reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
he he, mnie tez rozwalilo :-)

witam sie dziewczyny,
slonecznie bezpylowo wiec jak Adas wstanie po drzemce to idziemy na spacerek
teraz siedze i pilnuje zeby nie spadl z lozka bo jak sie obudzi to od razu przekreca sie na brzuszek
biedna ta moja mama- nic jej nie moge pomoc w domu bo caly czas z tym bumbaskiem robota
chyba powoli ma nas dosc ale moj w przyszlym tygodniu ma 2 rozmowy kwalifikacyjne wiec moze cos z tego sie wykluje
trzymajcie kciuki bo u mamy fajnie ale wiadomo ze na swoim najlepiej
no i Adas tate by mial na codzien a nie jak teraz przez skypa

reklama
No szkoda że nikt nie chce...pójdę i powiem babce żeby jednak wystawiła na sprzedaż bo co będę jej dobre chęci nadwyrężać;)
Na dwa tygodnie przed dniem dziecka mają mieć mega dostawę zabawek więc już sobie zaklepałam miejsce w ogonku
wczoraj Gabrysi kupiłam taką pluszową arkę Noego ze zwierzętami w środku i gra i szeleści i moje dziecko zachwycone jest więc mnie się stamtąd nie pozbędą oj nie pozbędą szybko :D
no bo co wejdę do zwykłego sklepu z zabawkami to palpitacji serca dostaje, o odzieżowym dla dzieci nie wspomnę bo jeszcze gorzej
ja już chyba nie umiem robić zakupów w normalnym sklepie
dobra lecimy na spacer póki pogoda jest
miłego dnia:D

A ja własnie w szoku jestem. Niespecjalnie lubie ogladac polskie filmy ale przed chwila obejrzałam Katyn. Chyba nie byłam do konca swiadoma co tam sie własciwie stało. Boze juz jestem. I chyba faktycznie cos jest w tym ze własnie w tym dniu zgineli ci wszyscy ludzie lecac na te obchody, moze dusze zmarłych nie chca wybaczenia, ja nie wybacze nie moge jako Polka. Jak mozna byc tak okrutnym.I dopiero własciwie teraz cały swiat usłyszy prawde o Katyniu.

Malbertka musisz kliknac w ''zaawansowana edycja '' wtedy beda emoty :)
Ja klikam poprostu odrazu 2 razy na "Odpowiedz na ten temat" i mam buzki:tak:;-):-D:-D:-D:-D

a teraz witajcie wieczorkiem....
ale dzis to jestem padnieta,zrobilam pieszo ponad 20 km :szok:...a to dlatego ze z mezastym sialismy tymianek....o matko tyle to ja sie jeszcze na raz nie nachodzilam:szok:,nog nie czuje:baffled:
Wiec ide sie wypluskac i do lozeczka:happy:

reklama
dobry wieczór :-)
my dzisiaj prawie cały dzionek na dworze byliśmy, grodziliśmy swoją działkę sznurkiem, bo na ogrodzenie trzeba jeszcze trochę poczekać :tak:
pogoda na szczęście dopisała, mam nadzieję, że jutro też będzie ciepło, ta wiosna mogłaby już zawitać na stałe ;-)
mam pytanko co do stronki www naszych maluszków-te dane, tzn cm i g podawałyście jak dzieci miały pół roku czy są to dane na dzień dzisiejszy?
dobrej nocy życzę i udanej niedzieli :tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry