamuski...
wczoraj nie mialam czasu zeby zajzec....i nie wiem czy was doczytam,bo Karola juz sie wyspala,ledwo kawe wypilam i kompa odpalilam...wrr....

wczoraj sie przestraszyla mi kuzynki meza i taki placz uczynila ze nie moglam jej uspokoic...a potem w nocy to samo,oczy zamkniete,a sie darla jak opentana...ehh....zaczarowali mi dziecko chyba...
..musze do babci pojechac niech nad nia modly odprawi...hi,hi....

...kiedys mi Gosie tak czarowala,jakies zielska nad nia palila i cos tam szeptala.....ale pomoglo
no i dodam ze katar od Gosi zlapala...eh...jak nie urok to s......

Dobra ja zajze moze wieczorkiem, musze chate ogarnac,bo teraz Karola ciagle na podlodze siedzi i raczkowac sie uczy...hi,hi....tylko ze do tylu narazie jej najlepiej wychodzi

...ale wszystkie paproszki z dywanu zbiera za to jak odkurzacz