reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Moja wczoraj fikała aż ją nagrałam! Nawet dwa kroczki w tym zrobi jak jej się powie "choć do mamy"
Nasz trzyma się bardzo dobrze. Mój się nawet wieszał i ani drgnie.

ja musiałam przerobic tą huśtawke na hak,bo mam wszędzie nowe futryny,ale sprawdza sie super jest

wpadłam dobranoc powiedzieć,moja po szczepeniu strasznie gadatliwa sie zrobiła i chodziła po domku i tylko tatatatata

reklama
hej dziewczyny, ja cały tydzień w pracy-pierwszy od 10 mcy w poradni wiec czasu jeszcze mniej...a w tamtym roku łapałam jakas siec bezprzewodowa w pracy a teraz nic:(

Mitemil- przyslij mi zdjęcie ale nie obiecuje kiedy bym mogła to zrobić...

Bry ;-)

Wy to musicie mieć łąskawe dzieciątka że jeszcze śpicie :-) Moja Pulcherina nie dała mi pospać :-(

miłego dzionka życzę - ma być słonecznie :-)

paaa

witam:-)
moje panny od 7 rano buszują!! a mi tak się marzy pospać poleżeć:-(
piękne słoneczko świeci więc napewno na spacerek sie z nimi wybiorę, nie wiem co z tym pyłem ale muszę zakupy zrobic nie!!

własnie Angelinie spadły klocki a ona na to: kujde no!!! :-D

miłego i spokojnego dnia

Hej
my dziś się też wybieramy na spacejro, bo słońce jest
tylko niech mi mała się zdrzemnie najpierw bo coś nie w humorze, chyba te zęby jej dokuczają, bo kupy brzydkie:(

Hej,u mnie tez piekna pogoda,wiec spacerek musi byc
Pylu nie widze ;-)
Moj maz pojechal na gielde,chcemy wymienic samochod...ciekawe czy kogos zainteresuje kia sorento :dry:
Mala wlasnie odbywa drzemke,jak wstanie o 7 to niewyspana-tak jak mama ,z ta roznica,ze ona zaraz znowu moze isc spac :-) a na mame czeka-pranie ,sprzatanie ...komp :-D
Jak ladna pogoda to i humor inny...

Udanego dnia.

cześć dziewczyny;)
u nas jakoś leci, na razie walczymy z wysypką na pisiorku, dostałam steryd i strasznie się to zbabrało po tym także nie fajnie trochę...:-( najgorsze że Jasiowi to na pewno przeszkadza bo marudny no i co rusz łapką dotyka:-(
na spacerek się za chwile wybiorę z dzieciakami bo dość ładnie na polu, mój ślubny śpi po nocce a jutro od 6 do 22 będzie w pracy...ech życie...
Sempe to jeszcze nic, moja Jula ostatnio coś kombinowała z rowerkiem na korytarzu, ja byłam w kuchni i słyszę "tuła mać, tuła mać":confused2::-D ale i tak najlepsze było jak kiedyś mężasty se przyklął "do ch*a pana" i jej się to okopnie spodobało no i stoimy w Boże Narodzenie przy szopce w kościele ata na cały głos "jakie piękne owieczki...do ch*a pana"!!! no myślałam że się zapadnę ze wstydu pod ziemię:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

jedyna pociech w tym że macie bystre dzieci

umnie Alex jak ktoś zaklnie to on zaraz mówi np. " je a tata powiedział ........" i powtarza wszystko , a na koniec mówi wiesz ale to brzydkie słowo , i mogę mu tłumaczyć że nie wolno tego powtarzać a on na to " wiem ale on powiedział ............ " i to takie tłumaczenie bez sensu

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry!
dziś słonko świeci więc zaraz idę rozwiesić pranie na dwór a potem sprzątańsko.

Efe ja bym bardzo chciała tą huśtawkę i jak tylko zobaczyłam że masz taką do sprzedania to mialam pisać że biorę w try miga :-)ale mam same stare futryny :-( buuu :-(:-(
mówiłam już mojemu kiedyś żeby coś wykombinował z huśtawką bo MArcel uwielbia się huśtać na rączkach ale na moim gadaniuu się skończyło :-(

magda - do ch*** pana mnie rozwaliło :-D :szok::-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry