reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
nie pisałam,dobrze na 40 ma 40,wiec kamień z serca mi spadł
wiec dzisiaj i twój Kuba wszystko pięknie pozalicza,a wogóle dziwnie u was ze macie egzamin
u nas były pytania i po 3 dzieci zaliczały
wow to wielkie gratulacje!!Masz ogromnie zdolna córke.
Wszedzie zaliczaja po kilka pytan a u nas ksiadz porypany zadal w lutym nauczyc sie wszystkiego na dzis i egzamin, Kubus biedny taki zestresowany juz wczoraj spac poszedł o wpol osmej co mu sie nie zdarza, a dzis szedl do szkoly jak na sciecie

:Dzien dobry.
Kasiu Kubus napewno sobie poradzi! Ale rozumiem Twoje zdenerwowanie.
Efe snilas mi sie dzis :-D Ze pracowalas u nas w sklepie <lol>:dry: i ja przyszlam do Ciebie prosic Cie zebys kupila mi konia na biegunach dla malego u siebie w lumpku:baffled::rofl2::laugh2:
Malinka duzo zdrowka dla Tomusia i dla Ciebie. Niech juz Was opusci to chorubsko

wow to wielkie gratulacje!!Masz ogromnie zdolna córke.
Wszedzie zaliczaja po kilka pytan a u nas ksiadz porypany zadal w lutym nauczyc sie wszystkiego na dzis i egzamin, Kubus biedny taki zestresowany juz wczoraj spac poszedł o wpol osmej co mu sie nie zdarza, a dzis szedl do szkoly jak na sciecie

dziękuję:)
Kubie tez dzisiaj dobrze pójdzie zobaczysz

Witam
Dzieki za słowa otuchy, maż wróci pewnie nie predzej jak w poniedziałek, wtorek, linie lotnicze tak podśrubowały ceny biletów ze masakra 11 tys za bilet z Chin???

Kasieńko GRATULACJE DLA KUBUSIA !!!
IWONKA, SUPER WYNIKI U CÓRKI, NASZA JESZCZE NIE DAŁA WYNIKÓW I CAŁY CZAS SIE STRESUJE!!:sorry2:

Ostatnia edycja:
Zdał!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
GRATULUJĘ!!!! widzisz,mówiłam,ze mu super pójdzie
Witam
Dzieki za słowa otuchy, maż wróci pewnie nie predzej jak w poniedziałek, wtorek, linie lotnicze tak podśrubowały ceny biletów ze masakra 11 tys za bilet z Chin???

Kasieńko GRATULACJE DLA KUBUSIA !!!
IWONKA, SUPER WYNIKI U CÓRKI, NASZA JESZCZE NIE DAŁA WYNIKÓW I CAŁY CZAS SIE STRESUJE!!:sorry2:

dzieki,czekam na wieści jak u was poszedł test,a rocznice kiedy macie?

reklama
dzieki,czekam na wieści jak u was poszedł test,a rocznice kiedy macie?[/QUOTE]

no własnie nie wiem jeszcze, wiem tylko że jada na wycieczkę 15 maja z ksiedzem i katechetką ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry