reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Deli :-) Adas tez ma drzemke i nie moge sie doczekac az wstanie bo tez chce isc jeszcze na spacer, jest cudnie na dworze
a jutro ma sie popsuc pogoda neistety

reklama
zylcia :-) a jakie były tematy na tym spotkaniu??? my się przymierzamy do zorganizowania takiego spotkania w Opolu...

na razie mamy temacik - projektowanie pokoju dla dziecka :-) i chustowanie ;-)

zastanawiam się czy to wystarczy czy szukać innych tematów...

Temat jaki był na spotkaniu: Rozwój dziecka (0-6lat) poprzez zabawę.

hej dziwcZyny:-D

bardzo dlugo mnie nie bylo i nie wiem kiedy znowu tu zajrze:sorry2:

wiec tak...
moj tesciu zmarl 1 maja... pogrzeb byl 5... a od sasiadki syn powiesil sie 3 maja:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
malej ida zabki i jest to koszmar z ulicy wiazow:crazy:
tak placze ze az sie krztusi:no:
u nas wojny domowek ciag dalszy zwlaszcza teraz:angry::angry::angry::angry::angry:

i dobra wiadomosc dwie kreseczki na tescie... we wtorek do lekarza i dam znac dokladniej co i jak:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

bardzo przepraszam ze tak nie zagladam... komp dziala ale brak dostepu przez szwagra:angry::angry::angry::angry:

pozdrawiam Was wszystkie i Wasze dzieciaczki:-D:-D:-D:-D:-D

Basiu przyjmij wyrazy współczucia [*]
oraz jak cos Gratulacje z okazji dwóch kreseczek,no to niespodzianka bedzie
my tez malusi spacer zaliczyliśmy,trzeba było choc troszke zdechlaczki dotlenić tym bardziej,że lekarka nie zabroniła nam spacerków jak bedzie ładnie,ale pod koniec złapał nas deszcz i moje pranie było po raz drugi wyprane

dziekuje:-(
maz jak sie dowiedzial o ciazy to juz nie jest tak zalalmny smiercia ojca:sorry2:
i w sumie dobrze sie stalo bo juzsie nie meczy... prawie trzy miesiace w spiaczce:no::no::no:
dla Niego to napewno ulga:-(

a z drugiej nowiny sie ucieszyl tylko wiadomo kwestia mieszkania:dry:
ale damy rade... mowia ze jak sie dziecko pojawia to problemy sie rozwiazuja po czesci wiec zobaczymy;-)

reklama
gratulacje, basia! to wspaniała nowina :)

rubi - nic mi nie mów o wstawaniu - moja mała ostatnio urządza pobudki o5, a dziś pobiła swój rekord - 4:40 :/

w ogóle nie wiem jak to u Was jest, ale u nas od jakiegoś tygodnia Ninka ma takie jakby stany lękowe. To znaczy potrafi się nagle rozbeczeć - głośno, mocno, ze szlochaniem, nie wiadomo dlaczego. Budzi się z silnym płaczem, jakby jej się coś śniło. Potrafi się wystraszyć np. rzucanej piłeczki. Strasznie żałośnie wtedy płacze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry