reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
:-Dwitajcie,
czytam Was prawie codziennie i głosuje na co trzeba ale czasu na kilka słow juz brak!
mąż w delegacji Alicja od niedzieli zielony katar ma! oddychać nie moze z jedzeniem tez słabo a juz nie wspomne o spaniu, jestem wykonczona! ale znalazłam przyczyne tego jej stanu MAMY PIERWSZY ZĄBEK STUKAJĄCY JUZ:-D:-D

W niedziele idziemy na komunie mąż chrzestnym jest wiec latam cały tydzien, cos kupic musiała do ubrania dla rodzinki, dajemy kase wiec bieganie za prezentem odpadło!
pazurki mam zrobione i od razu poczułam się piękniejsza;-)

Kochane zycze udanego weekendu majowego!
Kasiu gratuluje postepów w odchudzaniu i pozostałym dziewczynom też!

do usłyszenia

reklama
hej dziewczyny,

Piwonia- na ktorej jestes stronie? nie moge Cie znalezc
Malinka- ciesze sie ze w domku jestescie
Kasia- a jak tam po nocy, lepiej trosze sie czujesz? widze ze waga leci- super
Mika- Adas raz mial ropiejace oczko jak byl malutki, przemywalam rumiankeim i sola fizjologiczna i na 3 dzien bylo ok
Magda- widze ze ty do Krakowa masz najblizej, mam nadzije na rychle spotkanie:-) a ze mieszkania do wynajecia drogie to wiem bo siedze od wczoraj i jak Adas mi daje to szukam czegos

pogoda piekna- pocalunek lata- trzeba by sie na spacer brac
Adas zaczal podnosic dupke ale jeszcze nie zalapal co z rekami robic zeby sie przesunac

:-Dwitajcie,
czytam Was prawie codziennie i głosuje na co trzeba ale czasu na kilka słow juz brak!
mąż w delegacji Alicja od niedzieli zielony katar ma! oddychać nie moze z jedzeniem tez słabo a juz nie wspomne o spaniu, jestem wykonczona! ale znalazłam przyczyne tego jej stanu MAMY PIERWSZY ZĄBEK STUKAJĄCY JUZ:-D:-D

W niedziele idziemy na komunie mąż chrzestnym jest wiec latam cały tydzien, cos kupic musiała do ubrania dla rodzinki, dajemy kase wiec bieganie za prezentem odpadło!
pazurki mam zrobione i od razu poczułam się piękniejsza;-)

Kochane zycze udanego weekendu majowego!
Kasiu gratuluje postepów w odchudzaniu i pozostałym dziewczynom też!

do usłyszenia

Sempe gratulacje dla Alicji pierwszego ząbka:))
udanej komuni i miłego słonecznego weekendu

hej dziewczyny,

Piwonia- na ktorej jestes stronie? nie moge Cie znalezc
Malinka- ciesze sie ze w domku jestescie
Kasia- a jak tam po nocy, lepiej trosze sie czujesz? widze ze waga leci- super
Mika- Adas raz mial ropiejace oczko jak byl malutki, przemywalam rumiankeim i sola fizjologiczna i na 3 dzien bylo ok
Magda- widze ze ty do Krakowa masz najblizej, mam nadzije na rychle spotkanie:-) a ze mieszkania do wynajecia drogie to wiem bo siedze od wczoraj i jak Adas mi daje to szukam czegos

pogoda piekna- pocalunek lata- trzeba by sie na spacer brac
Adas zaczal podnosic dupke ale jeszcze nie zalapal co z rekami robic zeby sie przesunac

ja na 15 stronie ,mam 40 punkcików:)

Piwonia :-) ja dzis poł godziny siedzialam i usiłowałam zagłosować ale cały czas miałam komunikat ze mogę głosowac tylko raz na 24 godziny więc zapamiętałam dziś o któej głosowałąm zeby sie jutro nie wsciekac :-D

dla mnie godzina ZERO to 8:11 :-) ;-)

Hej
U nas kolejna noc zarwana :happy: oczko dziś już lepiej za to pojawił sie katar :baffled:

Iwonka, Kasia głosiki oddane :tak: Kasiu gratki za nastepny kg, oby tak dalej :)
Sempe miłej komunii i wypoczynku :tak:gratulacje ząbka :))

Wszytskim odpoczywającym miłego majowego wypoczynku.... ja niestety nie wypoczne :happy:

Witam wieczornie, Ale tu pustki :eek:
To ja w skrócie może... moje chłopaki poradzili sobie zadziwiająco dobrze bez mamusi ;-) pojechali do teściowej :] więc poszło gładko. Marcel budził się w nocy na cyca a zamiast tego był kubeczek, wypijał ponoć bez problemu, w dzień też za mamą chyba nie tęsknił bo bawił się i raczkował ile wlezie :)) no niestety miał w tym czasie trzydniówkę, w sumie dostał w sobotę a ja w poniedz. już mykałam więc...
no dobra to ja narazie tyle. musze znikać.
pozdrawiam i miłego weekendu.

rzeczywiscie wieje pustkami
my czekamy na mojego az wróci
byłysmy jeszcze na spacerku i u babci na ogrodzie
potem kolacja,kąpiel i mała lujż od 30 minut lula sobie w łóżeczku

Hejka!!!
Mały śpi więc mam chwilkę.
Przeboje teraz z tym zasypianiem bo w szpitalu mi na rękach tylko zasypiał i tu to samo ciężko mi będzie go oduczyć.
Sińce na rączkach i nóżkach są okropne od tych kuć i żal mi jego włosków których brakuje-musieli troszke obciąć jak ściągali wenflon.
Ogólnie to ciągle tylko mama i mama :/ a ja mam dosyć....
jeszcze zerknę co u was...

reklama
Witam,
Czytam was, ale niestety brak czasu na pisanie. Za dnia Oliwia i spacery długie i można powiedzieć całodniowe. Malusia grzeczna i zdrowa tfu tfu. Jutro jedziemy do babci, bo tatuś w pracy :-(.
Malinka dasz rade. Ciesze się, ze w domu jesteście. A since niestety szybko nie schodzą, ale włoski szybko odrosną :-)
Mewa do Krakowa ja też mam blisko :-).
Sempe gratki z ząbka.
Mika przykro mi z powodu oczka i jeszcze do tego katarek :-(.

Mykam ogarnąć troche i spać :-)
Miłego długiego :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry