reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
u nas oberwanie chmury,a mialam isć do szkoły na zebrania,ale chyba sobie odpuszcze
Ala dzisiaj przechodzi samą siebie maruderek jeden,nadal nie chce jesc,dobrze,ze choć (.)(.)pociumka

reklama
czesc dziewczyny:-D
pisze od kolezanki bo szwagier zepsul nasz komp:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

noormalnie sidam psychicznie w tum domu:no::no::no::no::no::no:

u nas jakos leci ... dzieci zdrowe:-D
to najwazniejsze:-D:-D:-D

pozdraweiamy Was sedecznie jak sie uda to znowu zajrze:-D:-D
caluski dla bobasow:-D:-D:-D

Ale dzisiaj zimno. Wróciłam z Nati ze spacerku po 1,5h bo zamarzałam normalnie,zimny wiatr-fuuuj. Ale Nati ubrałam cieplutko dlatego chyba jeszcze dosypia na tarasie:)

Basia, a to łobuz z tego szwagra!!;-)

oj rzeczywiście zimno. Wieszałam pranie i rece mi troche zmarzły. Posprzątałam i pomyłam podłogi wiec już jest tyle o ile :-) jeszcze została tylko łazienka ale to musi się ktoś Zosia zajac bo przecież ciągle coś ode mnie chce :-) A na dziś jeszcze tylko rozwiesić 1 pranie które się własnie pierze. Chciałam jej jeszcze wyprać kocyki i misie no ale już nie mam gdzie wieszać :-(

Basia co za niedobry szwagier! Mam nadzieje, że naprawi kompa albo wam odkupi!

Witam :)
od razu się przyznaję że nie doczytałam wszystkiego, brak mi czasuuu:baffled:
Wróciłam z zajęć o 12 potem zakupy, obiad i sprzątanie jeszcze mi zostało w połowie nie zrobione i prasowanie.
Kasia Iwonka, GRATKI dla dzieciaczków!! :*
Mju, będziemy Cię wirtualnie kopać żebyś się diety trzymała!a co! ;-)
a tak poważnie to ja sobie też pofolgowałam ostatnio i mój brzuch jest znów w ciąży ;-) a uda łooohoho :-D :dry: śmiesznie wygląda bo od pasa w górę nie przytyłam i ręce mam chude i (.) pokarmienne niewielkie :/
bue
lecę na T.
Coś miałam jeszcze pisać ale mi wyleciało... :zawstydzona/y:

Witam

No Kuba BRAWO! Teraz to już z górki!

u mnie leje:-(
Wydawało mi sie że w pogodzie przesadzili jak zapowiadali na jutro śnieg z deszczem ale po dzisiejszym spacerze uważam że to całkiem możliwe:dry:
Moje dziecko właśnie zasnęło. Ale się skubana nauczyła teraz przy butli z mlekiem zasypiać i żadną herbatką nie da się oszukać...oj coś czuję że będę tego żałować:-(
Za to w dzień żadnej kaszki już jej nie daje. Tylko trochę dosypuje do ostatniej butli, bo po samym mleku budziła się strasznie głodna. Ja chyba coś nie tak robie:sorry2:

Witam wieczorkiem....
Maz wreszcie do pracy wrocil od poniedzialku,teraz to mi sie podoba-zje co ugotuje i nawet nie grymasi:-D:-D:-D
Karola kater zlapala od Gosi chyba:baffled:,no i strasznie w dzien marudzi,spi po pol godzinki,a czasem spala i po 2 godziny,wiec za co sie nie zaboire to zaraz sie marudek budzi ,no i bawic sie chce....a jak na podlodze posadze to musze lukac,bo czasem jeszcze nosem o dywan zawadzi...he,he,no i placz i lament jest:sorry2:
Pogoda dzis w kratke,raz slonce raz wichura normalnie z deszczem na dokladke:szok:,wiec dzien w domku spedzilismy dzis:happy:
A zapomnialam dodac ze doczytalam wczorajszy dzien...no i odkrylam stronke z kolazami-SUPER ANIU!!! W wolnej chwili przesle ci fotki....
Ok zajze na T i spac ide

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry