reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam :-)

zdrówka chorowitkom!!!

Kasia ;-) jeśli Cie drapie w gardle (mnie przy zapaleniu krtani i utracie głosu drapie - az mi łzy w oczach stają) to przegryź kapsułkę capivitu A+E albo weź łyżkę oliwy z oliwek - mi to pomaga :-)

u nas pogoda do bani... chłopaki spią a Monia nawet mi nie dała szansy na zjedzenie śniadania :-(

aha...Piwonia - czy mogę podać link do konkursu znajomym??? bo codziennie klikam ale nie przesuwasz się w górę i chyba nas po prostu za mało :-(

miłego dnia ;-)

jasne,ze mozesz i z góry dziekuje sama komu moge to podrzucam,ale i tak powoli do góry sie pne a głosowanie tylko do 10 maja

reklama
Witam wieczorkiem
Mam niestety zapalenie krtani dostałam amotax:baffled:Rubi dzieki za rady niestety ani tego ani tego w domu nie mam a szkoda:confused2:
Miłosz przechodzi samego siebie przez cały dzien spal tylko godzine ten to ma powera:sorry::eek:I nawet nie mysli zeby isc spac.
Dzis mi sniło ze zeby dostał no to mu z rana pukam no ale nadal nic, cos czuje ze wygramy ten konkurs:baffled:
Magda jak tam grill sie udał.
Iwonka, Anet jak maluchy sie czuja??

Hejka!
Nie mam kiedy poczytać co u Was.Mały po tym szpitalu strachliwy i płaczliwy się zrobił ciągle tylko mama i mama:baffled:
Na dodatek mnie wczoraj rozłożyło i ostrej biegunki dostałam do tego gorączka i byłam do d... dziś już lepiej ale ciągle coś mi jeżdzi po brzuchu.Jedyne dobre to że gości jednak wczoraj nie było bo mąż odwołał bo tak się kiepsko czułam.A mały też kupki luźne robi papkowate ale może też dlatego że dużo cycka a moło stałego pokarmu ciężko go przekonać żeby coś zjadł:eek:
A tu macie mojego teletubisia z antenką w szpitalu

Kasia, podobno jak sie śnią zęby to na pieniądze:tak: więc bądź gotowa na przypływ gotówki!
Ale u nas lodówa, normalnie szok, nagle z krótkiego rękawka trzeba było się przeżucić na kurtkę zimową.

Kasia, podobno jak sie śnią zęby to na pieniądze:tak: więc bądź gotowa na przypływ gotówki!
Ale u nas lodówa, normalnie szok, nagle z krótkiego rękawka trzeba było się przeżucić na kurtkę zimową.
Oj Miranda zeby to prawda była to bym sie ani troche nie pogniewała.
Malinka biedactwo, ale nie wygląda na bardzo zmartwionego. Ucaluj go w czóleczko od cioci

witam wieczornie,w domku mały szpital Gabcia i Ala maja zapalenie oskrzeli i obie dostają 2 razy dziennie zastrzyki,a do tego mała gorączkuje i jest marudna:(((
Kaska szybkiego powrotu do zdrowia zycze,cos sporo wirusów szaleje

Witam wieczornie
Wirusy szaleją Karolinka też mega chora jest, katar jej leci ciurkiem i z noska i oczami :-( nie śpi a ja razem z nią...

aaaa głosiki Iwonka i Kasia oddane :)

Kasia dużo zdrówka!! Grill super się udał, akurat przestało padać jak przyjechaliśmy:-) no ale ja teraz taka obżarta że ruszać się nie mogę:sorry: Mi powoli choróbsko przechodzi, już normalnie mówię, tylko mam takie drapania łaskotania w gardle, tak jakby mi tam jakieś piórko siedziało czy coś wiecie chyba o czym mówię:sorry::sorry:
Jaś właśnie okrąża po raz setny łóżeczko,a powinien spać...dziś kończymy 8 miesięcy:-)

Malinka
Tomuś jest śliczny taki uśmiechnięty!! dzielny facet!!!:tak::tak:

Piwonia, Mika zdrowia, zdrowia, i jeszcze raz zdrowia dla córek!! niestety taka pogoda to i dzieci częściej chorują...

dobra idę usypiać Jasia Wędrowniczka:-)

Hej dziewczyny!
Ja ciągle z czasem na minusie jestem i forum ledwo co podczytuję a żeby coś napisac to już w ogóle... :-(
Musze na gwałt kończyć pisać pracę, a w piatek przedtsawiam już całość w 10 minutowym pokazie a jeszcze nic nie zrobione :(
Nie wiem gdzie podziałam głowę ale wszystko mi umyka, nawet zakupow nie zrobiłam normalnych i dzis latałam na szybko do sklepu a tam pustki dosłownie, zero mięsa :confused2:
Malinka, aż mi łezka do oka podeszła, tak Tomuś się ładnie uśmiecha a widac biedniutki taki z tym weflonem w główce i szpitalnej oprawie. Ucałuj go mocno i trzymajcie się już :tak:
Uciekam bo padam na tfasz. Kolorowych!

reklama
Maggie kochana- spokojnie - do piatku daleko- trzymam kciuki za pisanie pracy!
Mika, Piwonia- zdrowia dla dzieciaczkow, nawet nie straszcie dziewczyny ze wirusy jakies szaleja bo jak ja do lekarza pojde jak by co jak Adas nie jest jeszcze zalegalizowany w Polsce, narazie tfu tfu nic sie nei przypetalo
Kasia- wspolczuje zapalenia krtani, mowic chyba nie mozesz bidulko co?
Magda- Jas 8 miesiecy dzis konczy a Adas 9 :-) ale do chodzenia to u niego daleko jeszcze, dupke podnosi ale dalej nie wie co z rekami zrobic zeby sie ruszyc, he he "sprytek" mi rosnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry