reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam dziewczyny,
bardzo dziekuje za trzymanie kciukow za mojego meza - jestescie kochane !! :-)
on czuje ze poszlo mu dobrze ale dadza znac czy dostal ta prace dopiero w nastepnym tygodniu
nie mialam czasu tu zajrzec bo moj nas odwiedzil i mama mnie zagonila do robienia smakolykow zeby godnie przywitac ziecia
a dzis spedzamy razem czas- glownie na spacerkch- pogoda piekna

biedny Tomus - nawet nie wiedzialam ze w szpitalu jest malenki, Malinka- duzo zdrowia dla synka
Kasia, trzymam kciuki za diete, kurce tez powinnam cos przedsiewziac w tym temacie ale dopoki jestem u mamy odpada- tuczy mnie jak swinke

Efe- zazdroszcze zdobyczy lumpkowych- a sa tam ksiazeczki dla dzieci?
Anet- cierpliwosci z tym szyciem i koniecznie pokaz efekt
Deli-fajnie z ta sukienka

reklama
Kasia dla Miłoszka buziaczek z okazji 8 miesiecy.
za Malinke i Tomusia trzymam kciuki,zeby szybko wyzdrowiał
my cały dzien na podwórku u rodziców,pierwszy gril zaliczony
dzieciaki sie wyszalały,ja deczko zmęczona ale jakos dam rade
miłego wieczorku

Witam,
niestety nie jestem w stanie przeczytać co napisałyście bo wpadłam tylko na chwile. Siedze przed moim kompem na szpilach bo wczoraj mi z niego pare razy dymek poleciał i się troche boje że mi całkiem się rozkraczy :-(

Zdrówka dla Tomeczka i innych chorowitków!

Efe- zazdroszcze zdobyczy lumpkowych- a sa tam ksiazeczki dla dzieci?
Angielskie? Chyba są, ale sprawdzę i dam ci znać;-)

W ogóle to hej
my dziś od rana w terenie, więc długo nie posiedzę bo mała padła jak kawka:tak:
w ogóle to przed chwilą się z moim pokłóciłam a zapowiadał się romantyczny wieczór:-( czy wasze chłopy też nie słuchają tego co do nich mówicie? :wściekła/y: to chyba retoryczne pytanie:dry:
dobra nie smęcę tylko mykam coś przegryźć bo z tego wszystkiego to rano tylko śniadanie zjadłam:sorry2:

Efe - nie jesteś sama. Ja mam dziś taki sam problem:(

Z Manią lepiej, choć ostatnio tak szarżuje, że już glebę zaliczyła na podłodze.
Tak wyciosała głową, że hoho. A dziś jeszcze zębem o łóżeczko tak skakała.
Aż dziursko wyżłobiła. Ale już się uczy. Wie, gdzie nie wstawać, żeby się nie wywalić.
Ooo, spać mi nie chce skubana, a wariuje od 17.

Zdrowia wszystkim i w ogóle dobrego. No, płacze, więc sen jest blisko.
Idę się wyparzyć w wannie.:* dla wszystkich.

Najlepszego dla 8 miesięczniaka:-D
Sempe zazdroszcze wieczoru:-ppewnie jak wyjdziesz za drzwi to poczujesz luz i Ci przejdzie niechęć:laugh2:
Anet powodzenia w szyciu zdolna kobieto:blink:

Jestem wypruta - przez całe popołudnie siedzielismy z moim w kuchni i konczylismy ścianę miedzy szafkami - chyba z 3 h przyklejalismy fotonaklejke - w instrukcji pisze że nei wolno odklejać juz przyklejonej - bo nie nadaje się do użycia - hehehe chyba z 6 razy odklejalismy i na nowo:-Dale jakos już wygląda - ale jeszcze nei koniec w poniedziałek c.d. musimy zrobic. W koncu ta moja kuchnia nabierze wyrazu bo za długo juz ta ściana była rozgrzebana - ciesze się jak jakas kura domowa:-)
Dobrze że mam takiego męzowego że na wszystkie moje wymysły do mieszkanai się zgadza - bo gusta mamy nieco odmienne w tych kwestiach - chyba bym nie przeżyła gdyby się sprzeciwiał co do wykańczania naszego małego kąta:no:mam lekkiego hopla na tym punkcie:-D
Miłego wieczorku dziewuchy:happy:

Zośka dziś spała gdzieś z 40 min. rano, i jak wstała o 10.30 to potem tylko 15 minut w samochodzie wiec padła bardzo szybko po kąpieli :-)

A co do upadków to my na koncie już mamy pare siniaków...1 na biodrze, 2 na nodze, a dziś sobie na poliku nabiła :-(

Dobranoc kochane!

reklama
Hello
Kasiu buziak od cioci dla Miłoszka
ja jakaś wczoraj za nerwowa byłam
trzeba się czasami pokłócić, żeby za nudno nie było, prawda?
moja gwiazda dziś spała do 7
mój na ryby pojechał więc mam dla was chwilkę
kawusia już kusi

Malbertka ja też bym chciała mieć co urządzać, bo jak na razie nawet nie sprzątam dokładnie tego mieszkania które wynajmujemy, po prostu nie mam do tego serca

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry