anet15
Mama Malgosi i Karolinki
witajcie
Kasiu,przekaz Kubie spoznione ale szczere zyczenia od Cioci Anety!!! Sto latek i samych slonecznych dni w zyciu!!!
Oj,Iwonko,wspolczuje problemow ,jakie by nie byly,mam nadzieje ze szybko mina
A mi sie Gosia rozklada na dobre,juz katar ma zielony i kaszle,wczoraj padla przed 20-sta co jej sie nie zdarza....dzis na 16.30 jade z nia do lekarza
wczoraj bylysmy na dlugim spacerze z dziewczynkami,bo w domu juz krecka dostawalam,Karola sie tak tlukla ze szok
,a Gosia jeczala ze sie z nia nikt nie bawi
...wiec poszlysmy na dwor
;-)
A co to pylu wulkanicznego to wczoraj slyszalam w telwizji,ze ostatnio ten wulkan byl aktywny 200 lat temu i tak plul tym pylem przez rok
Lece cos na obiad podszykowac....
A zapomnialam dodac ze moj mezasty dzis wreszcie do pracy poszedl,po 4 miesiacach siedzenia na zwolnieniu....
Wszystkim chorowitkom duzo zdrowka,niech nie mecza juz mamusiek....

Kasiu,przekaz Kubie spoznione ale szczere zyczenia od Cioci Anety!!! Sto latek i samych slonecznych dni w zyciu!!!
Oj,Iwonko,wspolczuje problemow ,jakie by nie byly,mam nadzieje ze szybko mina

A mi sie Gosia rozklada na dobre,juz katar ma zielony i kaszle,wczoraj padla przed 20-sta co jej sie nie zdarza....dzis na 16.30 jade z nia do lekarza
wczoraj bylysmy na dlugim spacerze z dziewczynkami,bo w domu juz krecka dostawalam,Karola sie tak tlukla ze szok
,a Gosia jeczala ze sie z nia nikt nie bawi
...wiec poszlysmy na dwor
;-)A co to pylu wulkanicznego to wczoraj slyszalam w telwizji,ze ostatnio ten wulkan byl aktywny 200 lat temu i tak plul tym pylem przez rok

Lece cos na obiad podszykowac....
A zapomnialam dodac ze moj mezasty dzis wreszcie do pracy poszedl,po 4 miesiacach siedzenia na zwolnieniu....

Wszystkim chorowitkom duzo zdrowka,niech nie mecza juz mamusiek....
Ostatnia edycja: