reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej dziewczyny

waszym chorowitkom duzo zdrowia zycze i caluski wysylam wirtualne w kazda glowke

Deli- a to sie Oliwia rozhulala :-) ja wlasnie jeszcze nie wiem jak to jest bo Adas ciagle na etapie turlania i podnosi co prawda dupke , na czworakach stoi ale nie wie jak ruszyc :-)

pogoda taka sobie ale spacerek pewnie zaliczymy, najwyzej w folii przeciwdeszczowej

reklama
cześć dziewczyny :-)
dawno nie pisałam, ale was czytam codziennie ;-)
u nas wszystko w porządku, długi weekend zleciał na grillu i wycieczce, szkoda tylko, że słonko nie dopisało :-( ale mam nadzieję, że maj będzie w końcu typowo wiosenny :tak:
dużo zdróweczka życzę wszystkim chorym, zwłaszcza wam piwonia, bo te choroby to was się nieźle trzymają...
lecę czytać wątki, bo dopiero co weszłam ;-)
miłego dnia, mimo iż słońca u mnie brak :rofl2:

Hej
witam po długim weekendzie
dziecko mi dopiero co zasnęło, więc idę się ubrać
weekend u nas był bardzo intensywny i teraz mała musi się nauczyć zasypiać w łóżeczku a nie w wózku czy foteliku
za to była łaskawa i pospała dziś do 8

nadgoniłam główny i jedno co wam mogę wszystkim życzyć to ZDROWIA!
nie wiem co się porobiło, że tak wszystkie z dzieciakami chorujecie?! kurcze...przesilenie wiosenne czy co?
a widok Tomeczka z tym welfronem powalił mnie na kolana

ok zmykam miłego dnia

ja wlasnie jeszcze nie wiem jak to jest bo Adas ciagle na etapie turlania i podnosi co prawda dupke , na czworakach stoi ale nie wie jak ruszyc :-)

Mewa u nas identycznie. Miko jest gotowy do startu, ale nie wie jak ma ruszyc ;-)

witam wtorkowo.
dzis jestem pierwszy dzien w pracy. ale mialam cykora, jak wyjezdzalam z domu.
Mikus dzis jeste z ciocia. Jak wychodzilam to spal, po drezmce nawet nie zauwazyl, ze mamy nie ma i od razu chcial isc na podworko. ostatnio rewelacja jest hustawka - moglby spedzac na niej dlugie godziny oraz... chlopcy grajacy w pilke. najlepiej by bylo, jakby mozna to polaczyc.

pozdrawiam wszystkich i zycze zdrowka chorowitkom

Dziękuje w imieniu Oliwii

Mewa jeszcze chwila i Ci ruszy :-) a wtedy zatęsknisz za turlaniem :-)
Moja jak ruszyła miesiąc temu to teraz nie ma sekundy spokoju. Wczoraj się nauczyła wchodzić na łóżko o_O

Mykam do prac domowych, bo śpi

Witam się i ja.
Wciąż pada, więc drugi dzień siedzimy w domku. Może i lepiej, bo może katar podleczymy.
Od rana próbuje dodzwonić się do kilku placówek gdzie przyjmuje laryngolog dziecięcy. Niestety bezskutecznie:wściekła/y:
Więc nie pozostaje mi nic innego jak iść prywatnie (a tu kolejek brak, bo temin dostałam już na najbliższy czwartek).
Dzisiaj wyszła Martynie druga, górna jedynka i widze, że górne dwójki w mocnym natarciu :baffled: Biedactwo moje na pewno cierpi.

Całuski dla Oliwci oraz innych chorowitków.

Hej:-). A my zaliczyłysmy trzydniówkę. Cały długi weekend z goraczką, a dzisiaj Młodą wysypało. No i na dokładkę w niedzielę wyszedł pierwszy ząbek :-). Tak więc odpadamy z konkursu.
I chyba następne zęby od razu idą, bo maruda taka, że szok. Już znowu buczy, więc lecę.

ja po raz ostatni chciałam zapytac moze ktos sie przyzna
szukam Anny K z Gorzowa??
sprawa majowa dobiega ku końcowi,cośtam załatwione,reszta w najblizszym czasie
chetni pisac na PW jak coś

enka no to trzydniówkę macie juz z głowy,a ząbkowania nie zazdroszcze,obawiam sie,ze u nas na dokładke tez ząbkowanie,a potwierdzimy jutro na wizycie u lekarza

Właśnie Enka nie ma tego złego. Przynajmniej już przeszliście to paskudztwo!
Moje dziecię zasnęło to się ewakuuje sprzed kompa:)
Miłego wieczora laski!
Przytulastego życzę:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry