witam,
ja juz dzis 2 spacerki zaliczyłam i nogi mnie bolą jak nie wiem co!!! wczoraj dostałam okres i to jaki!! masakra ale naszczęście ostatni raz się tak męczę bo od razu zaczęłam brać Cilest.
zaraz do mnie na kawe tesciowie przyjądą, mama po 3 dniach tez dzis juz jedzie, męża na przepustke ze szpitala nie wypuścili, wyniki tomorgafii : zamknieta jedna zyła doprowadzająca krew do mózgu, w poniedziałek USG tętnic będzie miał, martwie się:-(
lece po Angelinke do przedszkola, aha znów problemy z Robertem!!! Kuźwa przestał chodzic do szkoły i nic na ten temat nie wiedziałam
Wspolczuje problemow z synem,moglby sie juz ustatkowac,a nie mame teraz meczyc....a co do meza,to na pewno mu pomoga-zobaczysz....
Moje dziecie mlodsze spi,wiec wpadlam zajzec na chwilke do was....
Pogoda dzis do bani,spac mi sie chce....ale Karola za to cos na odwrot ma,bo krotkie drzemki dzis miala,takie po 40 min,a czasem to i ze 2 godziny spi

a z tym pylem wulkanicznym,to rzeczywiscie masakra jakas....mowili w telewizji ze nawet do wtorku moze sie nad Polska utrzymac

,no i ze to szkodliwe,jakby sie do samolotu dostalo to ludzie moga sie potruc,a silniki stanac

....no to ciekawa jestem ,czy nam na ziemi nie szkodzi to?
O widze ze deli linka podeslala-zaraz poczytam....
A zapomnialam napisac ze siorka sie odezwala

dolecieli,roznica czasu jest 6 godzin miedzy Polska a Kuba,ale pisala ze pogoda brzydka-zimno
edit. a co do pylu,to jak pada deszcz ,to ten pyl nie opada razem z deszczem?