reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
wpadlam powiedziec dobranoc.....
Karola tez mnie dzis umeczyla,skubaniec raczkuje juz na calego...hi,hi....ale maruda straszna,a do buzi tez wszystko pcha,ale i tak najlepsza jest mamy broda,tylko ze tymi dwoma dolnymi jedynkami to tak sie wgryza ze mnie boli-szkodnik maly:-D
Jedzenie tez nadal jest ble.....:sorry2:....niech szybko te zebiska wylaza,bo sie calkiem od jedzenia odzwyczai.....:-D
Wszyscy juz w lozkach,dziewczynki spia,to i ja lece do meza.....DOBRANOC!!!

Alicja wazy 8300:-) czyli przez 2,5tyg przybrała 150gr, przestaje o tym myslec dobrze wygląda i koniec tuczenia niech je jak chce!
Alutka kaszle ale antybiotyku nie dostała, świnka na szczescie juz zachlastana:-) i nie wróci juz do nas a jak tak to zrobie z niej smalec hihihi
humor mam bo własni wykonczyłam butelke wina i pochłonęlam pół czekolady z nadzieniem figowo migdałowym a co!

dobrej nocy idę męża po plecach posmyrać:-D

do jutra

Sempe mam nadzieję, że mąż się dał posmyrać hihi
a wagą się nie przejmuj, każde dziecko przybiera i rozwija się w swoim tempie, więc natury nie przeskoczysz!

Mam nadzieję, że nocka minęła wam spokojnie.
Ja ledwo na oczy patrzę, choć do dziecka nie wstawałam, ale ostatnio coś ze mną nie tak :(
Pewnie hormony szaleją! Paskudy.
No to dzień dobry i mykam dalej;)

witam i ja
nocka w sumie fajna,ale jak mała poszła spać o 20 to do 22 był sajgon tak ja strasznie dusiło,a jak juz zasneła to całą noc wstawalismy bo sie zastanawialismy czy oddycha,do lekarza dopiero na 10 idziemy,a pogoda do bani bo leje

kurde mam stracha przed wizytą u lekarza,bo mała mi znowu gorączkuje mimo,ze ma przecież zastrzyki
oby nie skończyło sie na szpitalu tylko,kurde zła jestem i zdenerwowana:(

Alicja wazy 8300:-) czyli przez 2,5tyg przybrała 150gr, przestaje o tym myslec dobrze wygląda i koniec tuczenia niech je jak chce!
Alutka kaszle ale antybiotyku nie dostała, świnka na szczescie juz zachlastana:-) i nie wróci juz do nas a jak tak to zrobie z niej smalec hihihi
humor mam bo własni wykonczyłam butelke wina i pochłonęlam pół czekolady z nadzieniem figowo migdałowym a co!

dobrej nocy idę męża po plecach posmyrać:-D

do jutra

Hej witam porannie z kawka. Oczywiscie dziecko mi nie spi od szostej a chodzi spac koło 20ej z czego spi w ciagu dnia az uwaga godzine!!Skad on te siły bierze echh.
Sempe waga sie nie przejmuj zauwazyłam ze Miłoszek od jakiegos czasu przybiera mniej wiecej 300g na miesiac wazy obecnie 10600 wiec gdyby nadal przybierał po kg na miesiac teraz wazyłby chyba z 15:tak:Wiec to juz naturalne Sempe ze bedzie mniej przybierac po prostu masz drobine, bierze przykład z mamusi hehehe:-D

kurde mam stracha przed wizytą u lekarza,bo mała mi znowu gorączkuje mimo,ze ma przecież zastrzyki
oby nie skończyło sie na szpitalu tylko,kurde zła jestem i zdenerwowana:(

Oj Piwonia mocno trzymam kciuki aby wizyta skonczyła sie pozytywnie moze temperatura od czegos innego może te zabki?A jakie macie zastrzyki moze potrzebne cos silniejszego?

Moje odchydzanie na chwile przystopowane przez chorobe nie mam sił cwiczyc choc wczoraj i dzis sie ciut zmusiłam. Ale waga stoi w miejscu.
Niestety mój kochany maz kupił wczoraj 5 rodzajow ciastek ktore sie bycza na widoku w kuchni a mnie podnosi ale dzielnie omijam:sorry2::sorry2:te zgubione kg mnie trzymaja no i spodnie ciut luzniejsze:-D

Miłoszek od 2 tyg ma katar normalnie mam dośc tego smarkania Miłoszek chyba tez bo zaczyna protestowac jak widzi fride:sorry2:
Miłego dnia dzis zaliczymy spacerek bo chłodno ale bez wiatru jest. Iwonka daj znać po wizycie

reklama
Iwonko mam nadzieję, że to jednak nie będzie szpital. Daj koniecznie znać co lekarz powiedział, bo się będziemy tu denerwować.

A moje dziecko odmawia już (.) z rana :-( Czuję się paskudnie:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry