reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
wpadłam wam tylko dobranoc powiedzieć

niżylismy w końcu małej łożeczko bo zaczęła w nim stawac
co jej sie strasznie teraz podoba
ja jeszcze pierwszej @ nie miałam choc myślałam ostatnio,ze juz przyjdzie ,bo plamiłam ale jeszcze mam spokój

miłego wieczorku

reklama
Właśnie ja tez jeszcze bez @, ale miałam dwudniowe plamienie pod koniec lutego... Ale wtedy Jaś się odstawiał od piersi a teraz pije kilka razy dziennie, to może dlatego?
Ja też się pożegnam na dziś :-) miłej nocki

ja tez okresu jeszcze nie mialam, no ale Adas cycusiowy to moze dlatego
nawet teraz musialam z grilla wracac bo lada chwila sie moze obudzic spragniony mleczka
ale na godzinke mi sie udalo z domu wyrwac i kielbaske zaliczylam:tak:
do poludnia byla paskudna pogoda ale sie rozpogodzilo ladnie

Piwonia- caluski dla Ali i niech szybko wraca do zdrowia malutka
Kasia- kurujcie sie , toz to szpital masz w domu! udalo sie zalatwic z tym aktem chrztu dla Kuby?
Magda- Kurdwanow albo Wola Duchacka,
ja tez na diecie sernikowo, rogalikowo, czekoladowej jestem;-)

dobranoc mamulindy

Mewa załatwilismy drugi. Zazdroszcze takiej diety no ale trudno upasło sie trzeba pocierpieć. Ja tez bez okresu no ale na Azalii wiec nie wiem co bedzie jak odstawie ale raczej póki karmie nie dostane tak było tez i z Matim.
Wszystkim chorowitkom duzo zdrówka
Dobranoc

Witajcie kochane....
Daje znac ze zyje:-D...ale jakos czasu brak,dzis to Karola tak czadu dawala,ze myslalam ze sie wykoncze,wszedzie zle bylo, nawet u mamy na raczkach za dlugo nie posiedziala:sorry2:,prawdopodobnie to zeby ja mecza,bo ma strasznie opuchniete i pcha wszystko do buzi ,stracila tez cos apetyt....(mam nadzieje ze to zeby mecza,bo jak znow chorobsko jakies sie przyplatalo to nie wyrobie...wrrr):baffled:...a ja jeszcze sobie na dzis wymyslilam paszteciki z ciasta drozdzowego i barszczyk czerwony do tego.....a to kupa roboty przy tym,mamus naiwna myslala ze dziecko bedzie grzecznie spalo na dworze a ja w tym czasie na lepie pasztecikow,a tu d..a zimna....eh...ale tesciowa sie zlitowala i przyszla Karoliny przypilnowac(chybaslyszala ze ta sie darla....:happy:)
W piatek bylam na zakupach,Kupilam Gosi polbuty i tenisowki,a Karoli spodenki ,bluzeczke i tez buciki ...no i oczywiscie ciuchland nawiedzilam...hi,hi.....:-D:-D:-D
Wiec tyle w skrocie u mnie .....pogoda do kitu,raz slonce raz deszc....a jutro ma byc podobno jeszcze gorzej.....ehhh....
Wiec ja juz DOBRANOC mowie i zycze mimo brzydkiej pogody,udanego wekendu!!!:tak::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

PS.Wlasnie zaczelo grzmiec u mnie...wiec wylaczam juz kompa.....

witam
pogoda dzisiaj do bani,leje i leje
maz z Gabi na zastrzyku,ale chyba Ala tez bedzie chora bo coś czasami zakaszlnie i do tego bardzo brzydko
Mewa ja mam na razie średnia chorą,ale widze zapowiada sie druga w kolejce

Witam
U nas pododa na razie nienajgorsza, choć zapowiadli deszcze na cały długi weekend.
Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę że nie macie @. Za mnie się leje i to juz od dawna pomimo że karmię. Fakty juz tylko 2, 3 razy na dobę ale zawsze. Właśnie od 3 dni mam @ i ciągle mi sie chce słodkiego, a przeciez jestem na diecie. No wczoraj pojadłam chudego mleka w proszku i nie wytrzymałam i zjadłam banana, alo to nic, jeszcze 1.5 kg muszę żżucić do planu, i zaczynam stabilizację.
No i nie powiem żeby wasze sernikowo-kokosankowo-robalikowo-pasztecikowe posty mi pomagały. No ale wy jedzcie na zdrowie.

Hej
A my od rana tez do lekarza, ale ze mna:baffled:Gardło albo kran mi wysiadło, mówic nie da rady:sorry:Do tego czuje sie do bani
W nocy padało a teraz jest ładnie.
Anet mam nadzieje ze to tylko zabki.
Piwonia oby Ala tez nie była jednak chora
Miłej niedzieli

witam :-)

zdrówka chorowitkom!!!

Kasia ;-) jeśli Cie drapie w gardle (mnie przy zapaleniu krtani i utracie głosu drapie - az mi łzy w oczach stają) to przegryź kapsułkę capivitu A+E albo weź łyżkę oliwy z oliwek - mi to pomaga :-)

u nas pogoda do bani... chłopaki spią a Monia nawet mi nie dała szansy na zjedzenie śniadania :-(

aha...Piwonia - czy mogę podać link do konkursu znajomym??? bo codziennie klikam ale nie przesuwasz się w górę i chyba nas po prostu za mało :-(

miłego dnia ;-)

reklama
Witam
No to Kasiu witaj w klubie:sorry: mnie cały tydzień pobolewało gardło i miałam zatkany nos, w piątek mi zaczęło głos chwytać, teraz ledwo co mówię, ale przynajmniej gardła nie czuję:sorry: i z nosa się leje a kataru to chyba ze dwa lata nie miałam:rofl2:
Miranda wytrwałości w diecie życzę:tak: podziwiam bo ja bez słodyczy to nawet jednego dnia nie jestem w stanie wytrzymać:zawstydzona/y:
Piwonia zdrówka dla córek!!

A ja czekam na męża i jedziemy grilla robić, tylko szkoda że leje:confused2: Ale zamarynowałam mięso i szkoda żeby się miało zmarnować:rofl2:
Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry