reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzieki mitemil i zylcia za slowa otuchy.

Mikus wlasnie jest usypiany przez tatusia. ostatnio bylo tylko mama i mama, ale widze, ze zaczyna sie to zmieniac.

zylcia ucaluj Hanie od Mikusia z okazji 8 mca ;-)

mika podobno niebo nad Polska juz jest czyste,wiec czekaj na meza

enka podziwiam Ciebie za wytrwalosc, cos mi sie wydaje, ze ja chyba tez tak bede musiala. Miko jak wstawal co 1,5h tak wstaje ;-(

reklama
Kochane jak jest jakiś poślizg na stronce www to z góry bardzo przepraszam, ale pierwszeństwo zawsze ma Oliwia i jak ona nie pozwoli to niestety nie zrobię.

U lekarza byłyśmy wszystko OK. Pani dr zwolniła nas z rehabilitacji <jupi> już miałam dość jeżdżenia. Malusia rozwija się prawidło więc pani dr uznała, ze nie ma po co jeździć dalej. Kontrolna wizyta za 2 miesiące.

Iwonko współczuje. Moja ostatnio tez szaleje i mało je. Nie mam pojęcia o co chodzi. Trzymam kciuki by szybko przeszło.

Dziewczyny współczuje wstawania w nocy i chodzenia do pracy niewyspanym.

Masakra z opiekunkami i pomyśleć, ze będę musiała pomyśleć od września o opiekunce dla Oliwii :-(. Chyba będę kobietę śledzić przez jakiś czas.

Mani i wszystkim innym dzieciaczkom dużo zdrówka życzę

My dziś zrobiliśmy Cioci/siostrze M chrzest bojowy (sobie trochę też bo ja jak na szpilkach siedziałam)- została sama z dwójką a my poszliśmy na wykład :baffled: I okazało się, że Antek potrafi się sam nakarmić i zasnąć (Ciocia położyła go do łóżeczka z butlą, którą jak sie najadł odłożył i poszedł spać:szok: no ale ja tego jednak praktykować nie będę ) a w czasie gdy Ciocia przewijała Antka - Anielka pprzewijała swoją Lalunię i niestety musiała zużyć do tego CAŁĄ tubkę Linomagu, który jakoś trafił w jej ręce. Nie byłam w jej pokoju bo już śpi ale ponoć pupa Laluni ma duży zasięg bo cały pokój jest w linomagu :baffled: :baffled::baffled::baffled:

Aca i jeszcze - uroczyście, publicznie oświadczam, że od jutra jestem na diecie bardzo proszę mnie w tej kwestii temperować bo w sposób płynny, niezauważalny wskutek odsatwienia Antka od piersi i możliwości jedzenia nieograniczonej ilości czekolady, ciast i takich tam produktów pierwszej potrzeby, od których byłam odcięta przez 7,5 m-ca się mocno zaokrągliłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Zylcia sto lat dla Hani

Mika głowa do góry. Podobno na dniach mają przywrócić loty, więc już niedługo wylądujesz w objęciach swojego kochanego męża :tak:

Malinko wiem co czujesz. Sama z młodą siedziałam 10 dni i gniłam. Cierliwości i wytrwałości :-)

Zylcia Najlepszego dla Hani:-)
Mju Antek nie zauwazyl brak cycusia?? Jesli juz pisalas jak Ci poszlo z odstawieniem go to przepraszam bo widocznie nie doczytalam. A w sprawie dietki bedziemy napewno trzymac kciuki i w razie czego dawac kopniaka w tylek dla lepszej motywacji ;-)
Iwonko moj Alex tez ostatnio nie chce jesc stalych posilkow. Wynikiem czego jest tylko 100gr wiecej na wadze w poltora miesiaca :-(
Efe ja tez napisze jeszce raz- JESTEM ZAZDROSNA o te Twoje lumpki ;-)
Mika juz ma sie niebo przejasniac wiec napewno meza niedlugo zobaczysz

Kasia wpadaj zapraszam! Wszystkie lumpy możemy oblecieć;)))
Deli Gratki dla Oliwii. Ślicznie się zrehabilitowała!
Mju moja zawsze z butlą śpi w dzień, bo skończyło się usypianie przy (.) na naszym łóżku odkąd dziecko się przemieszcza :/
Hania :* buziak od ciotki!
Iwonko może rzeczywiście Ali coś gardło dokucza? Albo jutro rano się z zębem obudzi;)

A ja wpadłam się pochwalić że moje dziecię zasuwa na kolankach do przodu! :))
Oczywiście zrobiła to przy tacie jak mama prysznic brała...co poskutkowało maxymalnym skróceniem prysznica i mokrymi śladami na podłodze. O marźnięciu nie wspomnę, bo jak mnie dziecko zobaczyło to oczywiście usiadła na 4 litery. Musiałam się w ręczniku w przedpokoju ukrywać. No mówię wam jakie emocje!
Ach i od dziś się z pleców na brzuch się turla :D No działo się dziś działo.

no to gratulacje dla Gabi Efe :-) jeszcze przesuwajacego sie Adasia na kolankach nie widzialam a czekam na ten widok
Mika- ja dzis slyszalam ze ma sie przejasniac bo juz lawa zaczyna sie wydobywac wiec nie martw sie- meza niedlugo zobaczysz
Megaczka- ciesze sie ze wyjazd sie jednak uda
Mju- trzymam kciuki za diete, ja sobie narazie daruje bo mama super gotuje i jeszcze Adasia przypilnuje wiec moge spokojnie zjesc- luksus mam
Deli- super stronka Ci wyszla:-)
dobranoc mamulindy

Efe gratuluje Gabi, zdolniacha!!

A was prosze o kciuki jutro Kuba ma egzamin do komunii i sie boje!!!! Zaraz na pierwszej lekcji, trzymajcie kciuki zeby zdał
Dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry