reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzień bryk
MArcellos dał popis w nocy i ziewam jak głupia, kawa już wypita.
Mąż pojechał na tą rozmowę trzymam kciuki i się stresuję trochę :baffled: ech!

Robalek się bawi i wydziera wszystko co może dostać, więc mam mega burdel na podłodze i zaraz trzeba sprzątnąć i pomyć podłogi i odkurzyć, teraz robię to co drugi dzień przez tego pełzacza raczkowego :dry: ;-)
Przez te gadki o sprzedawaniu rzeczy z lumpka, śniło mi się że paczki wysyłałam na poczcie z ubrankami i zabawkami :-)
Jejuchu kciuk mnie boli od stukania w spacje żeby zadziałała :dry:

Hej:-)
Maggie trzymam kciuki mocno!!
Ja sie wczoraj naogladalam jak smiga Oliwia Deli i dzis miałam sny ze Miłosze w 1 dzien zaczal sam siadac, raczkowac i chodzic:eek:biegiem nadrabiał straty:sorry2:
Dzien dzis piekny trzeba korzystac, zero wiatru bo wczoraj to Milosz mial az lezki w oczach tak wiało:sorry2:Na allegro sprzedałam sporo rzeczy po Miłoszku ale co z tego w zamian trzeba kupowac wieksze:tak:Bo rosnie, oj rosnie

Hej!
Witam nie wyspana - Antkowi zęby wychodza, wychodzą i wyjść nie mogą za to jęczy w nocy strasznie a my się zrywamy - i takie poszarpane spanie.... Pogoda zapowiada się śliczna :) Miłego dnia :)
MAGGIE trzymam kciuki :)

witam,
Chciałam się tylko pokazać że jestem czytam was i chciałabym sie włączyć ale moja mała strasznie marudzi i nie mam na to czasu. Właśnie co do zarabiania to ostatnio mam trochę szycia i nia mam kiedy się za nie zabrać. No i już lecę bo jęk okrutny.

Maggie kciuki zaciśnięte na maksa!

Moja Gabunia poszła spać w końcu. Wczoraj dostała na noc tylko (.) i butlę z mlekiem to wstała głodna o 6. A skoro ona najedzona to ja idę teraz coś zjeść.

Miłego dnia życzę i biorę się za coś pożytecznego;-)

Witam sie wtorkowo,
Mała śpi a ja czytam i klikam :-)
Kasiu dziękuje za odpowiedzi :-)
Bardzo się cieszę, ze Wam się stronka podoba. Z Kasi pomysłem został utworzony dodatkowy link z tymi kolażami :-). Myślę, ze fajnie zobaczyć będzie 12 miesiecy jak się maluchy nasze zmieniały. Oczywiście teraz do 8-9 mc będą kolaże, a potem trezba przesyłac fotki co miesiąc, aż do 12 mc :-).

Miałam coś napisać i juz nie pamietam
SKLEROZA

Miałams ie do czegoś odnieść i nei wiem już do czego. Ide spojrzeć i jak co dopisze.

A Miranda ja tylko na kompie jak mała śpi, bo jak nei śpi nei ma szans :-(.

Dziś spacerek ok 12. Potem lekarz na 13 następnie do babci i cały dzień na nogach. Ciekawe jak to moje dziecko zniesie?!

witam się wtorkowo :-)

mam mega dobry nastrój, ba nawet mozna powiedziec ze skacze do nieba z radości bo pojedziemy jednak z Niunią na wakacje do Polski ale nie samolotem ale autkiem :-) z moimi rodzicami i siorką :-):-):-):-):-):-):-):-)
jutro wieczorem wyjazd a dziś szybkie zakupy i pakowanie :-):-):-)

Maggie kciuki za męża zacisnięte!! Bedzie dobrze!! daj znac potem jak mu poszło

Mju współczuje ząbkowania, buziak dla Antka

Deli stronka bomba!! Te kolaże to super pomysł!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak tylko znajde chwilke to wysyłam fotki :tak::-):-):-):-)

Moja też ostatnio o 6 lub ewentuwalnie 6.30 wstaje :baffled:

lece bo mam mase rzeczy do zrobienia, miłego dnia wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobry dzień ;-)

my juz coś w stylu spacerku zaliczyłyśmy :-) w chuście, bo do mojej pracy jest mega dużo schodówi zero podjazdu :wściekła/y::no::angry: a nawet jakbym się na tamtejszy parter wkulała to potem w gmachu trza na 4. pietro wejsc (stare budownictwo) Monia mi oczywiście zasnęła :-)

legitymacja ubezpieczeniowa podbita, ubezpieczenie (PZU) zmniejszone, ale niestety nie udało mi się jeszcze spłacić pożyczki wkładami ;-( brakuje mi 670zł :-(

czy to jest normalne że człowiek nie pracuje, nie zarabia pieniędzy a musi płacić firmie???
ja muszę:-(:no::baffled: 540zl miesięcznie... i nikogo nie obchodzi że nie bardzo mam taką kasę :-( wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

no ale nabyłam 2 bolerka za 10 zl :-) jedno ma ciut przykrótkie rękawki ale umówmy się że tak ma być :-D:-):tak: jest to bolerko z rękawkiem 3/4 :-D:-);-):tak:

drugie większe to i rękawki dłuższe :-)

rehabilitacja zaliczona ;-) znalazłam w końcu w domu przedmiot z kantami :-):-D do tej pory ćwiczyłyśmy to tylko w poradni bo stół i ławę mam owalne, pralka i zmywarka tak powickane że tylko jeden narożnik wystawał (niestety ten sam) no ale w sobote dokonałam epokowego odkrycia - mam duże pufy :-):-D będziem próbować :-);-)

OK...zmykam bo Moni się jedzonko już zagrzało pewnie :-)
3majcie się i korzystajcie z ciepełka - juz jutro ma padać (przynajmniej u mnie :wściekła/y::no::angry:)

cmooooki

reklama
i ja sie witam.
sorki, ze dawno nie zagladalam,ale ostatnio z Mikusiem cale dnie spedzamy na podworku.
no i juz zaczynam miec dolki z powodu mojego powrotu do pracy w maju.co prawda Mikus zostaje z tata do konca lipca,ale az wstyd sie przyznac, wydaje mi sie, ze nikt sie tak nim nie zajmie jak mama. okropna jestem nie?

megaczka super, ze uda Wam sie wyruszyc do Polski. Szczesliwej drogi zycze ;-)

Deli powodzenia u lekarza.

a wszystkim zycze milego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry