reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
wow to wielkie gratulacje!!Masz ogromnie zdolna córke.
Wszedzie zaliczaja po kilka pytan a u nas ksiadz porypany zadal w lutym nauczyc sie wszystkiego na dzis i egzamin, Kubus biedny taki zestresowany juz wczoraj spac poszedł o wpol osmej co mu sie nie zdarza, a dzis szedl do szkoly jak na sciecie
u nas teraz jest nowy proboszcz i wymyslil ze egzamim bedzie razem z rodzicami,bo rodzicow tez bedzie egzaminowal :szok:...mnie to tez czeka za 2 lata...eh,juz sie ciesze:baffled:
Zdał!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
GRATULACJE!!!

witam mamuski...
wczoraj nie mialam czasu zeby zajzec....i nie wiem czy was doczytam,bo Karola juz sie wyspala,ledwo kawe wypilam i kompa odpalilam...wrr....:baffled:
wczoraj sie przestraszyla mi kuzynki meza i taki placz uczynila ze nie moglam jej uspokoic...a potem w nocy to samo,oczy zamkniete,a sie darla jak opentana...ehh....zaczarowali mi dziecko chyba...:sorry2:..musze do babci pojechac niech nad nia modly odprawi...hi,hi....:-D:-D:-D...kiedys mi Gosie tak czarowala,jakies zielska nad nia palila i cos tam szeptala.....ale pomoglo:happy:
no i dodam ze katar od Gosi zlapala...eh...jak nie urok to s......:crazy:
Dobra ja zajze moze wieczorkiem, musze chate ogarnac,bo teraz Karola ciagle na podlodze siedzi i raczkowac sie uczy...hi,hi....tylko ze do tylu narazie jej najlepiej wychodzi:laugh2::laugh2::laugh2:...ale wszystkie paproszki z dywanu zbiera za to jak odkurzacz:tak::-D:-D:-D

reklama
GRATULACJE DLA ZDOLNIACHÓW :-)

ja tylko na chwilkę...Monia śpi :-) więc mam czas na zrobienie sobie kawki i zjedzenie śniadanka :-)

miało dziś padać a ja tu za oknem słonko widzę...iść na spacer czy nie iść???
musiałabym zmienić wózek - tzn. spacerówkę na stelażu zamontować a nie mam do niej jeszcze folii p/deszczowej :-(

aha...co kładziecie w spacerówce na spód??? w gondoli miałam śpiworek ale w spacerówce są pasy...za cholerę nie pamiętam jak i co miałam u Jaśka:baffled::baffled::baffled:

mykam do kuchni

miłego dnia :-);-):tak:

witam

BRAWO dla Kuby, BRAWO dla Twojej corci Piwonia

my sie wlasnie zastanawiamy jak sie ubrac na spacerek, bo co prawda sloneczko swieci ale wiatr jest mrozny niestety ;-(

Mikus od wczoraj uskutecznia chodzenie z podparciem, a raczkowac za nic w swiecie nie chce.

natt niezla jestes z tymi pracami domowymi ;-)

Kasia, Piwonia wielkie gratulacje dla małych zdolniachów :-)

Witam w ten brzydki dzień,
za oknem zero słońca, wiatr wieje i jest zimno, oczywiście jesteśmy same wiec nie chce mi się wychodzić dzisiaj.
Wczoraj padłam jak kawka bo jeszcze w miedzy czasie 3 pralki wstawiłam. A dziś miałam poprac Zośce miśki, koce, pościel itp. No ale jak taka pogoda to sama sie zastanawiam czy jest sens.No ale moze cos wstawie. No i w domu trza posprzątać bo ostatnio się zbuntowałam i nie sprzątałam po tym jak mój men jak był pijany powiedział, żebym nie przesadzała, że wcale nie ma tu dużo sprzątania. Co prawda na następny dzień jak chciał żebym mu pomogła ogarnąc w domu i mu wypomniałam to odwołał wszystko i przeprosił, ale specjalnie nie sprzątałam, żeby zobaczyłefekty :-)
oczywiście i tak musiałam odkurzać ze względu na Zośkę i takie ogólne ogarnianko żeby nie zwariować no ale już dłużej nie wytrzymam w tym kurzu.

A moje dziecko dziś zaczeło chodzić przy meblach, no i jeszcze cwaniara dopatrzyła, że na ławie w pudełeczku leżą jej chrupki i sobie podchodzi i bierze :-D

witam dziewczyny,
Kasia gratulacje dla Kuby - komunisty :-)
Anet- dla Adasia paprochy z podlogi tez najfajniejsze i do zabawki sie tak nie turla jak do paprochow wlasnie, jak tylko cisza w pokoju to od razu sprawdzam bo to znak ze sie dorwal do jakiegos :-)

ja od 5 ej nie spie bo Adasiowi sie snilo cos (chyba) strasznego bo bardzo plakal przez sen, musialam utulic dopiero przestal- ciekawe co takim malym dzieciom sie sni? teraz drzemke zalicza ale pozniej to nie wiem co bede robic z nim w domu- ze spaceru chyba nici bo pada i zimno

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry