reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzień dobry Kochane.

Mój dziś miał lecieć do Wiednia...ale oczywiście nici z tego...

Kurcze,coś niesamowitego . Taki zbieg okoliczności...mam nadzieje,ze nie wpłynie to na przyjazd gości na pogrzeb pary prezydenckiej,choć na tą chwilę wszystko na to wskazuje...niesamowite...

No i współczuję tym ludziom,ktorzy w poblizu tego wulkanu mieszkają. Właśnie mówią,że nie wiadomo czy nie bedzie to miało wpływu na ich zdrowie...echhhh...

reklama
Heja!
Marcel mi dziś zrobił prezent i zbudzil się dwa razy w nocy tylko, i spał do 8:15 ( no o 6 coś zaczął gadać ale znowu zasnął) :P
mam @ i boli mnie wszystko ale muszę o 12 na seminarium pędzić :/ jejku jak mi się już nie chcę tych studiów!

Iwonko, koleża są BOMBOWE! doszły do mnie już te porównawcze i kurcżę że też miałaś czas i chciało Ci się tyle wersji robić! podziwiam! :)

Marcel raczkuje już na całego, i radochę ma ogromną z tego. A ja nie wyrabiam, już mi komputer wyłączył dwa razy jak pisałam posta wczoraj :}

Ostatnia edycja:
Witam,ja dzis wczesniej,bo u nas deszcz pada....
Gosia w domu dzis zostala,bo jakis katar zlapala,wczoraz z dzieciakami (meza siorki) sie tlukla na dworze,a ze wiatr u nas silny wial to ja chyba przewialo:baffled: i znow klopot,mam nadzieje ze przez wekend jej przejdzie....
Siostra sie jeszcze nie odzywala i tez sie martwie:sorry:
A do tego jeszcze ten pyl,no co sie dzieje,fatum jakies czy co?
Tato maial wczoraj rozrusznik(czy jak to sie tam fachowo nazywa) wstawiany do serca,bo juz taka koniecznosc byla,ale mama dzwonila ze sie udalo,teraz czekaja czy organizm zaakceptuje,czy cos w tym stylu....kurcze tyle tego wszystkiego sie dzieje na raz,ze juz nie wyrabiam....

witam.
Anet, z tatą napewno wszystko będzie dobrze, i o siostrę też się nie martw, pewnie odpoczywa gdzieś na lotnisku i pewnie padła jej bateria w telefonie.
Wczoraj byłam na pożegnaniu znajomych, wracają do Polski. Na ale moja panna płakała bez mamy, nie dała rady zasnąc z tatusiem więc po godzince musiałam wracać. Ale co moje to moje.
Dziewczyny trzecioklasowców, a kiedy będa wyniki testów? To wogóle jakaś masakra żeby takie maluchy męczyć i stresować.
No i moja stęka 2 kupkę, a mi zostały dwie pieluszki, reszta wpraniu. Nic, ytrza będzie pampki założyć. A więc ja juz się pożegnam
Pozdrawiam

Hello. Ja witam się z pracy. tak mi się strasznie nie chce nic robić ze szok. Dobrze ze dziś piątek. Anet trzymam, żeby tatusiowi wszystko dobrze poszło. I z siostra też na pewno wsio ok.
Głowa mnie boi, brzuch mnie napierdz..... Eh tam, czas na emeryturę :)

hej dziewczyny,
AgaP, spoznione zyczenia urodzinowe przyjmij
Piwonia- nardzo dziekuje za kolaze, chyba ich ze 30 dostalam, super wyszlo, podziwiam ze Ci sie chcialo!
Anet- nie martw sie o siostre, brak wiadomosci to dobra wiadomosc
Reksio- ja mam odwrotnie z karmieniem, juz chce powoli z tym konczyc ale Adas moje mleczko uwielbia a ze smoczka ssac nie umie wiec chyba z niekapka mu bede dawac, tyle ze w nocy on oczu nawet nie otwiera a cyca chce to ja nie wiem jak on z niekapka bedzie ciagnal
do roczku nie mam zamiar skonczyc karmic bo juz lobuz mnie za bluzke lapie jak sie chce napic

a co to za akcja z wulkanem dziewczyny?

Adas sobie dzrzemie, mam nadzieje ze dzis mniej marudzenia bedzie bo sie Mu zabek wreszcie przebil w nocy
Pogoda nie tegos a ja na spacerek chce isc

hej dziewczyny,
AgaP, spoznione zyczenia urodzinowe przyjmij
Piwonia- nardzo dziekuje za kolaze, chyba ich ze 30 dostalam, super wyszlo, podziwiam ze Ci sie chcialo!
Anet- nie martw sie o siostre, brak wiadomosci to dobra wiadomosc
Reksio- ja mam odwrotnie z karmieniem, juz chce powoli z tym konczyc ale Adas moje mleczko uwielbia a ze smoczka ssac nie umie wiec chyba z niekapka mu bede dawac, tyle ze w nocy on oczu nawet nie otwiera a cyca chce to ja nie wiem jak on z niekapka bedzie ciagnal
do roczku nie mam zamiar skonczyc karmic bo juz lobuz mnie za bluzke lapie jak sie chce napic

a co to za akcja z wulkanem dziewczyny?

Adas sobie dzrzemie, mam nadzieje ze dzis mniej marudzenia bedzie bo sie Mu zabek wreszcie przebil w nocy
Pogoda nie tegos a ja na spacerek chce isc

Hej
O własnie Mewa mam ten sam dylemat. Miłoszek ani mysli porzucic cyca, w nocy co prawda pije tylko o piatej nad ranem ale jak mu dac z niekapka cos. Z butli pół biedy ale on butelki nie chce gryzie ja tylko. Z niekapka juz sie nauczył małowiele ale toz z niego leci jak z cebra bo pije bez tej zatyczki co nie kapie bo tak za ciezko mu. Bedzie dylemat z zakonczenie choc jeszcze o tym nie myśłe. Narazie niech pije skoro chce.
Co do wulkanu to wybuchł w Islandii i pył unosi sie nad cała Europą odwołano wiele lotów, a nad POlska jest zakaz lotów ze wzgledu na warunki.
Dziwne rzeczy sie dzieja najpierw ten samolot, potem trzesienie ziemii, teraz wulkan a co dalej apokalipsa?
Anet trzymam kciuki za siostre i tate bedzie dobrze

u nas chwilowo sie przejaśniło i oby tak zostało do 13 bo chce a raczej musze wyjść
miranda u nas cześciowe wyniki były juz wczoraj i licze,ze dzisiaj juz beda końcowe bo było 5 pytań pisemnych do sprawdzenia
ale stres niesamowity,test owszem prosty,ale można było sie pomylić bo niektóre dosć podchwytliwe były i te ostatnie to taka opisówka typu opowiadanie a w tym wiadomo nie kazdy jest dobry i za każdy błąd punktów mniej,ale mam nadzieje,ze moja jako tako z tego wybrnie,choc o to najbardziej sie boje,bo ortografia nie należy do mocnych stron mojego dziecka
a moja tak grzecznie sie bawi na macie,ze zastanawiam sie co jej dolega,normalnie jakby dziecka nie było
a wczoraj mysza mnie pierwszy raz ugryzła porządnie,oczywiscie był placz,bo mama powiedziała,ze niewolno a jej sie nie podoba to słowo wybitnie

Aga_irlandia życze udanego weekendu.

Aga.p77, Zulejka78 jeszcze pare godzinek i weeked. Dlatego wytrwałości w pracy życze.

Anet15 siostra na pewno niedługo się odezwie, a dla taty dużo zdrówka.

Piwonia_2 córce na pewno test wyszedł świetnie. W takim razie odstawie jakieś modły o poprawe pogody, bo też bym chciała iść na choćby krótki spacer, dupsko mojej małej przewietrzyć.

Ostatnia edycja:
reklama
piwonia melduje że kolejne kolaże doszły dzięki i muszę powiedzieć że wszystkie fotki bardzo ładne ale jedno od razu rzuca się w oczy Alusia ma prześliczne oczka a jakie rzęsy długie super

efe ja to wam trochę zazdroszczę że dzieci same rezygnują z cyca mój się drze jak mu mleko z butli próbuje wcisnąć szkoda mi tylko że za każdym razem wszystko do zlewu idzie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry