reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
piwonia melduje że kolejne kolaże doszły dzięki i muszę powiedzieć że wszystkie fotki bardzo ładne ale jedno od razu rzuca się w oczy Alusia ma prześliczne oczka a jakie rzęsy długie super

efe ja to wam trochę zazdroszczę że dzieci same rezygnują z cyca mój się drze jak mu mleko z butli próbuje wcisnąć szkoda mi tylko że za każdym razem wszystko do zlewu idzie

Ha! taszka! a ja tobie zazdroszcze,ze ty ciagle karmisz (.)- widac nie da sie nikomu dogodzic...tak to juz chyba musi byc...:)

Dziewczyny,ja slyszalam w radio,ze lepiej dzis nie chodzic z malymi dziecmi po dworzu( ba! nawet sugerowali by okna w domu zamykac) ze wzgledu na ten pył wulkaniczny...sama nie wiem co myslac o tym....

reklama
wróciłam,pogoda dopisała,wiec mitemil dziekuje za modły,wy chyba tez spacerek zaliczyłyscie bo jest ładnie w miare
2 szczepnienia zaliczone i mamy w końcu spokój na długooooo,reszta na odpowiednim wątku
zobaczymy tylko jak to bedzie po nich bo dwie nózie ma pokłóte

witam,
ja juz dzis 2 spacerki zaliczyłam i nogi mnie bolą jak nie wiem co!!! wczoraj dostałam okres i to jaki!! masakra ale naszczęście ostatni raz się tak męczę bo od razu zaczęłam brać Cilest.
zaraz do mnie na kawe tesciowie przyjądą, mama po 3 dniach tez dzis juz jedzie, męża na przepustke ze szpitala nie wypuścili, wyniki tomorgafii : zamknieta jedna zyła doprowadzająca krew do mózgu, w poniedziałek USG tętnic będzie miał, martwie się:-(

lece po Angelinke do przedszkola, aha znów problemy z Robertem!!! Kuźwa przestał chodzic do szkoły i nic na ten temat nie wiedziałam

witam,
ja juz dzis 2 spacerki zaliczyłam i nogi mnie bolą jak nie wiem co!!! wczoraj dostałam okres i to jaki!! masakra ale naszczęście ostatni raz się tak męczę bo od razu zaczęłam brać Cilest.
zaraz do mnie na kawe tesciowie przyjądą, mama po 3 dniach tez dzis juz jedzie, męża na przepustke ze szpitala nie wypuścili, wyniki tomorgafii : zamknieta jedna zyła doprowadzająca krew do mózgu, w poniedziałek USG tętnic będzie miał, martwie się:-(

lece po Angelinke do przedszkola, aha znów problemy z Robertem!!! Kuźwa przestał chodzic do szkoły i nic na ten temat nie wiedziałam

sempe oby męzowi pomogli tylko w tym szpitalu,co do syna to brak słów,szkoda ze ona ci jeszcze zmartwień dokłada

wróciłam,pogoda dopisała,wiec mitemil dziekuje za modły,wy chyba tez spacerek zaliczyłyscie bo jest ładnie w miare
2 szczepnienia zaliczone i mamy w końcu spokój na długooooo,reszta na odpowiednim wątku
zobaczymy tylko jak to bedzie po nich bo dwie nózie ma pokłóte
Natt włsnie czytam ze juz nad Polska ta chmura no i chyba dzieci w domu zatrzymam oboje astmatycy wole nie ryzykowac, trza teraz sie modlic zeby to diabelstwo na nas nie opadło
Kto by sie pyłów wulkanicznych w Polsce??
Sempe trzymam kciuki za twojego meza bedzie wszystko w porzadku zobaczysz jest w szpitalu tam mu pomoga

witam,

Wspolczuje problemow z synem,moglby sie juz ustatkowac,a nie mame teraz meczyc....a co do meza,to na pewno mu pomoga-zobaczysz....

Moje dziecie mlodsze spi,wiec wpadlam zajzec na chwilke do was....
Pogoda dzis do bani,spac mi sie chce....ale Karola za to cos na odwrot ma,bo krotkie drzemki dzis miala,takie po 40 min,a czasem to i ze 2 godziny spi:happy:
a z tym pylem wulkanicznym,to rzeczywiscie masakra jakas....mowili w telewizji ze nawet do wtorku moze sie nad Polska utrzymac:baffled:,no i ze to szkodliwe,jakby sie do samolotu dostalo to ludzie moga sie potruc,a silniki stanac:szok:....no to ciekawa jestem ,czy nam na ziemi nie szkodzi to?
O widze ze deli linka podeslala-zaraz poczytam....
A zapomnialam napisac ze siorka sie odezwala:tak::biggrin2: dolecieli,roznica czasu jest 6 godzin miedzy Polska a Kuba,ale pisala ze pogoda brzydka-zimno

edit. a co do pylu,to jak pada deszcz ,to ten pyl nie opada razem z deszczem?

Ostatnia edycja:
No waśnie mi się wydaje, ze wraz z deszczem opada, a Aneczka mi przesłała linka Kiedy pył wulkaniczny może być groźny dla zdrowia - Wiadomości - WP.PL i tu piszą, ze po związaniu z wodą jest niebezpieczne. Już nei wiem czy jutro można wyjść czy lepiej nie czy na pewno to jeszcze u góry i nie szkodzi .....??? Normalnie już głupia jestem

kurde,poczytałam i sama juz niewiem
nigdy nie byliśmy w takiej sytuacji wiec w sumie czlowiek niewie jak postąpić,akurat jutr chcielismy wyjsc na spacer bo ma byc znosna pogoda,a teraz mam dylemat
Ania ty możesz podpytać ciocie lekarkę możne ona cos doradzi,czy siedziec w domku czy można wyjść

reklama
Bry ;-)
Tak Was teraz zaczęłam czytać, a my dziś zaliczyliśmy z Tomkiem spacerek... i szczerze powiem, że w ogóle mi do głowy nie przyszło, żeby w domu siedzieć przez ten cały pył... :sorry: A jutro tak, jak Iwonka pisze, ma być ładnie, więc się ugadaliśmy ze znajomymi na spacerek (ich niunia jutro równo miesiąc kończy), no i co? :eek::baffled: Muszę sie w temacie bardziej zorientować, bo zgoopieć można od tych wszystkich teorii spiskowych :confused2:

Moje dziecie bawi sie na macie, trzaska czym popadnie :baffled: to posiedze chwilke i poczytam co tam u Was :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry