reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Iwonko podpytać mogę, ale ja nie wiem czy ona coś będzie wiedziała więcej. Poza tym jedziemy jeszcze na chwilkę do teściów to się podpytam co oni na to w sumie tez lekarze.
Jak na razie jestem w kropce tak jak i ty.

reklama
Iwonko podpytać mogę, ale ja nie wiem czy ona coś będzie wiedziała więcej. Poza tym jedziemy jeszcze na chwilkę do teściów to się podpytam co oni na to w sumie tez lekarze.
Jak na razie jestem w kropce tak jak i ty.

no własnie
mogłam rano zapytac jak byłam w przychodni,ale nie pomyślałam
bo w sumie lekarka mi nie podeszła,jak dla mnie odbębniła wizyte i tyle
nawet w pampersa nie zglądła i nic nie powiedziała na nasza wage wogóle do ksiazeczki nie kuknęła

Nie wiem gdzie spytac o to jak teraz spia Wasze dzieci,chodzi mi o drzemki w ciagu dnia...moja mala juz robi dwie nie trzy,ale tak roznie...
Rano jak wstanie to tak po godzinie,dwoch (zalezy jak spala w nocy) potrzebuje pierwsza drzemke a pozniej to zazwyczaj okolo 14-15 do 16-17 ,(lub wczesniej)bywa,ze spi do 15 i pozniej dopiero o 20 ja klade na noc i przez to jest koncert przy kapieli,bo juz jest zmeczona.Na spacer wychodzimy okolo 12 i na spacerze nie spi tylko sie wygina we wozku :eek:

Co do pylu to w ''dojczach'' chyba juz opadl bo cos mnie dusi i przydusza:eek: jakiejs wysypki nawet dostalam...jakby tak wieksza ta chmura to wyginiemy jak dinozaury:szok:

dobry wieczór :-)
my dziś dworek też zaliczyliśmy i jutro też wychodzimy, więc nie biorę pod uwagę tego pyłu...
dentysta zaliczony i na szczęście wszystko w porządku, wymieniałam tylko starą plombę na nową :tak:
dziś geodeci wytyczyli nam w końcu działkę paliczkami i jutro ogrodzimy sobie ją na razie taśmą, bo sąsiad obok zaczyna już budowę i auta jeżdzą po naszej działce i nam ziemię ubijają :wściekła/y:
co do drzemek, to Maja śpi w dzień o 10-11 ok 1h, na spacerze (nie zawsze) o 13-14 ok 1h i czasami ok 17 z pół h, ale z tymi drzemkami to różnie bywa...
anet zdrówka dla taty :tak:
idę czytać dalej ;-)

Ostatnia edycja:
Hej
moje dziecko dopiero zasnęło. Dziś jakoś później ją kąpaliśmy, bo zołza zupełnie (.) nie chce i walczyłam z laktatorem. Całe 50ml. A najciekawsze że zjadła przed snem te moje i popiła kaszą w ilości 230ml. Ja nie wiem jak to zmieściła:szok: Ale niech je na zdrowie:-D
Dziś poszlajałam się po lumpkach i jakby któraś miała ochotę na taką huśtawkę-skoczka jak ma Jagoda, Gabrysia i Alicja Iwonki to dajcie mi do jutra rana znać. Jest u mnie w lumpku w stanie wręcz idealnym za 15zł. Tylko trzeba mieć nowe futryny wystające w drzwiach! Bo to na ścisk jest! Poprosiłam babkę żeby do jutra mi to zatrzymała, więc jeżeli któraś jest chętna to niech da mi znać. Koszt wysyłki to niecałe 10zł. Zrobiłabym zdjęcie ale i tak nie wstawię bo mi czytnik siadł. Umieściłam stare zdjęcie Gabi w naszej huśtawce.

Jola co do drzemek to moja śpi po godzince średnio trzy razy. Jak wstaje to patrzę na zegarek i wiem że za 3 godziny będzie jej czas spania. tzn. wstaje o 7, drzemka o 10, wstaje o 11, drzemka o 14, wstaje o 15, drzemka o 18 i o 20 kąpiel, butla i spańsko do 7. Jak mi ją np. na spacerze ktoś obudzi to trzecia drzemka się przesuwa.

Ostatnia edycja:
reklama
Moja wczoraj fikała aż ją nagrałam! Nawet dwa kroczki w tym zrobi jak jej się powie "choć do mamy"
Nasz trzyma się bardzo dobrze. Mój się nawet wieszał i ani drgnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry