reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Moje dzieci bezwzględnie budzą się o 6 rano - i jedno i drugie. Dzis w nocy Aniela jeszcze do nas przywędrowała więc chodziłam nie wyspana, koło 15 zrobiłam sobie kawkę (od nie pamiętam kiedy) i teraz jestem jak na kręcona, nie zasnę :baffled::baffled: a rano nie będę mogła wstać :baffled: co już nikogo obchodzić nie będzie.

reklama
Hej:-)
Ufff znalazłam wreszcie chwilkę czasu żeby coś skrobnąć:tak: rany za chwilę mąż wypruty z pracy wróci a ja najchętniej położyłabym się spać:sorry2: padam normalnie na pysk tak się ugoniłam z tą moją dzieciarnią...jeszcze Jula mi na placu zabaw zjechała ze zjeżdżalni w mega kałużę i musiała wracać do domu w wózku a Jaś na rękach, niby z placu zabaw do domu mam tylko trochę ponad kilometr a i tak rąk nie czułam...zwłaszcza że młody się wiercił na wszystkie strony:sorry2:
z tymi lumpkami fajna sprawa zwłaszcza że tu tego mnóstwo ( i jeszcze targ we wtorki) i nieraz wygrzebię coś fajnego nowiuśieńkiego a odkładam bo nie pasuje na nikogo...ale niestety już nie wygospodaruję nawet minutki w moim planie dnia, dzieci, mąż, dom, szkoła i tak mam tego już za dużo:sorry2::sorry2:

A dziś w ogóle rozwaliła mnie sytuacja na placu zabaw, siedziała para na ławce i się migdalili a dziecko siedziało w wózku i płakało, przestawało jak oni raczyli coś do niego zagadać, ale nawet go z wózka nie wyciągnęli, a to był już całkiem duży chłopczyk, z półtora roku miał, na pewno chciał z dziecmi pobiegać pozjeżdzać na zjeżdżalni, mój Jasiek mało co w wózku na placu siedzi a co dopiero takie dużo dziecko...myślałam ze mnie trafi i nie tylko mnie bo jedna babka im coś przygadał i w końcu poszli pewnie gdzieś gdzie nikt im nie będzie przeszkadzał:angry::no::wściekła/y::angry: tylko dziecka żal że ma takich rodziców/opiekunów, biedulek do teraz mi w głowie siedzi ten jego płacz:-(:-(

Moje dzieci bezwzględnie budzą się o 6 rano - i jedno i drugie. Dzis w nocy Aniela jeszcze do nas przywędrowała więc chodziłam nie wyspana, koło 15 zrobiłam sobie kawkę (od nie pamiętam kiedy) i teraz jestem jak na kręcona, nie zasnę :baffled::baffled: a rano nie będę mogła wstać :baffled: co już nikogo obchodzić nie będzie.
Mju skad ja to znam czasem pospia łaskawie do wpól siodmej.
Magda co za ludzie, ja na placu tez Miłoszka na rece i hop siup zjezdza labo pisakownice zalicza, dzis nore kopał

Zapraszam wszystkich do zapoznania sie z nowościa na stronce Deli dobra robótka Aniu, chetni maja sie do niej zgłaszac, mysle ze bardzo fajny pomysł
Nasze Maluszki - Sierpień 2009

No właśnie Kasia...Jaś też wszystkie huśtawki ma obcykane i w niedzielę w pisaku siedział, chyba z pół godziny próbował go złapać w ogóle i podnieść i się dziwił że mu między paluchami ucieka :-D no ale potem chciał jeść i pisaek i łopaki i foremki więc się zabawa skończyła ;-)

Zapraszam wszystkich do zapoznania sie z nowościa na stronce Deli dobra robótka Aniu, chetni maja sie do niej zgłaszac, mysle ze bardzo fajny pomysł
Nasze Maluszki - Sierpień 2009
O jeju! Super!!!! To, że się teraz tak przeskakuje - chodzi mi o te działy: narodziny itd... ale dzieciaczki się zmieniają!!! Mój Antek to wyglądał jak zawodnik sumo! A jak zrobic taki kolaż jak na początku jest Julek i Miłoszka?
ANIA jesteś wielka (duchem oczywiście nie ciałem :) )

No właśnie Kasia...Jaś też wszystkie huśtawki ma obcykane i w niedzielę w pisaku siedział, chyba z pół godziny próbował go złapać w ogóle i podnieść i się dziwił że mu między paluchami ucieka :-D no ale potem chciał jeść i pisaek i łopaki i foremki więc się zabawa skończyła ;-)
U mnie to samo koniecznie musi spróbowac czy to cos nie jest aby zjadliwe łakomczuszek mój.
Dobranoc

O jeju! Super!!!! To, że się teraz tak przeskakuje - chodzi mi o te działy: narodziny itd... ale dzieciaczki się zmieniają!!! Mój Antek to wyglądał jak zawodnik sumo! A jak zrobic taki kolaż jak na początku jest Julek i Miłoszka?
ANIA jesteś wielka (duchem oczywiście nie ciałem :) )
Wystarczy przesłac do Ani ilosc fotek odpowiadajace ilosci miesiacy czyli 1 miesiac, 2 miesiace, 3 miesiac itd az do 8 czy 9 jesli juz tyle dzieciatko ma. Ania dalej sama to odpowiednio oprawi

Ostatnia edycja:
Hej laseczki!
Musiałam najpierw nadgonić wczorajsze rozmowy, bo już po powrocie ze spaceru kompa nie włączałam. Póki pogoda piękna szlajam się z moim dzieckiem ile mogę. Już obie jesteśmy opalone :szok: Moje ręce najgorzej, od trzymania wózka i już mnie swędzą bo mam alergię na słońce :wściekła/y: Masakra normalnie:no:

Mitemil ufff dziekuje
Rubi równiez za zyczenia. Fakt interes dobry tylko u mnie tez takowych brak, jest jeden ale sie scwanili ceny takie ze hohoho, w ciuszkach bo zabawek w ogóle nie maja. Efe mogłaby interesa krecic ta hustawka co mieli za 15zł na allegro takie chodza po 50zł najmniej
Kasiu nawet nie wiesz jak żałuję, że od razu nie wzięłam tej huśtawki, bo jak poszłam wczoraj to już jej nie był:-( Mówię, no nawet bardziej zadbana od naszej była. Ale za gapiostwo się płaci i tyle.
Co do zarabiania na tym to nie sądzę, żeby się to opłacało. Chyba, że na większą skale. Albo potrafiąc tak jak dziewczyny kupować na ebay'u bezpośrednio, bo tu pośrednicy za dużo biorą. W końcu każdy chce zarobić. No ale jakby mieć kogoś zaufanego na wyspach który kupiłby tam za grosze i wysłał do Polski to w takich ilościach na pewno można na tym zarobić. Spójrzcie po ile te zestawy ubranek chodzą!
No i wszędzie trzeba najpierw włożyć żeby wyjąć. I to w biznesie to takie zamrożenie pieniędzy.

Ja myślałam o czymś takim jak Malinka te jajka robiła przed świętami. Rękodzieło.
Ja mężowi popsułam klawiaturę bo postanowiłam ją odkurzyć - takim małym ręcznym odkurzaczem - ale tak się wczułam, że mu parę literek wciągnęłam. Musiał nowa klawiature sobie do "klaptopa" kupić :baffled:
Mju uśmiałam się z twojej manii sprzątania:-) :-D:-) Ma się z tobą ten twój mąż hihi

reklama
witam i ja
badania zaliczone,bucik zgubiony taki rezultan naszego poranka jest,córa idąc do szkoły miała jeszcze pokukać po drodze
my na spacerek koło 10 śmigamy,tylko coś poogarniam i zupkę nastawię

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry