reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzięki Kasiu
pocieszyłaś mnie
już się nie mogę doczekać
jak mi przed kąpielą termometr pokazał 40,9 a po kąpieli 40,0 to zwątpiłam już
teraz jest 38,4

reklama
Czesc dziewczyny. U nas wszystko dobrze. Za tydzien mam wizyte u gina. Mam nadzieje ze wyliczy mi moje dni plodne bo staramy sie o siostrzyczke dla Alexa. Trzymajcie mocno kciuki za nas;-) bo po moich operacjach moze byc ciezko...

Basiu wspolczuje i jednoczesnie gratuluje ciazy. Troszke zazdrosna jestem;-)
Efe dobrze ze to tylko 3 dniowka. Ucaluj Gabi od cioci.
Kasiu dopiero doczytalam ze maz dostal prace! SUPER!!!! Troszke latwiej Wam bedzie. Szkoda ze akurat wyjazd na komunie....
Miranda zdrowka dla Jagodki

wpadłam sprawdzic czy sa wiesci
z jednej strony dobrze,ze to tylko trzydniówka,ale dziecko meczace sie taka wysoką gorączką to masakra,wiem coso tym bo moja dosć często miewa goraczki
u nas jak skończyła sie gorączka zaczela pokazywac sie wysypka,najpierw delikatna,a na drugi dzień mała była cała obsypana,a na trzeci juz zschodziła,wiec szybko było
olenka powodzenia życze,trzymam kciuki,zeby wam sie udało:)
i od razu mówie wam dobranoc,my jutro do kontroli,Gabi juz chyba zdrowa,ale mała nadal mi strasznie charczy i niewiem co bedzie,dzisiaj dostała ostatni zastrzyk
spokojnego wieczoru
papa

Dziewczyny mam dla Was cos na poprawe humoru :-):-):-) [video=youtube;2z4bBWRny8A]http://www.youtube.com/watch?v=2z4bBWRny8A[/video] obejrzyjcie do konca...:-D:-D:-D

Oleńka trzymam mocno kciuki.
Efe ucałuj Gabi trzymam kciuki by gorączka szybko minęła.

jestem Jolka dobre :-)
dominiczka widziałam to :-) i co to oglądam to myśle o kumpeli co będzie mieć trojaczki w lipcu :)

reklama
Cześć dziewczyny ja dopiero z długiego weekendu wróciłam :-).Nie nadrobie tygodniowych zaległości ale z tego co czytam to Kasiu super ,że męzuś robote znalazł :-) Efe współczuje Gabi tej gorączki moja tez w podobnym okresie przechodziła ją i tez miałam nerwa jak nie wiem co tylko u mnie zaczeło sie to delikatnie podwyższoną temp. przez dwa dni potem 3 dni koło 40 stopni potem znów dwa dni lżejszej i w tych dwóch dniach wystepowała wysypka z dnia na dzień coraz wieksza .W sumie to miała ze 3 dni i była dosłownie caluśka obsypana w międzyczasie zdarzyłam 3x pójśc do lekarza na konsultacje i raz wyniki moczu jej zrobić bo dośc nietypowo przechodzila a ja miałam tydzień nerwów i nieprzespanych nocy.Szkoda dziecka...

Ja pisze tez w takiej oto sprawie moja :jak Wy uspiacie swoje dzieci bo moja do tej pory zasypiała w łóżeczku kładłam ją ona wstawała ja znów ją odkładałam aż sie nie podniosła .A teraz moja panna jak wstanie to sie trzyma mocno barierki ,że nie moge jej odłożyc i do tego ryczy jak nie wiem .Jak ze zmecznia pósci sie czy coś to znów szybko sie podnosi ,żebym nie zdarzyła jej odłożyć i tak moge ze 3 godziny walczyć.A żeby sama zasnęła np. podczas zabawy to mogę czekać i do 16 po południu na pierwsza drzemkę mimo stosowania rytuału ,czytania książeczek ,głaskania itd.A w wózku na spacerze to znów ja nie chcę aby spała bo w domu robota czeka a teraz coraz trudniej z robotą i pilnowaniem bo moja panna już chodzi sobie przy meblach podnosi sie dosłownie przy wszystkim i stawia kroki .Nieraz zapomni sie i puści efektem jest cały nos zdarty na wykładzinie babci i dziś koło oka se podbiła sińca.Ostatnio patrze a ta w brudziku sie podniosła to aż mi ciarki przeszły po plecach bo jeszcze straci te swoje dwa zębole:-( Nie wiem już jak mam ją uspać najlepiej działa jak sie koło niej połoze ale ja tak nie chce

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry