reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć
pada od rana
po dzisiejszej nocy stwierdziłam że mojemu dziecku nie potrzeba kołderki! rozkopuje się i odkrywa w tempie ekspresowym, nawet podczas głębokiego snu :(
będę musiała ją cieplej ubierać na noc
w każdym bądź razie miłego dnia życzę

Kasiu ale dostał?
Natt jak siostra?
Malinka cieszę się że z Tomeczkiem lepiej:)
Iwonka jak dziewczynki?

Ostatnia edycja:
Witam z rana:)

Czytam Was codziennie,ale na pisanie niestety nie wystarcza czasu....Latam co drugi dzien do siostry do szpitala,poza tym opiekuje się dziadkami ( bo oni tez juz tego wymagają..), no wógóle mamy cały grafik rozpisany co kto kiedy i gdzie sie kim zajmuje...rodzinka nie duza wiec troszke to czasu pochłania wszystko.

Siostra ciągle w szpitalu i jeszcze tam zabawi. Stwirdzili u niej na razie reaktywne zapalenie stawów i dużą wadę serca( musi być szybko zoperowana) i jeszcze czegoś szukają...Diagnoza może nienajlepsza ale przynajmniej jest i wiadomo co robić teraz.

Zdrówka dla chorowitków.

Kasiu trzymam kciuki,żeby wreszcie Wam się ułożyło z tą pracą.

A Nati zasnęla wczoraj o 19.20 i wstała dopiero o 6.00 na mleczko( czyli tak jak zwykle gdy kładzie się o 22.00 :) ). Ale sie wyspaliśmy!!

Ostatnia edycja:
witam się z rana!!
Kasiu zobaczysz ułoży się wszystko ;-)

a ja już w pracy.. ble.. dobrze że dziś piątek chociaż w weekend nie odsapne za bardzo. w sobotę idziemy na roczek chrześniaka mojego Ł a w niedzielę też musimy się z Zosią ewakuować bo tatuś będzie się uczyć. do 14 coraz bliżej....
a tak poza tym to Zosia przespała dzis całą noc :szok::szok::szok: co prawda wstawałam do niej ze 3 razy zobaczyć czy wszystko ok (taka juz jestem pokręcona matka :-p) ale i tak czuję się niewyspana...:baffled:
no dobra to miłego dnia i takie tam :-D

witam piątkowo
u nas chwilowo nie pada,na 12 ide do lekarza ze starszą,bo mamy kartke na Zieloną Szkołę niepodbitą jeszcze
a jak dziewczynki,Gabrysia chyba lepiej,a mała nadal brzydko kaszle
natt dobrze,ze juz choc cześciowo stwierdzili lekarze co jej jest,koleżanki syn ma to samo tzn chodzi mi o to zapalenie stawów cos ostatnio częśto młodych ludzi atakuje,nawet bym powiedziała za młodych,ale myśle ze bedzie dobrze i wszystko sie poukłada i siostra bedzie całkiem zdrowa

Mówię tylko dzieńdobry, wróciły mi p i o, ale nie mam czasu czytać za wiele a juz pisać to zupełnie, mam trochę szycia przyniesionego.
Pa.

ja tez się witam , rana na badaniach byłam 3fiolki krwi mi pobrała!:szok:

Alicja tez dzis ładnie spała od 19tej do 2.30 mleczko i do 6.30, tylko ze ja spać nie mogłam ten ketonal cos słabo działa na ból ale działa na mój zołądek!! czy teraz tak będzie wyglądac mój rytm dnia?? od tabletki do tabletki albo z wielkim bólem:no:

szkoda ze tak brzydko jest na dworze, moze jakby słoneczko było bym zajęła się spacerami i zakupami..

Hej:-(
Dzieki dziewczyny za dobre słowa wlasnie sie rozgrywa czy maz w koncu wyjedzie na kontrakt pojechal do firmy i postawil sprawe na ostrzu noza albo go zwalniaja albo dadza prace. Bo on jest zatrudniony ale co to za praca skoro od stycznia nie pracuja i nawet za przestoj nie placa. :angry::angry:
strasznie sie denerwuje.
Sempe biedna ty ketonal straszny na zoladek, popros o cos co rozpuszcza sie dopiero w jelitach bo ketonal zniszczy ci zoladek. Wspolczuje bolu

reklama
Hej dziewczyny

Sempe mam nadzieje że ból ustąpi żeby się kobieto nie męczyła.
Zdrówka wszystkim zycze!!

a u nas dzis jeszcze kupki nie było!A zawsze była i to lejąca więc mój mały napewno zdrowieje.
Zastanawiam się kiedy już moge dać mu coś oprócz cyca bo lekarz nie sprecyzował do kiedy dietę trzymać:dry:
pogoda nadal paskudna wiec znowu się kisimy w domu:baffled:
mały juz od 6 nie spi i zaczynamarudzic a pac nie chce nie wiem jak go oducze zasypania na rękach:no:
KASIU TRZYMAM KCIUKI ZEBY WYWALCZYŁ DOBA PRACE!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry