reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzień bry...
witam z kawką i zaraz zmykam bo kupę mam rzeczy dziś do zrobienia. A weekend w większości poza domem.

Kasiu złóż Kubusiowi i ode mnie spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe. Niech wyrośnie na wspaniałego faceta!

I dzięki za tort. No pyszny był!

reklama
Hej!
Przepraszam Was że mnie nie ma.Ale z Tomkiem się męcze :baffled: chory jest na maksa doszły do tego gluty a kaszle jeszcze gorzej i dziś jedziemy do lekarza znowu bo coś te leki nie pomagają w dodatku ząbki widać że idą mam nadzieje że zaraz sie przebiją bo od tego też marudzi.
Mnie też coś łapie od wczoraj:/
Lece do marudka bo już jęczy bidula................
PA dziewczyny!!!

witam w nowym tygodniu,weekend minął stanowczo za szybko i nie obyło sie bez kłopotów,ale o tym nawet mi sie gadac niechce juz
pogoda jak na razie średnia,ale koło 12 na spacerek pójdziemy do szkoły Gabcie odstawić,a teraz mykam na kawke i co nieco poogarniać,bo moja floterka wszystkie śmieci zgarnia i każdy paproch oglada

Hej:-)
Ladnie od rana dzis spacerki obowiazkowe.
Dzieki Efe przekaze, a madry on juz jest oby z tego nie wyrósł.;-)
Iwonko a cóz sie stało?Jesli mozna spytac?:tak:
Malinka ucałowania dla Tomusia, biedulek niech szybko wraca do zdrowia.:tak:
Aniu czekam na kolaze z niecierpliwoscia
Miłoszek na sniadanko wtrabił miseczke kaszki ryzowej, no i w koncu zasmakował w soczkach slicznie pije z kapka:sorry2::sorry2:Bo z niekapka cos mu za ciezko ciagnac
Miłego dnia wszystkim zycze

Dzień dobry!

witam się i w sumie uciekam, mam roboty kupę w domu, i deskę do oszlifowania bo ikonę mam zrobić i już mnie szlak trafia ile kasy na to pójdzie, ale taki se kierunek wybrałam to narzekać nie powinnam :dry:
Malinka, ucałuj dla Tomeczka! :* i szybko niech wraca do zdrowia biedaczek!

Kasia widze że Miłoszek z kapka pije już :) to tak jak MArcel, chyba nasze chłopaki wolą jak samo leci a nie się produkować :-D

zajrzę jeszcze na T i zmykam :-( trzymajcie się!

Dzień dobry Sierpnióweczki:)

Malinko, zdrówka dla Tomcia.

My też pijemy z kapków:) a czasem ze zwykłego kubeczka , ale wtedy Natka cała zalana przy okazji. Ostatnio próbowałam Nati podać picie z tego kubka Lovi360, ale cięzko jej się domyślić o co w tym chodzi...chyba trzeba jeszcze poczekać...

Miłego dzionka

witam w poniedziałek ;-)
u nas dziś też się rozpogadza, więc za jakiś czas pójdziemy na spacerek :tak: mam nadzieję, że ta wiosenna pogoda w końcu z nami zostanie :-D
weekend też nam minął stanowczo za szybko :-( ciepło było, to byliśmy poza domkiem
malinka zdrówka dla Tomusia :tak:
miłego dnia życzę :-)

Witam,
Malincia dużo zdrówka dla Was
maggie85 niestety praca i związane z nia koszty są niekiedy straszne :-(

My pijemy z niekapka a na spacerkach z buteleczki z uchwytami, bo nie zawsze mała chce pić a po prostu se pogryźć smoczek i wtedy cała mokra. Wtedy mamy suchą kurtkę.

Iwonko mam nadzieję, że kłopoty już poszły w niepamięć.

Witam,
Malincia dużo zdrówka dla Was
maggie85 niestety praca i związane z nia koszty są niekiedy straszne :-(

My pijemy z niekapka a na spacerkach z buteleczki z uchwytami, bo nie zawsze mała chce pić a po prostu se pogryźć smoczek i wtedy cała mokra. Wtedy mamy suchą kurtkę.

Iwonko mam nadzieję, że kłopoty już poszły w niepamięć.

niestety nie,ale nie bede o tym tu pisała bo to inna bajka
my powoli na spacerek sie szykujemy

reklama
Witam się i ja!

Kasiu spóźnione życzonka dla Kubusia.

Malinko dużo wytrwałości, a dla Tomusia dużo zdrówka życzę.

Piwonia niech kłopoty szybko odejdą w dal.

My wczoraj cały dzień spacerowaliśmy. Nawet mężasty na wypasione lody mnie zaprosił. Martyna natomiast kubeczek wcisnęła cały :-)

W nocy dała popalić na maxa, bo zębiska idą, więc skapitulowałam i nad ranem dałam jej czopek. Teraz odrabia zaległości, więc mam chwilkę dla Was. Potem idziemy się wietrzyć.

Musze garnitur do czyszczenia mężowi oddać, bo co prawda nadal nie mam w czym na wesele iść, więc niech przynajmniej on wygląda jak okazja nakazuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry