reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mewa u nas stare pojemniki na mocz i różności do nich wrzucam i zakręcam;)

a ja mam nerwa - mój był w dwóch Rossmannach i po pampersach ze ślimakiem to tylko napis został
podobno już po 5 minutach wszystkie wymiotło!
poszaleli ludzie czy co?

nie koniecznie,bardzo mało podobno na sklepy dali bo rozmawiałam ze znajomą
u nas garnuszek na klocuszek to super zabawka,mała wkłada i wyciąga te elementy oraz mae zwierzaczki dziewczynek PetShopy albo takie misie gumowe całe,rewelaca dla małej

reklama
No i cóz działa siła sugestii, po dwóch godzinach mielismy telefon w sprawie wyjazdu:szok::-DBardzo sie ciesze ze w koncu jedzie i troche zarobi, gdzie tkwi haczyk:-(Wyjazd 22 dzien przed komunia Kuby:-(:-(:-(Takze bedzie smutno

Eeee..Kasia to super! No faktycznie szkoda,że taki termin,ale co zrobić...Złośliwość natury...
Bedzie dobrze. Przynajmniej jedna troska mniej:). Głowa do góry!

Kasiu to świetna wiadomość!Tylko że szkoda że tak wyszło że na komunii nie będzie:unsure:

Efe skorzystałam z twojego pomysłu i dałam małemu pojemnik na mocz wsadziłam do środka duperele i bawił się ładnie do póki sobie nie wiem jakim sposobem otworzył pudełeczko:szok: dobrze że zauważyłam bo by jeszcze coś połknął!!
teraz śpi już 2 raz dziś i mam nadzieje że zaczyna sie dzień już stabilizować!

hej

udało mi sie na chwile dorwać kompa bo teściu pilnuje małej :-D - my nadal w Polsce :-), jescze troszke wakacji nam zostało więc na razie jestem tak z doskoku, jak wrócimy do siebie to częściej będę zaglądać

troche poczytałam ale nie wszystko pamiętamn do czego chciałabym sie odnieść

Sempe współczuje bólu biodra, mam nadzieje że lekarze jakoś ci pomogą
Piwonia zdrówka dla córek
Kasiu gratki dla męża że załatwił sprawe "po męsku" ale współczuje ci że nie będzie go na komunii :-( i trzymam kciuki za Kubusia żeby czytanie dobrze mu poszło. No i został bardzo wyróżniony, pewnie nie bez powodu, zdolnego masz syna i ktoś to docenił
Anet wracaj do zdrowia szybciutko

Moja myszka tez ostatnio przesypia większość nocy i od kilku dni udaje nam sie obejść bez karmienia. Wiem że nie budzi sie z głodu i staram sie uśpić ją bez cycusia. Czasem starczy smoczek a niekiedy musze ją ponosić ale uważam że i tak jest dobrze :-)

pozdrawiam was serdecznie, życze dużo słonka na weekend

Kasiu to świetna wiadomość!Tylko że szkoda że tak wyszło że na komunii nie będzie:unsure:

Efe skorzystałam z twojego pomysłu i dałam małemu pojemnik na mocz wsadziłam do środka duperele i bawił się ładnie do póki sobie nie wiem jakim sposobem otworzył pudełeczko:szok: dobrze że zauważyłam bo by jeszcze coś połknął!!
teraz śpi już 2 raz dziś i mam nadzieje że zaczyna sie dzień już stabilizować!
Malinka dlatego ja jej tam wkładałam np. małą gumową kaczuszkę, smoka, którego nie lubi, płatki do mleka takie czekoladowe i miodowe żeby różne kolory były. Jakby się nawet otworzyło pudełko to nie byłoby tragedii. Płatki by zjadła najwyżej. Ale dobrze, że Tomeczka na oku miałaś. Bratowa mojego apap w pojemniczku dała i takie jajko po Kinderniespodziance z grosikami w środku.

my wróciliśmy od znajomych
leje dziś cały dzień to choć mała się pobawiła z dziećmi
zaliczyła niestety bliskie spotkanie z podłogą (czyt. rozcięła sobie zębem górne dziąsło) i ławę (ma szrame na brwi)
ach znajomi mają 4, 6 i 7 - letnie dzieci i nie tylko ona dziś płakała, więc możecie sobie wyobrazić ten hałas?! ale o dziwo nawet mi to nie przeszkadzało! Jak to się człowiek zmienia jak ma swoje...
dobranoc

Cześć Dziewczyny. Staram się czytać na bierząco, ale z pisaniem już gorzej. U nas wysypka już zeszła, więc po trzydniówce zostało wspomnieni:-). Oby jutro ciepło było, to w końcu z małą na dwór wyjdę. Ja tradycyjnie ciągle niewyspana, bo moje dzicię ciągle czegoś chce w nocy, a to smok, a to cyc, a to za rączkę trzeba potrzymać. Już nawet łóżeczko przestawiam żeby ją mieć na wyciągnięcie ręki. Mam nadzieję, ze to się niedługo zmieni.
Chorym życzę szybkiego powrotu do zdrowia, a wszystkim miłego, słonecznego weekendu:-)

reklama
Kasia,fajnie ze maz jedzie ,ale z drugiej strony szkoda,ze tak przed komunia....ze tez zawsze cos musi byc nie tak,nigdy w pelni szczescia nie ma,takie zycie niestety....
Efe,takie chalasy to u mnie normalnosc,jeszcze nie tak dawno mialam tak na codzien w domu:baffled:,jak meza siorka z nami mieszkala....a teraz jak przyjada w odwiedziny,(a sa dosc czesto,bo niedaleko sie pobudowali:sorry2:) to jest jeszcze glosniej...eh,ale co tam niech sie bawia.....ale czasem mam juz dosc,szczegolnie jak Karolina spi ,a oni sie dra w nieboglosy:baffled:
U mojej panny,najlepsze zabawki to moj telefon i przewieszka przy nim....(ale jak dalam stary i tez z przewieszka,to juz nie to samo,nie ciekawi tak ),ale nie daje,tylko juz w najciezszych przypadkach...hi,hi....:-D
No i oczywiscie wszystko to co nie wolno wziasc....a Gosi zabawki to juz najlepsze:laugh2:
Ja z rana pochwalilam pogode,a po poludniu juz sie zepsula i lalo znow caly dzien:angry:
Poczytam jeszcze co nieco i ide spac.....maz mi sie gdzies zawiruszyl i jeszcze go nie ma:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry