reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam,
przepraszam, że się prawie nie odzywałam ale przez ten cały weekend to albo u jednych rodziców albo u drugich, a to jeszcze grilla zaliczyliśmy i rowery(w mega deszczu:-) ).
No a dziś byłam z Zosią u lekarza bo te plamy jej nie zeszły i umówiłam ją do dermatologa.

Zdrówka dla wszystkich chorowitków!

Synek mojej chrzestnej ostatnio 2 razy już miał szkarlatynę...:no:

reklama
Witam,widze ze chorowania ciag dalszy...u nas tez ja jeszcze doszlam,cos mnie rozklada,w gardle piecze i kreci w stawach....a Gosia dalej smarka i kaszel juz doszedl...wrrr....dobrze ze Karolcia sie jakos trzyma:happy:
zebow nie ma nadal u gory,a jesc dalej kiepsko zjada,dzis dalam jej 2 kopytka polane maselkiem i nawet zjadla:szok:
Ale maruda nadal jest....ok,lece bo sie juz drze,wiec narka;-)

moja na zastrzyku,wiec szybko korzystam,bo jak wróci bedzie kolacyjka
a małpa miała przed chwilka fajną zabawe,uczyła sie klapać na tyłek i ubaw miała z tego po pachy

gratulacje
ja sie juz pożegnam na wszelki wypadek,bo mała znów sie strasznie dusi i niewiem jak bedzie
miłgo wieczoru i spokojnej nocy
Reksio gratuluje
Iwonka trzymam kciuki za mała zeby w koncu wyzdrowiała
Wszystkim chorowitkom duzo zdrówka
A ja jestem w szoku bo Kuba ma czytac podczas komunii tekst z Biblii a jest tak trudny takie skomplkowane nazewnictwo ze ja sama nie mogłam tego odczytać, ja nie wiem jak on to odczyta podczas mszy
Dobrej nocy wszystkim

hejki :-D
ja już w pracy od pół h :baffled:
dzisiejsza nocka była całkiem fajna. Zosia raz się na amku obudziła i jakies 3 razy wstawałam dać jej smoka. ale się ona rzuca przez sen.. zazwyczaj rano śpi w nogach wtulona w szczebelki :baffled: takie extremalne sporty lubi moja dziewczyna :-D
ok do pracy rodacy!! :sorry2:
czymcie się i miłego dnia!

witam,my juz po zastrzyku
nocka do 23 znowu kaszlaca,a potem mała jak zasnęła to obudziła sie dopiero o 5 rano,wiec sie wyspałam,ostatnio tak sie budzi,wiec powoli zaczyna przesypiać nocki
Kasia Kuba da rade zobaczysz,poćwiczy tylko troszke w domku i pójdzie mu na komunii gładko

reklama
Hej laski
mnie wczoraj złość wzięła bo mi kablówka zaczęła szwankować akurat jak miałam serial swój oglądać a oczywiście nikt na infolinii nie odbierał a usłyszeliby co nieco :wściekła/y::angry::wściekła/y:
a tak poza tym to całe dnie staram się z Gabrysią gdzieś wychodzić i ją trochę do ludzi przyzwyczajać, bo niedługo nie będę jej mogła z nikim zostawić jak tak dalej tylko ze mną będzie

widze,ze pustki tutaj straszne
własnie sie dowiedziałam,ze u córy w klasie panuje szkarlatyna i mam lekkiego stresa bo moje nie miały,ja tez nie,a na dodatek juz za 2 tygodnie moja wyjeżdza na Zieloną Szkołę:(
my szkarlatyny nie podłapałyśmy więc i liczę że was też to ominie
jak dziś Ala i Gabi się mają?

Piwonia nie martw się na zapas:no:

a ja zaraz do rodzinnego lece juz nie wytrzymuje bólu który mam od 2tyg w pachwinie, jest niedozniesienia i nie wiem co to za cholerstwo jest
daj znać Sempe co lekarz powie
może się tymi ćwiczeniami przeforsowałaś?

aaa i gratulejszyn za te 15 kg! jesteś dla mnie wzorem

choć się przyznam jeszcze diety nie zaczęłam:-( ciągle coś
ale się muszę zebrać w sobie w końcu
!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry