reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dobranoc

Ciesze się, ze stronka się podoba :-)
Kasiu kciuki zaciśniete
Efe Gratki dla Gabi
Mika mąż lada dzień będzie :-)
Sto lat dla 8 miesięczniaków :)

reklama
hej dziewczyny
ja po powrocie do pracy oczywiscie czasu jeszcze mniej:(
bardzo mi brakuje regularnego pisani i włączania sie w rozmowe na biezaco:(
czytam wszystko bo mi na maila przychodzi i podczytuje ale z pisaniem gorzej
co do tego sprzedawania na allegro- to niestety teraz dużo trudniej bo strasznie duzo tego jest mniej ludzi kupuje niz kiedys a i prowizje wygórowane...oczywiscie życze żeby sie udało - ale trzeba miec naprawde fajny towar i niskie ceny :(
Bartek sie karmi a ja tu jeszcze do was PISZE JEDNYM PALCEM:) ALE ZARAZ SPADAM SPAĆ- DOBREJ NOCKI@@@

Piwonio moja mała też miała taki moment, ze jedzenie było bee i z dnia na dzień cudownie wszystko się zmieniło :tak:

Enka życze, żeby córcia dała CI nareszcie pospać. Moja Martyna miała kryzys ze spaniem. I w dzień słabo spała, a w nocy pobudka średnio co godzine. Po dwóch miesiącach nastały znowu piękne czasu. W dzień mała śpi po 2 godzinki, a noce przesypia całe.

Kasiu super, że Miłoszek lubi jeść. Największym nieszczęściem rodzica, to chyba dziecko niejadek...
Oczywiście kciuki dla Kuby są już zaciśnięte.

Mju czytając Twój opis opieki nad dziećmi miałam wrażenie jakbyś pisała o moim mężu samodzielnie zajmującym się Martyną :-D
Oczywiście trzymam kciukasy za odchudzanie, bo pewnie nie uwieżysz, że kochanego ciała nigdy za wiele ;-)

Efe zazdroszcze krainy lumpków, no wielkie gratki dla Gabi!!

Deli zdolna bestia z Ciebie!!

Ja również uciekam spać, bo mąż ogląda mecz, który mu nagrałam, więc nawet jakbym na go po pokoju paradowała nie zauważyłby :baffled:

Dobranoc mamuśki

Witam z rana:) Słoneczko świeci ale chłodno...
Na pisanie czasu nie za wiele albo uda mi się z rana w pracy albo wieczorem jak Julka już śpi, tylko wieczorem to najczęściej padam razem z nią:zawstydzona/y:, staram się chociaż podczytywać co u Was się dzieje :tak:

Kasia kciuki zaciśnięte, Kuba na pewno zda:tak:
Deli zdolna kobieta z Ciebie, stronka super:laugh2:

Udanego dnia wszystkim :-)

Cześć!
My po ciężkiej nocy aż szkoda pisać choroba i zęby katastrofa w dodatku i mnie coś bierze chyba się zaraziłam od małego:(
nawet nie mam jak poczytać bo ciągle mi smoczek leci na kompie i mały jest troche spokojniejszy jak to słyszy a jak widzi to już wogóle cisza ale nie będzie cały dzień oglądał.........

witam w środe
Gratulacje dla Gabrysi!
Kasia za Kube trzymam kciuki!
dzisiaj pogoda nie najlepsza,zimno i raczej na deszcz sie zapowiada,wiec chyba dzień w domku z wielka marudą spędzę,bo od rana juz ślimta,a zaraz pora jedzenia wiec pewno bedzie cyrk

Hello z rana
Ja oczywiście z kawą się witam:tak:
Dziecię mi się kula w łóżeczku to mogę poczytać co u was.

Kasiu jest 8 więc trzymam kciuki!!!

Malinka współczuje chorubska:-( Coś was męczy strasznie:-( Obyś ty się jednak zdrowa uchowała.

Mitemil witamy w klubie. Mój też meczowy:wściekła/y: Ja się chyba w czerwcu z domu wyprowadzę (Nawet nie zauważy pewnie:crazy:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry