reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Natt to trzymam mocno kciuki zeby stwierdzili cos konkretnego u siostry bo taka niepewnosć jest najgorsza a siostra napewno wystraszona i załamana ,ze diagnozy brak
moja kaszloki zero poprawy jak na razie,a do tego wrócilismy z zastrzyku i okazało sie,że pielęgniarka Ali nie podała zastrzyku rozkurczowego i własnie mąż z nią pojechał na drugi zastrzyk,zła jestem bo nie musiała być dwa razy kłuta,a tak bidulka bedzie znowu w stresie

reklama
witam

wczorajsza komunia udała się! Pogoda dopisała i nie zmarzłam bo ja miałam kostium z krótkim rękawem, rodzinka w koncu mnie widziała i prawie wszyscy chwalili mnie za wygląd no oprócz tesciowej, tesciu nawet powiedzial ze mi ten mój rowerek na złom wywiezie;-) bym wiecej nie ćwiczyła

Alutka była od 11 do 19 z moją mamą która się nameczyła z nią, Mała ma kaszewl marudzi chyba drugi ząb idzie, jutro idę do lekarza bo widzę ze 6dni podawania elofenu nie pomogło.

Natt a w jakim wieku |Twoja siostra jest? oby szybko się uporała z tą chorobą.

A chorym dzieciaczkom szybkiego powrotu do zdrowia, myslałam ze jak się juz ociepli to choróbska nie będą się nas chwytały a tu dupa!
Kasia Ty tez szybko się kuruj!!

pozdrawiam

Współczuję choróbsk, Natt mam nadzieję że jednak u twojej siostry to nic groźnego.
U nas lodówa, byliśmy chwilkę na spacerze, ale szybko wracaliśmy. Kiedy przyjdzie wiosna?

W długi weekend komunia. Ale Sempe masz pomysłowego księdza :eek: I wcale się nie dziwie, ze rodzina pod wrażeniem, bo 15 kg na uszach się nie odkłada ;-) A teściową się nie przejmuj. Tym to chyba nikt nie dogodzi (moja nosi rozmiar 50, ale wiecznie mnie wytyka, moich nadprogramowych pare kilo:wściekła/y:).
Moja Martyna od miesiąca z 4 dniową przerwą ma katar i kaszel. Postanowiłam nie leczyć ją u pediatry, która na czuja przepisała jej antybiotyk, tylko iśc do laryngologa.

W długi weekend komunia. Ale Sempe masz pomysłowego księdza :eek: I wcale się nie dziwie, ze rodzina pod wrażeniem, bo 15 kg na uszach się nie odkłada ;-) A teściową się nie przejmuj. Tym to chyba nikt nie dogodzi (moja nosi rozmiar 50, ale wiecznie mnie wytyka, moich nadprogramowych pare kilo:wściekła/y:).
Moja Martyna od miesiąca z 4 dniową przerwą ma katar i kaszel. Postanowiłam nie leczyć ją u pediatry, która na czuja przepisała jej antybiotyk, tylko iśc do laryngologa.
i dobrze zrobiłaś,jak cos popros o wymaz z nosa i gardła bo moze mała ma jakąś bakterie

a ja dzisiaj spac nie pójde,bo mała dostała takiego katarku,ze nie moze oddychac,spi spokojnie tylko u mnie na ramieniu(obecnie u męże)wiec bardzo cieżka noc chyba przed nami,a do tego rozkaszlala sie na maxa
echhh
w środe do kontroli idziemy
miłego wieczorku,ja mówie dobranoc wam

witam wszytskie chorowitki, u nas też szpital...oczywiscie zaczeło się od Karola, potem Bartek teraz ja i mąż - w gardle mam ogień:(
Natt- oby nie stwardnienie....trzymam kciuki za siostrę
Piwonia biedna Alunia - znów zastrzyki:(
jutro niestety znów do pracy
życzę spokojnej nocki zdrówka wszystkim

Cześć laseczki :-)
Nie mam ostatnio czasu. Przy Oliwii muszę mieć oczy na około głowy. Mała nauczyła się wchodzić na łóżko O_o wdrapuje się wszędzie. Wstaje gdzie tylko może, wchodzi wszędzie. No ale to wiecie same jak jest.
Do tego przygotowanie do chrztu itd.

A dziś kończymy 9 miesięcy. Nawet nie wiem kiedy to minęło.

Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka

Cześć ;-)
ale ten długi weekend szybko zleciał...:eek: i znów siedzę w pracy przed kompem :eek:
w sobotę byliśmy u mojej kuzynki na ślubie i weselu, wczoraj moja mum miała imieniny i jakoś zleciało.. Ł się uczył bo ma 14 egzamin a my z Zosią szalałyśmy :laugh2: zęby nam wychodzą tak strasznie że Zosia nam płacze w nocy :-( poza tym mamy guza na głowie bo moja cwaniara przewróciła na siebie krzesełko do karmienia :baffled: ostatnio jej się spodobało chodzenie i łapie wszystkich za palce i przebiera nogami i leciiiii do przodu jak mała torpeda :laugh2:
Malinka jak fajnie że już w domku jesteście! mam nadzieję że obędzie się tym razem bez szpitala...
Semple - chyle czoła ;-) 15kg - rewelka!! :-)
natt - trzymam kciuki żeby w końcu lekarze odkryli co jest siostrze!
Piwonia - zdrówka dla dziewczynek!!!!
mitemil, baśka - dla Waszych dzieciaczków też (i dla rodziców:-p)
deli - najlepszego dla Oliwki!!!! :-D
ok zabieram się do pracy! papki!!

witam wtorkowo
deli najlepszego dla Oliwi z okazji 9 miesiączka
moja na zastrzyku to mam chwilke,ale strasznie mi płacze od rana dzisiaj,oj bedzie cieżko,a sama z niąw domku bo mażna montaż jedzie i niewiem czy do wieczora mi wróci,wiec jak cossama z nimi potem na zastrzyk musze jechac
a jutro do kontroli,ale juz sie boje

reklama
Witajcie jaeszcze ic nie nadrobilam z wekendu,pewnie mam spore zaleglosci....:sorry2:
ale wpadlam sie najpierw przywitac,bo nie wiem czy Karola da mi posiedziec dluzej przy kompie,zaczela skubana przez wekend raczkowac i zasowa juz po pokoju ....hi,hi...wiec musze ja co chwila wyciagac,a to z pod lawy,a to znow do kwiatka wlazi(co stoi na podlodze,trzeba mu chyba inne miejsce znalezc)....:biggrin2:
Wekend mialam w rozjazdach,u mamy bylam i u znajomych wczoraj,no ale Karolina oczywiscie tylko mamusina byla,jak ktos sie do niej zblizal to w placz oczywiscie...ehh...wiec nic nie odpoczelam,ale przynajmniej z domu sie wyrwalam....:happy:
Pogoda tez u mnie do kitu,rano padalo,a teraz tak jakos szaro,pewnie znow zacznie zaraz padac.....wiec ja siedze z kawusia...;-):biggrin2:

Lece teraz glosiki oddac gdzie sie da i poczytam zaleglosci,bo mala wlasnie zasnela....:happy:

Doczytalam wreszcie...
Przykro mi z powodu wszystkich chorowitkow i tych duzych i tych malych....
Moje panny jako tako,Karoli juz przeszlo calkiem,za to gosia od niedzieli znow mega katar ma...ehhh...
Natt,trzymam za siorke kciuki,oby to nie stwardnienie....
Iwonko,biedactwa twoje znow na zastrzykach,niech szybko sie kuruja
Malinka,
biedny Tomaszek tyle sie ocierpi,oby szpital nie byl konieczny
sempe,Kasia,gratki za ubywajace kilogramy-u mnie waga stoi w miejscu(chyba bo nie mam w doma-zepsula sie,ale po ciuchach widze)
no to chyba tyle co zapamietalam......eh....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry