reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
bry :-)

moja córka ma dziwne zdanie na temat odpoczynku w weekend...dzis wstała o 5:00 i uznała że skoro jest jasno to ona będzie się bawiła...

no i tak sobie od 5:00 siedzę, Monię w końcu uśpiłam a sama korzystam z kompa bo potem ciężko się dopchać :-);-)

dziewczyny - ja do pojemniczków wsypuję dmuchany ryż ;-) jak otworzy to i najeść się może i poćwiczy chwyt pęsetowy :-) same korzyści :-D

wczorajszy dzień to była dla mnie szkoła życia...pot mi po dupie ciurkiem leciał a i tak nie dopilnowaliśmy Moni - pierwszy dzień raczkowania i następujące efekty:

- nażarła się kremu - nie wiem jak jej się to udało bo ja mam problemy zeby wycisnąć go z pudełeczka
- rozwaliła pakę z pieluchami
- włamałą się do szafki z butami
- sprawdzała co wyrzucamy do śmieci
- dłubała sobie w otworkach wentylacyjnych przy drzwiach od łazienki....

Jasiek raczkował ale tak nie psocił... latałam wczoraj i zabierałam wszystko co Monia może dorwać a ona co kilka minut udowadniała mi jak mało przewidująca jestem :-);-)

no i strasznie szybko śmiga... przedwczoraj jeszcze nie umiała raczkami sie przemieścic dalej niż pół metra a teraz.... formuła 1 :-) dobrze ze sobie przy tym gada to przynajmniej słyszę że kogoś mam pod nogami :-)

oj ciężkie czasu nastaną w naszym domu....Jasiek będzie w szoku jak wróci od dziadków a ja się pochlastam jak będę musiała pilnować żeby Monia nie zjadła jego drobniutkich klocuszków czy innych pierdółek...a jest tego w.....

OK...spadam...czas na drugie śniadanie ;-) a potem rajd po sklepach w poszukiwaniu zabezpieczeń do szafek, szuflad itp ;-)

no i Efe....daj mi swoj nr tel. jak będę w Rosmannie i śłimaki zastane to Ci te zakupy zrobię tylko będę się chciała upewnić czy już czasem ktoś Ci nie kupił tego zestawu :-)

reklama
hej dziewczyny, witam w sloneczna sobote :-)
my juz po sniadaniu, czekam az maly zacznie marudzic i go zdrzemne :-)
narazie podnosi zapamietale dupke i obsuwa ostroznie rece przed siebie i opuszcza dupke, tym sposobem sie przesunie na kilka centymetrow, tak pelzajaco
Rubi- gratulacje dla Moniczki ze tak pieknie ta trudna sztuke opanowala, a Tobie sily i energi!
Kasia- ciesze sie ze maz wyjezdza do pracy, szkoda mi Kuby ze tata nie bedzie na komunii :-(
Efe, Andariel- dzieki za podpowiedzi co do zabawek- sprobujemy :-)
chociaz zauwazylam ze on najbardziej lubi byc prowadzany pod paszki, ale dopoki nawet raczkowac nei umie niech zapomni ze bede go prowadzac

najwyzej w wozku na spacer, ho ho dzis pieknie to dluzszy zaliczymy :-) milej soboty dziewczyny

witam sobotnio
Gabcia powoli wychodzi z choroby bo zdarzy jej sie sporadycznie zakaszlnąć,Ala deczko lepsza,ale nadal kaszelek brzydki u niej jest
ale jeszcze na lekach wiec zobaczymy w poniedziałek

Dzień dobry

Piękną jesień mamy tej wiosny - w ogóle słyszałam dzisiaj w Dzień dobry TVN że lato ma być w kratkę :\
U nas jakieś wiosenne przesilenie. Hania pokasłuje, w nocy lekka gorączka - idziemy do lekarza...
Ja i mąż też jakoś średnio się czujemy - ale się rozejdzie po kościach.

Wczoraj byłam na spotkaniu BB w Szczecinie. Jak dla mnie było bardzo fajnie - spotkanie w przedszkolu z panią, która wie o czym mówi. Było i miejsce do zabawy i miejsce do przewinięcia dziecka i poczęstunek - fajnie było ;)
Szkoda tylko że mało osób się zjawiło - zapisało się sporo a przyszło niewiele.

Pozdrówka dla wszystkich

Cześć!!
Rubi to gratki dla Moniki za nowe umiejętności!To teraz Wszystko trzeba zbierać-może i nas niedługo to czeka!Tylko że Tomek to leń!!!!!!!
U nas pogoda paskudna znowu nie wyjdziemy nigdzie!!!!:wściekła/y:

W dodatku znowu mam mrówki w pokoju i nie wiem skąd wyłażą!!!:wściekła/y::no:
No i se popisałam mały mi marudzi

Wczoraj byłam na spotkaniu BB w Szczecinie. Jak dla mnie było bardzo fajnie - spotkanie w przedszkolu z panią, która wie o czym mówi. Było i miejsce do zabawy i miejsce do przewinięcia dziecka i poczęstunek - fajnie było ;)
Szkoda tylko że mało osób się zjawiło - zapisało się sporo a przyszło niewiele.

zylcia :-) a jakie były tematy na tym spotkaniu??? my się przymierzamy do zorganizowania takiego spotkania w Opolu...

na razie mamy temacik - projektowanie pokoju dla dziecka :-) i chustowanie ;-)

zastanawiam się czy to wystarczy czy szukać innych tematów...

witam sobotnio,
ja właśnie po śniadanku piję kawkę, Zosia czyta książeczkę. Pogoda się zrobiła więc uciekamy na spacer, a później idziemy do teścia na imieniny.

To Monia jest super hiper raczkującym brzdącem:-) Zosia też raczkuje, grzebie w tych dziurkach wentylacyjnych i najchętniej w koszu ze skarpetami:-) ale całe szczeście tylko tyle:-)

Cześć
My jeszcze walczymy z katarem, a dziś mała zrobiła mega niespodzianke spała całą noc, i to bez smoczka, jestesmy na etapie oduczania, pomógł nam w tym katar, który nie pozwalał oddychać.... a ze smoczkiem sie nie da to jedyny plus tego kataru.:szok:
Wreszcie sie doczekałam męzastego :tak: odciąży mnie troszke i odpoczne sobie :-Dpogoda jesienna ze spaceru i tak nici....:baffled:
Miłego weekendowania :tak:

reklama
Witam ja tylko na chwilkę i znikam
Życzę dużo zdrówka dla chorowitków

Rubi no to nieźle Monia szaleje. Buziaczki od cioci

U nas dziś ponad 20 stopni więc się wyspacerkujemy dziś :-). Teraz mała na drzemkę, ale zaraz po idziemy znów :-)

Miłego weekendu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry