Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miranda stres straszny. Zwłaszcza w nocy, bo człowiek boi się spać. U nas jest lekka poprawa, bo już tylko rano dałam małej dawkę nurofenu i do teraz gorączka nie wróciła.witam
Efe u Ciebie juz po gorączce, a my walczymy.
Mała miała 39 w nocy a teraz 37.5. Pije syropek- paracetamol i ma biegunke. Nawet nie wiedziałam ze to moze być taki stres jak dziecko choruje.
Dziewczyny, ja jestem już na stabilizujacej proteinowej i dalej chudnę. Jest nadzieja! Ważę już 5,5 kg mniej!
Miłego dnia,
),Karolcia najzdrowsza,Gosia tuzin syropkow dostala,a ja antybiotyk
...i skierowanie do chirurga na zabieg,bo przepukline pepkowa mam,i czasem jak mi uwieznie to straszny ból:-(...ale nie wiem kiedy dotre do tego chirurga

a ja wróciłam z zebrania z jeszcze gorszą migreną ubozsza i załamana tym co dzieci muszą zabrac na zielona szkołę,jeszcze chwila a wcale dziecka nie pośle,a wogóle został tydzien,a ja nawet nie mam kiedy wyjsc na zakupy,a juz nie mówie,z czym??????
Anet biegusiem na zabieg moja teściowa dzieki temu miała przerypane życie do samego końca nie poszła odrazu a potem juz było za pózno, właściwie przez nia umarłaMy tez po wizycie u lekarza(ubozsza o prawie 2 stowy),Karolcia najzdrowsza,Gosia tuzin syropkow dostala,a ja antybiotyk
...i skierowanie do chirurga na zabieg,bo przepukline pepkowa mam,i czasem jak mi uwieznie to straszny ból:-(...ale nie wiem kiedy dotre do tego chirurga
Chorowitkom duzo zdrowka zycze....ide moja panne poprawic,bo jeczy w lozeczku cos![]()