Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ciesze sie,że kolaze podochodziły
porozssyłałam juz wszystkie
a o roczkowym kolażu to jużpamietajcie,żeby fotki potem spływały,ale wtedy bedzie cieżej bo wakacje wiec na spokojnie fotki pozbieramy juz we wrześniu,juz nie moge sie doczekać bo różnice w dzieciaczkach widac
ja też zaraz idę spać, jutro do dentysty na "przegląd"-oby nic nie byłodobranoc
![]()
Mój wczoraj kupił młode ziemniaczki i dieta poszła w kąt oczywiście (3zł za kilogram! oszalał!)Narazie nie daje rady, ale Ania czyta to wiem napewno wiec może sie przełamie i w koncu sie odezwie, bez niej na forum jakos inaczej.
Efe ty mnie tu nie szczuj nooo bo ja codziennie podejmuje decyzje od iecie i codziennie ja łamie
Reksio współczuję bardzo ale powiem ci na pocieszenie, że moja to samo robi! Na noc już tylko butla z kaszą, bo inaczej się drze. Cycuś jest fajny tylko rano i jak wrócimy np. ze spaceru. Bo do drzemki to już tylko herbatka ciepła. Więc ja już myślę, że powoli kończymy zabawę z karmieniem. I chyba zaczynam się godzić na to. Taka kolej rzeczy. No i ona decyduje. Nie ja. Jak mi tylko te ranne karmienie zostanie to i tak będzie fajnie.czesc![]()
Piwonia kolaze cudowne! Dziękuję!!!
Moje dziecię odstawia się od piersia ja łapie doliny.. Ostatnio jadała wieczorem w nocy i rano. A wczoraj nie było bata.. Nie dało radt cycka wieczorem wcisnąc.. A butelkę i owszem. 210 wtrąbiła i gdyby było więcej to by więcej wciągnęła. Rano cycus był aja kochany. Buuuuu ja myslałam że co najmniej do roczku ją pokarmię
doł jak nic......
Ok wracam do pracy....
Miłego dnia!