reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej
Dziekujemy za życzenia!!!KUba cały szczęśliwy dostał te wymarzone bierki i domino od cioteczki Aneczki, jeszcze raz dziekujemy:-D:-DNo to mam przerabane będzie mnie teraz codziennie maltretowac o granie:sorry2:

I dla was po kawałku wirtualnego torciku

reklama
witam słonecznie:-)
dołączam się do zyczen dla Kubusia:-)

ok 13tej zabieram dziewczynki i jadę do męża w odwiedziny, mamy zamiar go porwać:-D 10 kroków od szpitala jest na Stary Rynek więc na jakieg lody go wyciągniemy:-D tylko musimy mu jakies ubranie przemycić by klapkach i pizamie nie paradował:-D:szok::-D

pozdrawiam serdecznie pa

Dzień dobry!
Kubuś - sto lat ! całusy od wirtualnej ciotki! :*

59049271_1-Kinderbal-Wodzirej-dla-dzieci-Przyjecia-urodzinowe-dla-dzieci-i-okolice.jpg
My jak Marcel wstanie i zje idziemy na spacerek bo pogoda cudna! :-)

Efe to ja też wsiowa baba bo takiej sukienki za taką cenę pewnie nie widziałam na oczy :-D hihi
udanych łowów sukienkowych laski :-)
Mju - cierpliwości dla dziecięcia życzę ;-)
idę podczytać inne wątki

i ja się witam niedzielnie :)

pogoda cudniasta, więc po obiadku wybywamy sie dotleniać obowiązkowo!:tak:

Deli, życzę wytrwałości i powodzenia w łowach sukienkowych; swoja drogą pamiętam, jak kupowałam swoja ślubną to w tym salonie (a K-cach właśnie) były takie kreacje koktajlowo- bankietowe za 2, 3 i 4 tys naszych peelenów :szok: piękne były, to fakt, ale kwota miażdżąca:-)

Kasia, całusy, uściski i najserdeczniejsze życzenia dla Kuby :-) niech wyrasta na dobrego i mądrego mężczyznę :-)

i ja się witam niedzielnie :)

pogoda cudniasta, więc po obiadku wybywamy sie dotleniać obowiązkowo!:tak:

Deli, życzę wytrwałości i powodzenia w łowach sukienkowych; swoja drogą pamiętam, jak kupowałam swoja ślubną to w tym salonie (a K-cach właśnie) były takie kreacje koktajlowo- bankietowe za 2, 3 i 4 tys naszych peelenów :szok: piękne były, to fakt, ale kwota miażdżąca:-)

Kasia, całusy, uściski i najserdeczniejsze życzenia dla Kuby :-) niech wyrasta na dobrego i mądrego mężczyznę :-)

Wszystkiego naj naj dla Kubusia - niech dalej się super chowa, dużo szczęścia dla Niego i żeby mu nigdy niczego nie brakowało:wink::wink::wink:

A czy jakaś mała Alcia obchodzi dziś imieninki? bo troche ich jest na u nas...my dzisiaj postanowilismy ze Alcia bedzie świetować - cały dzień pije drinki mleczne:-D

A na weselicho tez bym sobie poszła, ale nic się nie szykuje chyba...a kiecki wiem - potrafią być piękne - sama kiedys mocno się powstrzymywałam przed kupieniem takiej za ponad tysiaka - trudno było bo jeszcze mąż mnie nakłaniał ze jak mi się podoba to luz:happy: no i czuje się w takiej całkiem inaczej, super się układa itd. no ale otrzeźwiałam i nie kupiłam:-pDeli jak juz wybierzesz, to pokazesz foteczke, nie?

Rubi, super że udało Ci się chodz na pare chwil wyrwać na imprezowy wieczór;-)

reklama
Laseczki do stronki www dokładam kolaże. Jutro będą do obejrzenia :-). Jeśli któraś chętna to proszę znów o fotki na ten sam adres :-).
Będzie dostępna około 14 :-)

Mykam spać. Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry