reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam :-)

Ja na nogach już od 6:00 :-( Monilla teraz śpi a ja szykuję się bo na 10:30 lecimy do dermatologa ;-)

co do spacerków...pragnę przypomnieć że nasze dzieci spacerowały jak było zimniej i nic im się nie stało :-) ja spaceruje nawet jak lekko pada ;-) nie przepadam za tym sportem bo parasolka mi przeszkadza ale Monia chyba jest zadowolona :-) tylko my się jeszcze gondolą wozimy ;-)

OK.. spadam bo mi zaraz sąsiedzi powiedzą że wody w wannie mam juz za dużo :-);-)

Miłego dnia :-)

reklama
Witam i ja.
Też się zbieram od kilku dni żeby skończyć album i ciągle nie mam czasu, teraz miałam kilka przeróbek i nawet troche skromniego grosza wpadło. Może uda mi się niedługo go skończyć?
U nas też zimno, wczoraj poszłyśmy na spacer, ale nieźle się wymarzłam. No i wczoraj miałam wizytę dwóch kumpeli z pracy, siedziałyśmy z likierkiem i ciastem któro mi średnio wyszło. A od jutra zaczynam na poważnie dietę białkową!
Teraz czekam Na lekarkę która ma wymierzyć i wyważyć Jagodę więc jak będzie po to zdam relację.
Miłego dnia.

Sempe podziwiam Cie! Naprawde przy takich przebojach co Ty masz ja juz dawno bym podkulila ogon i plakala w poduszke a Ty twarda kobieta jestes i masz glowe na karku. Powodzenia z synem i duzo zdrowka dla meza.No i najlepszego z okazji rocznicy:-)

Sempe szkoda,że syn ci znów daje popalić i malutka że mało spi
ale może jeszcze sie wszystko poukłada i odmienie na lepsze
i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY ŚLUBU!!!!

My wlasnie po nieudanej probie podania sniadania... Ja nie wiem co z tym moim Alexem jest. Wogole nie je posilkow stalych... Zbuntowal sie czy co?? Zabkow tez niechcial dac sobie umyc ale wkoncu szczoteczke w raczke zlapal i sam namietnie gryzl wiec przynajmniej jedno zaliczone;-)

hejka!
Sempe, najlepszego z okazji rocznicy, full miłości na resztę dni razem :tak:
PRzykro mi zpowodu mlodego, mam nadzieję że niedługo z tego wyrośnie i przejdzie mu ta cała głupota a Ty odzyskasz spokój ducha :no:
My po śniadanko, nocka średnia bo mój miał próbną noc czyli przygotowanie do zostania sam na sam z MArcelem i wstawał o 4:30 i go karmił z kubeczka mlekiem ja w poniedziałek jadę na tą wycieczkę studyjną :baffled: denerwuję się jak cholera chociaż wiem że sobie chłopaki poradzą:sorry2:
Idę pranie nastawić

Hej
Zaczynam dzien bez kawy:baffled:Smietanka w proszku sie skonczyla, ale juz babcie pognalam do sklepy, my dzis nie wyjdziemy bo okropna szaruga, najgorszy wiatr a Milosz ma delikatne oczka zaraz mu ropieja:sorry2:
Sempe ogromnie mi przykro ze twój syn az tak ci krew psuje, chyba powinniscie zastosowac jakies radykalniejsze srodki, bo poprawy nie widac a moze byc jeszcze gorzej.
Najlepsze zyczenia z okazji rocznicy
Efe ja sobie jakos na jesieni wywolalam 200 i tak leza odlogiem, wpierw trzeba album dokupic:sorry2:
Maggie dadza rade bo musza a faceci w takich sytuacjach sie sprezaja na tyle aby powiedziec kochanie nie było zadnych problemow, opieka nad dzieckiem to bułka z masłem;-)

hej dziewczyny:-)
u mnie tez zimno ale wychodze tak jak wczoraj, najwyzej sobie czapke a na wozek folie przeciwdeszczowa zaloze
Maggie- dadza chlopaki rade, nic sie nei martw
Sempe- najlepszego z zokazji rocznicy slubu,mimo wszystko mam nadzieje ze wieczorek bedzie udany

ja dzis sie denerwuje bo moj ma po poludniu rozmowe o prace w Krakowie

reklama
hej dziewczyny:-)
u mnie tez zimno ale wychodze tak jak wczoraj, najwyzej sobie czapke a na wozek folie przeciwdeszczowa zaloze
Maggie- dadza chlopaki rade, nic sie nei martw
Sempe- najlepszego z zokazji rocznicy slubu,mimo wszystko mam nadzieje ze wieczorek bedzie udany

ja dzis sie denerwuje bo moj ma po poludniu rozmowe o prace w Krakowie

Mewa trzymam kciuki!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry