reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anet15 z tego co słyszałam w tv do soboty ruch powietrzny będzie na pewno wstrzymany. Ale pogoda jest czasem tak nieprzewidywalna... Może jutro zerwie się taki wiatr i rozwieje całe to chmursko pyłu??

Moja Martyna daje mi dzisiaj maksymalnie popalić. Płacze non stop. Nawet noszenie na rękach (czego za często nie robie) nie przynosi rezultatów. Ślicznie je, ale pić nie chce. Zabawki be, mama be, spanie be... A mnie głowa zaraz pęknie jak bańka mydlana. Niech te zęby już jej wyjdą...

Jeśli chodzi o prace w domku to myślałam czy by paznokci nie żelować (tym się zajmuje zawodowo). Ale przy Martynie to raczej odpada :-(

Ostatnia edycja:
reklama
hej witam sie poniedziałkowo

ja juz po spacerku a Mała w trakcie :-D a dokładnie stoi pod oknem :-)

duzo zdrówka dla dzieciaczków i sił dla mamusiek

ten pył prawdopodobnie popsuje mi wakacje!! Za tydzien miałam leciec z Julką do Polski a teraz nie wiem czy polece :baffled:.

z pracami chłupniczymi nie mam zadnego doświadczenia niestety :-(. Słyszałam o jednej babcie co jakies kartki składała ale nie była zadowolona bo roboty miała duzo a kasa marna więc zrezygnowała

Megaczka to może zaczniemy w niebo dmuchać i rozdmuchamy tę chmurę. Wakacje to bardzo ważna część naszego życia :-)
Mitemil ja cie bardzo błagam pisz troszke wiekszymi literkami bo ja nic nie widze, troszke slepa jestem:sorry2:
Megaczka mam nadzieje ze szybko ten pył zwieje z europy i samoloty beda mogły latać bez przeszkód. Ludzie do domów nie maja jak wracac:-(

Kasiu :-) sorki wielkie...mam refleks szachisty po sezonie :baffled:

100 lat dla Kuby :-) i buziaki

co do pracy chałupniczej to ja zajęłam się...handlem - kupuję tanio ciuchy i potem wystawiam je na allegro - znaczy się dopiero zaczynam... mam fajne lumki - ostatnio kupiłam bluzkę z metką za 3 zł... chciałam dla siebie ale mi mleczarnia nie wchodzi...już ją wieszałam z powrotem ale...stwierdzilam że ją na allegro sprzedam za więcej niż 3 zl :-)

no i wyprzedaję ciuchy ciążowe i wszystko co mi niepotrzebne bo z kasą kruchuteńko :-(:no::-(:-(

Rubi bardzo dobry interes. Znajoma zabawki po lumpkach skupuje i sprzedaje na allegro. Mówi, że pare groszy zawsze dorobi.

U mnie fajnych lumpków brak :-(
Mitemil ufff dziekuje
Rubi równiez za zyczenia. Fakt interes dobry tylko u mnie tez takowych brak, jest jeden ale sie scwanili ceny takie ze hohoho, w ciuszkach bo zabawek w ogóle nie maja. Efe mogłaby interesa krecic ta hustawka co mieli za 15zł na allegro takie chodza po 50zł najmniej

dziewczyny!!! szukajcie lumpków Scandia - tuż przed nową dostawą robią wyprzedaże: 2 dni akcji "wszystko 50% taniej" a potem 2 dni "każda rzecz za 3 zł"

ciuchy sa wycenione, na wieszakach, bardzo często ze sklepowymi metkami i często jest po kilka takich samych ciuchów - widac że prosto ze sklepu do lumpka trafiły

oprócz ciuchów są zabawki, torebki, paski, opościele, firany, zasłony...

Anet15 z tego co słyszałam w tv do soboty ruch powietrzny będzie na pewno wstrzymany. Ale pogoda jest czasem tak nieprzewidywalna... Może jutro zerwie się taki wiatr i rozwieje całe to chmursko pyłu??

Moja Martyna daje mi dzisiaj maksymalnie popalić. Płacze non stop. Nawet noszenie na rękach (czego za często nie robie) nie przynosi rezultatów. Ślicznie je, ale pić nie chce. Zabawki be, mama be, spanie be... A mnie głowa zaraz pęknie jak bańka mydlana. Niech te zęby już jej wyjdą...

Jeśli chodzi o prace w domku to myślałam czy by paznokci nie żelować (tym się zajmuje zawodowo). Ale przy Martynie to raczej odpada :-(
koleżanka tak dorabia i bardzo sobie chwali
dziewczyny!!! szukajcie lumpków Scandia - tuż przed nową dostawą robią wyprzedaże: 2 dni akcji "wszystko 50% taniej" a potem 2 dni "każda rzecz za 3 zł"

ciuchy sa wycenione, na wieszakach, bardzo często ze sklepowymi metkami i często jest po kilka takich samych ciuchów - widac że prosto ze sklepu do lumpka trafiły

oprócz ciuchów są zabawki, torebki, paski, opościele, firany, zasłony...

u nas nie ma takich lupków
a co do prac chałupniczych to co w necie i w gazetach to jedna wielka ściema i oszustwo,wiec ostrzegam można sie porządnie spażyć

my po dwóch spacerkach,a teraz własnie sie coś rozpadało u nas a nic o deszczu nie słyszałam

reklama
Rubi u nas takowego nie ma. Najbliższy w Częstochowie, do której mam 80 km :-(

Wybierałam się na spacerek popołudniu, ale niestety się rozpadało. Ale zła jestem, ale chyba na siebie, zę czekałam do popołudnia :-(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry