reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ciesze sie,że kolaze podochodziły
porozssyłałam juz wszystkie
a o roczkowym kolażu to jużpamietajcie,żeby fotki potem spływały,ale wtedy bedzie cieżej bo wakacje wiec na spokojnie fotki pozbieramy juz we wrześniu,juz nie moge sie doczekać bo różnice w dzieciaczkach widac

Dziękuje za maile. Niestety nie wszystkie kolaże mi się otwierają np z nr 1 :-(

ja też zaraz idę spać, jutro do dentysty na "przegląd"-oby nic nie było ;) dobranoc :)

Życze zdrowego uzębienia. Ja nadal walcze ze swoim. Martyna wyżarła mi zęby doszczętnie. Bez kanałówek się nie obyło, mimo że pod kontrolą stomatologa byłam nawet w ciąży :-(

Anet spokojnie. Siostra na pewno doleci szczęśliwie.

Dobranoc. Życzę spokojnych i przespanych przez Was i pociechy nocek :-)

ja na chwilke
dziekujemy za gratulki zabka:)

i przede wszystkim bradzo dziekuje za maile z kolazami:)slicna i bardzo dobra robota:)bravo:)

no nic...ja zmykam spac...dzis tez mialam gosci( dziewczyny z forum limerickowego byly u mnie).....dzien fajnie minal a jutro wieczorkiem wybieramy sie jakies 300 km w jedna strone do kolezanki na weekend.....i zachaczamy IKEE ,bo nam niedaleko Dublina otworzyli:) ale bede se lazila hehehhehe,....

milego weekendu Wam zycze
dobranoc

czesc:)
Piwonia kolaze cudowne! Dziękuję!!!
Moje dziecię odstawia się od piersi :( a ja łapie doliny.. Ostatnio jadała wieczorem w nocy i rano. A wczoraj nie było bata.. Nie dało radt cycka wieczorem wcisnąc.. A butelkę i owszem. 210 wtrąbiła i gdyby było więcej to by więcej wciągnęła. Rano cycus był aja kochany. Buuuuu ja myslałam że co najmniej do roczku ją pokarmię :( doł jak nic...... :(
Ok wracam do pracy....
Miłego dnia!

Hello
ja coś od rana skrobnąć nie mogłam
pogoda piękna więc pranie wstawiłam
dziecko mi właśnie poszło spać przy muzyce klasycznej a co?
polecam zet kids dziś poranek nam wyszedł śpiewający

Narazie nie daje rady, ale Ania czyta to wiem napewno wiec może sie przełamie i w koncu sie odezwie, bez niej na forum jakos inaczej.
Efe ty mnie tu nie szczuj nooo bo ja codziennie podejmuje decyzje od iecie i codziennie ja łamie
Mój wczoraj kupił młode ziemniaczki i dieta poszła w kąt oczywiście (3zł za kilogram! oszalał!)
choć chleba nadal nie ruszam:) za to całą makrelę wcinam

dziś w nocy był u nas przymrozek a teraz piękne słońce świeci, więc nie usiedzimy długo w czterech ścianach

czesc:)
Piwonia kolaze cudowne! Dziękuję!!!
Moje dziecię odstawia się od piersi :( a ja łapie doliny.. Ostatnio jadała wieczorem w nocy i rano. A wczoraj nie było bata.. Nie dało radt cycka wieczorem wcisnąc.. A butelkę i owszem. 210 wtrąbiła i gdyby było więcej to by więcej wciągnęła. Rano cycus był aja kochany. Buuuuu ja myslałam że co najmniej do roczku ją pokarmię :( doł jak nic...... :(
Ok wracam do pracy....
Miłego dnia!
Reksio współczuję bardzo ale powiem ci na pocieszenie, że moja to samo robi! Na noc już tylko butla z kaszą, bo inaczej się drze. Cycuś jest fajny tylko rano i jak wrócimy np. ze spaceru. Bo do drzemki to już tylko herbatka ciepła. Więc ja już myślę, że powoli kończymy zabawę z karmieniem. I chyba zaczynam się godzić na to. Taka kolej rzeczy. No i ona decyduje. Nie ja. Jak mi tylko te ranne karmienie zostanie to i tak będzie fajnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry