reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej nadrobiłam zaległosci chyba z tygodnia, troszke to mi zajeło ale udało się :-)
zapisałam sie na kurs przez neta żeby przypomniec sobie to i owo przed powrotem do pracy (tak gdzieś na jesień)i teraz czasu na wszystko brak :-(
Julce dolna jedynka przebiła sie w konu we wtorek i na jeden dzien była grzeczniutka a dzis znowu mam marudka :baffled:. Biedne te dzieciaczki, tyle mają męczarni

dołączam się do zachwytów nad kolażami - Iwonka jesteś the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D wyszło rewelacja, naprawde!!

Aga.p sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratki ząbka dla Mayki

a dla Nati ośmiu miechów :-)

Mika ciesze się ze już po stresie!!

szkoda że Aneczki nie ma...

ja wpadłam dobranoc powiedzieć
przez przepis chogaty na nutelle znowu uzależniłam się od mleka w proszku:( /sorry agatka na kogoś zwalić muszę - uzależnieni tak mają/
miałam tak w dzieciństwie i teraz już 3 paczki po 500g zjadłam
mogę cały dzień na tym mleku funkcjonować
koszmar jakiś
normalnie odwyk muszę sobie zrobić!
na szczęście waga nie drgnęła ale kac moralny jest

Iwonko i ja dostałam dzięks i ło matko ile ich! się napracowałaś że hej, ale na bank każda znajdzie dla siebie najlepszy

Dziewczyny myślicie, że Ania to tak na poważnie?? Kasia, nie dasz rady przekonać jej do powrotu??

Piwonio, w takim razie nie moge doczekać się tych kolaży na roczek, bo te na pół roczku wyszły bombowo!!

Nutella w diecie Dukana z mleka 0,5%, mleka odtłuszczonego w proszku, słodzika i kakao bez cukru. Ja dostałam zwykłe mleko w proszku i coś musiałam z nim zrobić, żeby hmmm no się nie zmarnowało, więc jadłam łyżeczką. Smak dzieciństwa mojego i mojego kochania też. Ale na szczęście on się nie dał wciągnąć. Bo to gorsze niż paluszki!

ciesze sie,że kolaze podochodziły
porozssyłałam juz wszystkie
a o roczkowym kolażu to jużpamietajcie,żeby fotki potem spływały,ale wtedy bedzie cieżej bo wakacje wiec na spokojnie fotki pozbieramy juz we wrześniu,juz nie moge sie doczekać bo różnice w dzieciaczkach widac
Efe ja tez lubie mleko w proszku podjadac

Dziewczyny myślicie, że Ania to tak na poważnie?? Kasia, nie dasz rady przekonać jej do powrotu??

Piwonio, w takim razie nie moge doczekać się tych kolaży na roczek, bo te na pół roczku wyszły bombowo!!
Narazie nie daje rady, ale Ania czyta to wiem napewno wiec może sie przełamie i w koncu sie odezwie, bez niej na forum jakos inaczej.
Efe ty mnie tu nie szczuj nooo bo ja codziennie podejmuje decyzje od iecie i codziennie ja łamie

Aga.p dla ciebie zyczenia:

...w dniu Twoich Urodzin.
Dużo zdrówka i miłości,
moc uśmiechu i słodkości,
mało smutku oraz łez
pełni szczęścia jeśli chcesz...

witam kochane....czasu w dzien nie mam zeby do was zajzec,no coz tak teraz juz bedzie ,bo prace polowe sie zaczely,niby z Karolina siedze ale cos tam zawsze kolo domu dlubne jak spi w wozku na dworze...dzis z mezastym ziemniaczki sadzilismy,nawet na sadzarce jezdzilam :szok:...hi,hi....
Mika,dobrze ze maz sie odezwal:happy:
Iwonko,kolaze wspaniale,siedzialam z godzine i przegladalam:-D:-D:-D

Wiecie co,moja siorka poleciala dzis na Kube(na wycieczke z pracy),i tez czekalam na wiadomosc czy doleciala,ale ona miala dopiero doleciec tam ok 24 naszego czasu.....a tu dostaje sms-a takiej tresci:"Musielismy ladowac wczesniej.Jestesmy na wyspie Hamilton na Bermudach.Mamy awarie toalet."
Myslalam ze sobie zarty ze mnie robi,dzwonie do jej meza,a on potwierdza to samo...
Kurcze co sie dzieje,no?
Az sie teraz naprawde boje.....

Ostatnia edycja:
reklama
Witam czwartkowo.
Wiosna przyszła na dobre i długie spacery się zaczęły :) Fajnie...

Pozdrowionka dla wszystkich.

Chcę się dodać do profilu na naszej klasie. Ktoś mnie tam zaakceptuje?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry