reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
heloł :-)

Malinka ;-) jak w deszczową pogodę małemu się poprawi to macie duzą sznasę na to, że Tomus ma alergię wziewną :-( a leci mu z noska wodnisty katar???
przełom kwietnia i maja to masakra pyłkowa ;-( potem wcale nie jest dużo lepiej bo trawy zaczynają pylić :-(

Efe :-) niech Gabi zdrowieje żeby miała siłę się bawić ;-)

ja właśnie zostałam obrabowana - Monika ma słabość do moich kapci - podchodzi jak siedzę i myk mamie kapcia zdejmuje i go...przytula ;-) a nie jest to jakiś mięciutki paputek tylko skórzany klapek ze sprzączkami :-/

zaraz jej obiadek będzie gotowy, zjemy i...posiedzimy w domu bo leje :-( a do księdza miałam dziś iść :-( bo te chrzciny w końcu trzeba mu zgłosić....

ehhhhhhhhh... nic mi się nie chce... o nie...jedno mi się chce - muszę wybrać tort na chrzciny i chciałoby mi się tych torckó z obrazków w katalogu popróbować :-) ;-) :-p

ja przesadziłam dziś rano z tą radością:-(
znowu temperaturę mamy i walczymy
mała drugą drzemkę strzela, choć od jej wstania minęło 1godz. 45min a ona zmęczona najwcześniej po 3 godzinach jest
ech...

Rubi wyleczę szkraba na pewno zanim paczka od ciebie przyjdzie:-D

Chogata to mnie pocieszyłaś z tymi kółkami...
ja małą usypiam zawsze z butlą
przed chorobą zaczęłam ją oduczać ale teraz musi być dobrze nawadniana więc siłą wróciliśmy o starych nawyków

witam
Efe u Ciebie juz po gorączce, a my walczymy.
Mała miała 39 w nocy a teraz 37.5. Pije syropek- paracetamol i ma biegunke. Nawet nie wiedziałam ze to moze być taki stres jak dziecko choruje.
Dziewczyny, ja jestem już na stabilizujacej proteinowej i dalej chudnę. Jest nadzieja! Ważę już 5,5 kg mniej!
Miłego dnia,

Moje towarzystwo właśnie wróciło ze spaceru, Zosia bawi się, Ł. gotuje obiad a ja sie wreszcie biore za nauke bo w środę mam 1 egzamin :szok:
Troche siedzę w lekkim zawieszeniu bo wczoraj wieczorem i dzisiaj czytałąm wątek wcześniaków i oczywiscie wyłam jak bóbr...

A i właśnie obejrzałam szczęke mojej królewny w poszukiwaniu prawej dolnej dwójki a tu znów szok! widać prawą górną jedynkę!!! :szok: :-D ja to juz nie wiem, moje dziecko jakieś nietypowe chyba jest w tych zabkach :-)

a ja mam mega migrene,jest mi strasznie nie dobrze:(
a dzisiaj jeszcze musze jedną ze szkoły odebrać,potem z drugą na zebranie lecieć
siostra ma mi zostać z młodszymi w miedzy czasie,a ja se w łeb szczele jak mi zaraz nie przejdzie

a i rubi moja też uwielbia kapcie:-) znaczy się jak mam je na nodze to ich nie rusza a jak tylko zobaczy, że na chwile nawet wyjełam stope z kapcia to już po niego zasuwa...tylko Zosia się nie przytula a próbuje smaku kapcioszków również skórzanych, a mama się bardzo denerwuje :-)

Dzien dobry:)
Malinka mam nadzieje ze jednak to nie alergia tylko przez wiatr:-)
Chogata ja tez na diecie proteinowej bylam. Niestety tylko 5 dni <zawstydzona> poniewaz zaczelismy starania o dzidziusia ale w ciagu tych paru dni stracilam 3,5kg. Najgorsze bylo dla mnie pozegnanie sie z owocami i warzywami przez te pierwsze dni ale ogolnie dietka zajefajna;) Duzo przepisow na necie wiec mozna kombinowac. A ja placuszki dukanske na slodko pokochalam i do teraz jem:-)
Piwonia duuuuuuzo zdrowka dla malej!!!! Mam nadzieje ze glowa juz nie boli:-)
Efe niech juz ta goraczka pojdzie w cholere. Biedna Gabi:-( Buziak od Cioci:***
Miranda rowniez duuuzo zdrowka dla Jagody. Biedne dzieciaczki sie mecza....
Dominiczka to Ty ucz sie bo sroda juz blisko;-) Bede trzymac kciuki:-)

reklama
Widze że sporo dzieci choruje :-(
Mój Julek też chory, od piątku ma antybiotyk, i wiecie co? Kaszel i goraczka przeszły, ale za to ma biegunkę, i pupę tak odparzoną, że aż płakac się chce :-(.
No i płacze biedaczek, na pewno bardzo go to boli. Linomag nic nie pomógł, sudocrem też nie. Nie wiem co jeszcze jest dobre na takie odparzenia?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry