reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
HEj Kochane:)

Basia gratulacje. Kurcze jaka fantastyczna nowina!!! Ja też tak chce! staramy sie z J. ale nic jeszcze nie osiągnęliśmy w tym temacie...;-)

Wczoraj byliśmy z Nati w zoo. Było ekstra. Mała piszczała ze szczęscia. I w ogóle jej nie zmeczyla ta wyprawa,do 22 rozrabiała w domu na podłodze...Za to my podaliśmy na twarz od tego dotlenienia chyba...No ale i tak polecam wyjście do zoo. Dużo atrakcji: wielkie akwarium z rekinami i płaszczkami,hipopotarium i wiele innych nowosci:)

Pozdrowionka dla wszystkich i miłej niedzieli:)

reklama
Cześć!!!

Basiu przyjmij moje kondolencje.:-(
I oczywiście bardzo gratuluje trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze:-D

Andariel może ktoś małą zauroczył??Nie wierzyłam w to dopóki mi małego sąsiadka nie urzekła męczył sie 3 dni płakał nie wiadomo z czego i męża bratowa powiedziała żebym mu brwi oblizała i spluneła po 3 razy na boki i o dziwo pomogło!!!!!!!:szok: w szoku byłam po 15 min był spokojny i już tak sie nie bał i nie płakał!!Może to sie głupie wydaje-ja tak myślałam ale wato spróbować:blink:

Efe co z Gabrysią??mam nadzieje że to tylko 3dniówka nic gorszego!

mały spi a mnie już ziemniaki wołają i musze sosik skończyć.
Pogoda do d... więc nadal kisimy się w domu:no:

dzień dobry w niedzielę :-)
u nas dosyć ciepło, ale słonka brak :-( coś ten maj niezbyt ciepły :crazy:
my dziś do południa byliśmy na targu, później obiadek, a teraz śpią moje dwa śpioszki :-D ale pewnie zaraz wstaną ;-) mielismy jechać na wycieczkę, ale Maja nam zasnęła, więc pójdziemy najwyżej później na spacerek :tak:

basia jeszcze raz serdecznie gratuluję fasoleczki :-):-)

to lecę czytac dalej, papa ;-)

Witam.
Basia gratuluję.
Właśnie Jagódka przerabia grypę jelitową. Wiem że nie można dawać mleka ani owoców, i wogóle najlepiej nic, a co z piersią? Można dać mleko z piersi?
Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Hej
u nas nie ciekawie
ponad 40 stopni ciągle
byliśmy u lekarza to zbadaniu powiedział że mu to na trzydniówkę wygląda
nawet recepty nie przepisał, bo podaje nurofen (paracetamol nie działa) i lacidobaby
kąpie w chłodniejszej wodzie i robie okłady
nic więcej nie dam już rady...

choć jest nadzieja bo jak byłam na pogrzebie to mój z babcią wcisnęli małej słoiczek obiadku, bo tak to tylko pije...

w ogóle dzień do bani nastrój kiepski...
mam nadzieję, że już jutro się ten koszmar zakończy

a kiedy ma ta wysypka być? już jutro czy następnego dnia? jak ustanie temperatura?

Ostatnia edycja:
kochane witam
po 2 dniach u teściów wreszcie w domciu. Wczoraj było spokojnie a dzisiaj przyjechał brat teściowej z żoną i 3 synami:baffled:..troche głowa mi spuchła, bo Zośka bawiła się garnuszkiem, Oskar(1,5 m-ca młodszy od Zosi :-) ) grał na pianinku, chłopcy oglądali telewizje, a dorośli przy stole głośno gadali a to wszystko w 1 pokoju...

Basia wyrazy współczucia oraz najszczersze gratulacje...wow...ja narazie się boje 2 ciaży wiec tym bardziej podziwiam!

No i bardzo zmartwiłam się, że z Gabicos nie tak...czekam na jakieś info!

Zoska wstałą o 14.20 i dalej nie śpi:szok: skubanica jedna stoi w łóżeczku cały czas i ani myśli się położyć:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry