Piwonia_2
Fanka BB :)
Natt to trzymam mocno kciuki zeby stwierdzili cos konkretnego u siostry bo taka niepewnosć jest najgorsza a siostra napewno wystraszona i załamana ,ze diagnozy brak
moja kaszloki zero poprawy jak na razie,a do tego wrócilismy z zastrzyku i okazało sie,że pielęgniarka Ali nie podała zastrzyku rozkurczowego i własnie mąż z nią pojechał na drugi zastrzyk,zła jestem bo nie musiała być dwa razy kłuta,a tak bidulka bedzie znowu w stresie
moja kaszloki zero poprawy jak na razie,a do tego wrócilismy z zastrzyku i okazało sie,że pielęgniarka Ali nie podała zastrzyku rozkurczowego i własnie mąż z nią pojechał na drugi zastrzyk,zła jestem bo nie musiała być dwa razy kłuta,a tak bidulka bedzie znowu w stresie
I wcale się nie dziwie, ze rodzina pod wrażeniem, bo 15 kg na uszach się nie odkłada ;-) A teściową się nie przejmuj. Tym to chyba nikt nie dogodzi (moja nosi rozmiar 50, ale wiecznie mnie wytyka, moich nadprogramowych pare kilo
).
zęby nam wychodzą tak strasznie że Zosia nam płacze w nocy :-( poza tym mamy guza na głowie bo moja cwaniara przewróciła na siebie krzesełko do karmienia
ostatnio jej się spodobało chodzenie i łapie wszystkich za palce i przebiera nogami i leciiiii do przodu jak mała torpeda
)