reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam,
Wczoraj późno wróciłam, a dziś wcześnie wyjechałam i nie zdążyłam nic skrobnąć. Nie wiem czy rozmawiałyście o pyle, ale póki nie odpada można wychodzić.
Ja dziś od rana na nogach. Namierzyłam się chyba z 30 sukienek i mam dość. Ceny mnie powalają :-( no ale jakoś ubrać się trzeba na ślub. Miło się pobawić na weselu, ale koszty straszne :-(. No nic jakoś przeboleje :-) czego się nie robi dla przyjaciółki :-).
Idę poczytać i potem spać

Dobranoc

Iza co do stronki cm i kg jak dzieci miałay 6 mc :-)
"do ****a pana" niezłe

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się dobiero teraz, bo cały dzień na nogach.

Deli możemy podać sobie ręce. Też namierzyłam się tych szmat udając, że nie widze ceny. Nic mi się nie podobało,a ślub już za trzy tygodnie. Chyba pójde na go :-p Może nikt nie zauważy gołej świadkowej :sorry:

Nareszcie zaczęłyśmy spacery z Martyną. Biedna zapomniała jak się w wózku jeździ, a i z zaśnięciem miała nielada problem... :zawstydzona/y:

Potem odwiedziny znajomej z równieśnicą Martyny. Słuchając jej problemó stwierdzam, ze ja to mam sielankę, a nie życie.

Uciekam spać, bo jutro Kubica jedzie, więc mężasty młodzieżą się nie zajmie z rana...

Dobranoc

No ja się Monika na przymierzałam i powiem, ze niektóre przepiękne. No, ale ceny niestety powalają. Najbardziej podobała mi się sukienka po 1000 zł a nie powiem, ze ona po obniżce z 2000 zł. Oczywiście nie kupie jej, bo jak dla mnie to już przesada. Poza tym to nie mój ślub :-).
Podoba mi się jeszcze taka za 500 zł tez po promocyjnej cenie :-O, ale wesele jest w starej karczmie, a sukienka bardzo delikatna więc boje się co będzie się działo z delikatnym materiałem :-( Chyba muszę szukać dalej :-(.

Hej Ho!
Nie mam czasu zaglądać bo muszę ciągle Anieli pilnować bo to żywe srebro jest a na wypisie ze szpitala zalecenie: leżąco siedzący tryb życia do kontroli (w środę)... taaaaa..... Chyba bym ją musiała związać - stresuję się tym bardzo, żeby jej tam szwy nie popękały, nic ją nie boli to zapomina, że miała operację - tym bardziej, że jej nie pamięta..... a ja latam za nią i ciągle krzyczę Aniela nie biegaj, nie tańcz, nie skacz - no znienawidzi mnie to moje dziecko:baffled:

Co do zakupów to mnie też czekają bo kompletnie nie mam w czym chodzić - figura się zmieniła i wszystko jakoś źle wygląda, albo może ja tak słabo się sama ze sobą czuję, że się sobie w niczym nie podobam. Antka już nie karmię i swoimi (.) jestem przerażona - trzeba też nową bielizną pokupować! Chłopczyk mój łatwo zrezygnował i teraz jak widzi butlę (z nutramigenem błehhhh) to włącza mu się wiatrak tak się cieszy. Raczkować na razie nie raczkuje - dzwiga dupkę ale na razie odpycha sie tylko łapkami do tyłu - więc non stop łazi sfrustrowany bo chce do przodu a znów ląduje pod kanapą, stołem , komoda i najczęściej się zaklinuje i wrzeszczy. Poza tym nauczył się udawać, ze kaszle i sprawia mu to ogromną frajdę..... i tyle u nas...... Buziaki

Bry ;-)

a ja wczoraj byłam na wolności, na gigancie, na imprezie :-);-):tak::-D SAMA!!!!

koleżanka miała urodziny i jakoś udało mi się z małżem załatwić, że posiedzi z Monią :-)
uśpiłam zarazkę o 19:30, wyszykowałam się i parę minut po 20:00 wyszłam (do knajpy 5 minut od domu ;-))

wypiłam kawkę (co może karmiąca i do tego na diecie...:no::wściekła/y:) i o 21:30 dostałam 2 MMS od męża ;-) pierwszy miał tyluł "poddałem się" a drugi "jak ładnie się bawię" :-):-D na obu fotkach moja Monia siedziała na kocu i bawiła się w najlepsze ;-)

no i dla mnie imprezka skończyła się o 22:20 ale i tak fajnie było :-)

a dziś lecimy się wietrzyć :-)

miłego dnia sierpniówki :tak::tak::tak:

Witam,
Widzę tu dziś straszne pustki
My jak mała zje idziemy na spacerek :-) i cały dzień chcemy spędzić na słoneczku :-)

MJU współczuje pilnowania Anieli. Twoje sreberko na pewno daje popalić.
Początki nauki są ciężkie :-) dzieciak chce do przodu, a tu wiecznie do tyłu.
Za to jak czysto pod sofami i ławą hehehe żartuje

Mykam się umyć, a potem spacerek w Parku Kościuszki :-)

witam niedzielnie,ja czekam az mała wstanie i tez zmykamy na polko,dziewczyny dzisiaj rolki maja obiecane,wiec cały dzien na polku na spacerkach spedzimy,pogoda dopisuje wiec trzeba korzystac,bo w tygodniu znowu w kratke ma byc

Kasia dla Kubusia
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Ostatnia edycja:
hej

no Kasiu zgadzam się z tobą ze film robi wrażenie... ja już jakiś czas temu go oglądałam i baaaaardzo zapada w pamięć. Ciesze się że jest emitowany nie tylko w Polsce,

Mitemil, deli powidzenia w szukaniu sukienki :-)

Rubi super miałaś wieczór :-)

Mju fajnie że Aniela dobrze się czuje ale współczucia dla ciebie z pilnowaniem jej, jeszcze pare dni i bedzie ci łatwiej :tak:

mu ostatnio sporo w domu siedzimy albo koło domu bo ciągle mamy niezapowiedzianych gości, zmówili się czy jak :-D. Ale dziś jesteśmy tylko we trójke, mam nadzieje :-D:-D:-p

miłych spacerków wszystkim :-)

Hellołłł
Witam się niedzielnie.
Pogoda piękna aż żyć się chce:-D
Wczoraj wyemigrowaliśmy do znajomych...mieliśmy do 18 posiedzieć a nie było nas do 21:30:szok: Dziecko nasze zachwyciło wszystkich. Aż krzyczałam żeby nie chwalili bo przechwalą :wściekła/y::-) Myślałam że panna padnie w domu bez kąpieli ale gdzie tam! O 21:45 to ona się jeszcze nie kąpała. Naiwna sądziłam że dłużej pośpi skoro dwie godziny później spać idzie ale gdzie tam! Pobudka jak zwykle o 7:-(
Mju moje dziecko też już za (.) podziękowało. Zje rano i cały dzień może bez. A ja wieczorem muszę się laktatorem bawić żeby zasnąć spokojnie:-(
Co do sukienek to ja nawet takiej za 2000zł w życiu na oczy nie widziałam (wsiowa baba jestem) i się zastanawiam czy ona złotą nitką szyta czy co, że taką cenę ma?!:szok: Ale poszukiwań wam dziewczyny współczuje. Ja zawsze depresji dostaje w przebieralni. A w sierpniu ślub mojej kuzynki najdroższej i też będzie mnie czekało takie poszukiwanie.

reklama
Efe cena taka, bo i sklep ekskluzywny ...
Jak znajdę to pokażę. No suknia przepiękna jak dla mnie. Jakbym miała z 3 wesela przed sobą to bym kupiła :-), a co raz się żyje.

No niestety Efe u mnie zawsze to samo jak mała później się położy to i tak wstanie o tej samej godzinie co zawsze u nas to 8.

KUBUSIU wszystkiego naj naj naj naj

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry